Bakire değilmiş..

Ssyl

Ya hep ya hiç..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
198
0
46
İzmir
Merhaba böyle başlık açtığım için kusura bakmayın ama başka türlü ilgi görmüyor konular:)
Bir arkadaşım var yıllardır arkadaşız erkek kendisi, dertlerimizi falan hep paylaşırız birbirimizle.
Bu kişinin hiç sevgilisi olmadı şimdiye kadar 25 yaşında ve bacaklarında biraz sorun var engelli raporu var bu yüzden kızların ona yaklaşmadığını düşünüyor. Aslında çok yakışıklı ve temiz kalpli biri çokta efendi.
Şimdi bir kızla tanışmış yaklaşık bir aydır sevgililer şimdiye kadar hiç sorun olmamış aralarında ama dün gece kız bakire olmadığını söylemiş
Ben sandığın kadar temiz değilim falan filan demiş, geçmişimi yok sayamam ama geleceğimi de bu yüzden mahvedemem demiş
Senle yeni bir sayfa açtım ama sana karşı hep mahcup olacağım demiş.
Tabi arkadaşımın da kafası karışık, şimdi bana soruyor ne yapacağım ben diye.
Ben de cevap veremedim, ama kızın dediği gibi geçmiştense gelecek daha önemli dedim.
Artık mutlu olmasını da istiyorum, ama ona neler söylemem gerekir bilemiyorum, kendimi kızın yerine koyduğumda kız için de çok zor olduğunu düşünüyorum.
Sizin de fikirlerinize ihtiyacım var, beni sever o da benim düşüncelerime önem verir belki etkilenir söylediğim şeylerden o yüzden yanlış bir şey söylemek istemiyorum.

Kımsenın geçmışı kımseyı ılgılendırmez
Bakıre değılse değıl, bunda abartılcak bı durum yok kı
arkadaşına ters bı durum ıse eğer bıdaha görüşmesın madem..
Ne güzel kız açık yüreklılıkle söylemış, söylemeyebılırdı de kımseye söylemek zorunda değıl..

Kendı karar vermelı, sen ne dersen de kararı o vercek..
Ben olsam karışmazdım.

öncelikle o kızı tebrik ederim en azından dürüst olduğu için,

arkadaşının bekarete ne kadar önem verip vermediği ile ilgili deişir düşüncelerim.

eğer bakire bir kızsa onun hayalini süsleyen,seviyorum,onu böyle kabul ettim,ilerde unuturum,umursamam tarzı düşüncelerle hareket etmesin..

bakire istiyorsa gitsin bakire bir kız bulsun.

farketmez neticede bir et parçası diyorsa ebediyete kadar sussun..

ve en önemlisi,durumunu kabul etmeyip ilerde sorun çıkarıcaksa o kızı kullanmaya çalışmasın..

Ben de öyle dedim, kız en baştan söylemiş çok iyi yapmış dedim kendisine.
O bana sordu bana bir akıl ver dedi o yüzden ben de size soruyorum yanlış şeyler söylemek istemiyorum çünkü.
Herhalde önemli onun için ki tereddütte kalmış.

Aferin kıza.
Namusu nerede algıladığına bağlı arkadaşının...Eğer bel altında arayanlardansa hiç kızı boşuna oyalamasın derim.

şunuda eklemek istiyorum,arkadaşınız engelim var kimse beni istemez,hazır bu kız sevdi kabul edeyim bari diye düşünüp o kızıda mutsuzluğa sürüklemesin..

ve lütfen arkadaşınıza şunu söyleyin,benim eşimde bacağından rahatsız,ben ona aşık olduğumda tek bacağı topallıyordu,tedavisi devam ediyodu ve vücudunda açık yaraları vardı.

ve benim görümcemin kocası çok özür dileyerek yazıyorum topal..görümcem dünya güzeli bir kız ve eşine deli gibi aşık 18 yıllık evliler..

Pekı o cınsel ılışkıye gırmış mı
tabı belkı sorman abes kaçar ama, merak ettım

Vallah bana sorarsan o kızın yerınde olsam tereddüt ettığıne göre hıç kafamı yormam
Yol verırım bıter

Ama erkek arkadaşına gelınce, bakıre bı kızla bırlıktelık ısteyebılır bu onun hakkı
o zaman ona göre bı ılışkı bulmalı.

arkadaşın yalan söylememiş sonuçta...
önemli olan o bayanın arkadaşınıza karşı olan tutumu..bundan sonrası için..

bütün yazan arkadaşlar gibi dürüst bir şekilde dile getirmiş.
yani herkezle yatıp kalkıp
her haltı yiyip ama bakireliğine dokundurtmayanlar var.
bunlar dahamı iyi yani.şimdi bu insanların kızlığı yerinde diye namuslumu oldular hayır....
bakış açısına bağlı tamam yemiş bi nane olabilir yani...sonuçta bizlerde zamanında yaşadık bişeyler yalanmıı

Biz erkekleri hiç bir zaman anlayamayacağız.
Bu konuda biz kadınlar daha vicdanlıyız.
Erkekler pek öyle düşünmese de kızı tebrik ederim cidden kız çok dürüstmüş.

Ama, burada iki konu var eğer bekaret çok mühimse onun için kızın önünden çekilsin oyalayıp kandırmasın.
Bekarete önem vermiyorsa da böyle muallakta kalmasın derim.

Bir de kızın yaptığı günah neticede büyük bir günah bir kere mi yaptı yoksa devam etti mi, tövbe etti mi bunlarda çok mühim.
Neticede kendini dağıtmış bir kızın zarı yerinde dursa nolur durmasa nolur.

Kızın dürüstçe açıklaması kızın kalitesini gösterir ama, yine de tanımak lazım.

Tanıması lazım kızı;

Gerçekten dürüstlük adına bu durumu sevgilisine anlatmış ve samimi hisler besliyorsa ne ala alnından öpmek lazım

Ama hayatta her şey oluyor, arkadaşının özürü ile olan sıkıntısını kullanıp, sen böylesin ben de böyleyim meselesinde ise canı yanar çocuğun.

Dedim ya tanımak lazım, devir öyle kötü ki insanın aklına herşey geliyor....

Arkadasin sana bu konuyu neden sormus ki??
Ya ilerde evlenirlerse ya sen bisiler olurda bunu onun basina kalkarsan?
Bunu senin bilmen onu rahatsiz etmezmi??
En onemlisi o kiz bu konuyu senden akil alarak karar verdigini duyarsa arkadasinin hic sansi varmi???
Bence uzamasin hic konu cok kisisel bisey bu arkadasin arkasdasi karar vermez ki.
Bence bastan hata vermis bi iliski bu

Teşekkürler yorumlarınız için ben de hemen hemen aynı şeyleri söyledim ona tanıman lazım dedim.

Bana çok güveniyor demekki söylemekte sakınca görmedi, yani ilerde kıza bunu söyleyeceğimi düşünmedi ki beni ilgilendirmez kimsenin geçmişi. O da beni iyi tanıdığı için derdini paylaştı.
Ayrıca benim karar vermemi istemiyor sadece kafası karıştığı için yardımcı olmamı istiyor belki de kız gözüyle değerlendirmemi istiyor.

Bence arkadaşınız kızdan ayrılmalı..
Eğer bu konuda kafası karışıp size soruyorsa, bekarete bakış açısı bellidir.
İleride bunu kıza koz olarak kullanır. Erkeklere hiç güvenmiyorum bu konuda..

Ya ilk söylediği anda, "ben seni sevdim, benden önce ne yaşadığın önemli değil" diyecekti...
Ya da ben evleneceğim kişide bekarete önem veririm deyip eyvallah diyecekti..

İnsanların düşünceleri zor değişiyor.
Kimseyi de yargılamıyorum, herkes önem verdiğ ölçülerle değerlendirir karşısındakini..
Bu soru size kadar geldiyse de durum ortada çok uzatmasına gerek yok.

Sana guvenmesi baska birsey canim.. Ama bazi ozel durumlar varki sadce kendine saklarsin. Buda oyle birsey.

Senin karar vermene guvenmesin bence:)) bu konuda erkekler hep baski kurup butun kadinlarin bu olayi olum kalim meselesi olarak gormesini saglamadimi??
Simdi bizde ayni destegi kendi cinsimize vermeye calisiriz dogal olarak.
Bence gayet normal bakire olmamasi tipki bi erkegin bunu kendinde sorun ermice gibi..
Ama arkadasin bakire ve bu konuda kendi fikrini dusunsun. Seni boyle bi konu hakkindan zan altinda birakmasin.
Arkadasin iyiligi icinde bence sen fikrini soyleme hic kendi hayatini kendi karariyla yasasin

Öncelik ile kızı tebrik etmek lazım ben buyum diyebiliyor zira diktirme vs.kek yerine de koyabilirdi etrafda bunlardan çok artık.

Ama arkadaşınızın durumunu duygusal şantaj olarak kullanabilir iyi araştırıp tanımak lazım devir zaten kötü.

Arkadaşınız bunu sorun ediyor ise ki sorması ettiğinin göstergesi kabul etmesin ileri de takıntı yapabilir ve kızın üzerine gidebilir kızın karakteri nasıldır bilmem öyle durumda sakat halin ile evlendim gibi ters laf edebilir o daha kötü. Siz görseniz diyecem hal hareketten anlarsınız ama belli etmez rengini kolay kolay anlayamazsınız.

Bana sanki kız fırsatını bulmuşken şansını zorluyor gibi geldi kişisel olarak bunu da belirtmek isterim.

Bi tanidigim vardi bakire olmadigi icin cok saf biriyle evlenip 3 ay sonra cekip gitmisti.. Kimse sorun etmiyo artik cunku o bosanmis biri ve haliyle bakire olmasi gerekmiyo'

erkek tereddüt ediyorsa bence hemen ayrılsınlar eğer kızı sevseydi zaten hiç düşünmeden kabul ederdi durumu

arkadaşına şöyle söyle bence: eğer bu kızla bi gelecek kurmak için içinde kuşkuların varsa hiç başlama bile ..

çoğu erkek bu durumu kabullenemez haliyle, eğer arkadaşınızın da içine dert olduysa onunda içinde şüpheler var gibi zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…