Bi tanidigim vardi bakire olmadigi icin cok saf biriyle evlenip 3 ay sonra cekip gitmisti.. Kimse sorun etmiyo artik cunku o bosanmis biri ve haliyle bakire olmasi gerekmiyo'
Merhaba böyle başlık açtığım için kusura bakmayın ama başka türlü ilgi görmüyor konular:)
Bir arkadaşım var yıllardır arkadaşız erkek kendisi, dertlerimizi falan hep paylaşırız birbirimizle.
Bu kişinin hiç sevgilisi olmadı şimdiye kadar 25 yaşında ve bacaklarında biraz sorun var engelli raporu var bu yüzden kızların ona yaklaşmadığını düşünüyor. Aslında çok yakışıklı ve temiz kalpli biri çokta efendi.
Şimdi bir kızla tanışmış yaklaşık bir aydır sevgililer şimdiye kadar hiç sorun olmamış aralarında ama dün gece kız bakire olmadığını söylemiş
Ben sandığın kadar temiz değilim falan filan demiş, geçmişimi yok sayamam ama geleceğimi de bu yüzden mahvedemem demiş
Senle yeni bir sayfa açtım ama sana karşı hep mahcup olacağım demiş.
Tabi arkadaşımın da kafası karışık, şimdi bana soruyor ne yapacağım ben diye.
Ben de cevap veremedim, ama kızın dediği gibi geçmiştense gelecek daha önemli dedim.
Artık mutlu olmasını da istiyorum, ama ona neler söylemem gerekir bilemiyorum, kendimi kızın yerine koyduğumda kız için de çok zor olduğunu düşünüyorum.
Sizin de fikirlerinize ihtiyacım var, beni sever o da benim düşüncelerime önem verir belki etkilenir söylediğim şeylerden o yüzden yanlış bir şey söylemek istemiyorum.
Merhaba böyle başlık açtığım için kusura bakmayın ama başka türlü ilgi görmüyor konular:)
Bir arkadaşım var yıllardır arkadaşız erkek kendisi, dertlerimizi falan hep paylaşırız birbirimizle.
Bu kişinin hiç sevgilisi olmadı şimdiye kadar 25 yaşında ve bacaklarında biraz sorun var engelli raporu var bu yüzden kızların ona yaklaşmadığını düşünüyor. Aslında çok yakışıklı ve temiz kalpli biri çokta efendi.
Şimdi bir kızla tanışmış yaklaşık bir aydır sevgililer şimdiye kadar hiç sorun olmamış aralarında ama dün gece kız bakire olmadığını söylemiş
Ben sandığın kadar temiz değilim falan filan demiş, geçmişimi yok sayamam ama geleceğimi de bu yüzden mahvedemem demiş
Senle yeni bir sayfa açtım ama sana karşı hep mahcup olacağım demiş.
Tabi arkadaşımın da kafası karışık, şimdi bana soruyor ne yapacağım ben diye.
Ben de cevap veremedim, ama kızın dediği gibi geçmiştense gelecek daha önemli dedim.
Artık mutlu olmasını da istiyorum, ama ona neler söylemem gerekir bilemiyorum, kendimi kızın yerine koyduğumda kız için de çok zor olduğunu düşünüyorum.
Sizin de fikirlerinize ihtiyacım var, beni sever o da benim düşüncelerime önem verir belki etkilenir söylediğim şeylerden o yüzden yanlış bir şey söylemek istemiyorum.
Arkadaşının kafasını karıştıran ne!? tam olarak ne? ben bunu anlamıyorum gerçekten.. bakire değilse ne oluyor aldatır mı..ucuz mu oluyor basit mi
gayet dürüst temiz bir kız var karşısında..bir kadın karşısındakini bakireyim diye kandırmak isterse her türlü kandırır.. Yalan söyleyip Aptal yerine koysaydı arkadaşın o kıza daha fazla mı aşık olacaktı
kusura bakmayın kızıyorum böyle şeylere..kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez.
bir bayan olarak arkadaşınıza bir şey söyleyememiş olmanız gerçekten üzücü
Ben biraz hak veriyorum aslında neden biliyor musunuz.. Merak etmiş de olabilir acaba kızlar nasıl bakıyor bu duruma diye.Çünkü neticede erkekler cinselliği sadece yaşamış olmak için yaşayabiliyorlar.Ama kadınlar değer veriyor aşık oluyor, belki unutur mu unutmaz mı karşılaştırır mı ne bilym bir dolu şey bu tarz da düşünmüş olabilir bence. Tabi ilk akla gelen temizlik günahkarlık falan oluyor da şahsen ben böyle şeylerde bir kızın bakış açısını almak için de sormuş olabileceğine inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?