Kımsenın geçmışı kımseyı ılgılendırmez
Bakıre değılse değıl, bunda abartılcak bı durum yok kı
arkadaşına ters bı durum ıse eğer bıdaha görüşmesın madem..
Ne güzel kız açık yüreklılıkle söylemış, söylemeyebılırdı de kımseye söylemek zorunda değıl..
Kendı karar vermelı, sen ne dersen de kararı o vercek..
Ben olsam karışmazdım.
Ben de öyle dedim, kız en baştan söylemiş çok iyi yapmış dedim kendisine.
O bana sordu bana bir akıl ver dedi o yüzden ben de size soruyorum yanlış şeyler söylemek istemiyorum çünkü.
Herhalde önemli onun için ki tereddütte kalmış.
Arkadasin sana bu konuyu neden sormus ki??
Ya ilerde evlenirlerse ya sen bisiler olurda bunu onun basina kalkarsan?
Bunu senin bilmen onu rahatsiz etmezmi??
En onemlisi o kiz bu konuyu senden akil alarak karar verdigini duyarsa arkadasinin hic sansi varmi???
Bence uzamasin hic konu cok kisisel bisey bu arkadasin arkasdasi karar vermez ki.
Bence bastan hata vermis bi iliski bu
Teşekkürler yorumlarınız için ben de hemen hemen aynı şeyleri söyledim ona tanıman lazım dedim.
Bana çok güveniyor demekki söylemekte sakınca görmedi, yani ilerde kıza bunu söyleyeceğimi düşünmedi ki beni ilgilendirmez kimsenin geçmişi. O da beni iyi tanıdığı için derdini paylaştı.
Ayrıca benim karar vermemi istemiyor sadece kafası karıştığı için yardımcı olmamı istiyor belki de kız gözüyle değerlendirmemi istiyor.
Öncelik ile kızı tebrik etmek lazım ben buyum diyebiliyor zira diktirme vs.kek yerine de koyabilirdi etrafda bunlardan çok artık.
Ama arkadaşınızın durumunu duygusal şantaj olarak kullanabilir iyi araştırıp tanımak lazım devir zaten kötü.
Arkadaşınız bunu sorun ediyor ise ki sorması ettiğinin göstergesi kabul etmesin ileri de takıntı yapabilir ve kızın üzerine gidebilir kızın karakteri nasıldır bilmem öyle durumda sakat halin ile evlendim gibi ters laf edebilir o daha kötü. Siz görseniz diyecem hal hareketten anlarsınız ama belli etmez rengini kolay kolay anlayamazsınız.
Bana sanki kız fırsatını bulmuşken şansını zorluyor gibi geldi kişisel olarak bunu da belirtmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?