Arkadaşın bakire birini bulabilir ama dürüst birini daha hayatta bulamaz.
yani, çocuk ya gerdek gecesınde doğruyu öğrenseydı?
Daha da kötüsü ahlak namına bakirelikten başka hiçbir şeye sahip olmayan biriyle evlenseydi...
Merhaba böyle başlık açtığım için kusura bakmayın ama başka türlü ilgi görmüyor konular:)
Bir arkadaşım var yıllardır arkadaşız erkek kendisi, dertlerimizi falan hep paylaşırız birbirimizle.
Bu kişinin hiç sevgilisi olmadı şimdiye kadar 25 yaşında ve bacaklarında biraz sorun var engelli raporu var bu yüzden kızların ona yaklaşmadığını düşünüyor. Aslında çok yakışıklı ve temiz kalpli biri çokta efendi.
Şimdi bir kızla tanışmış yaklaşık bir aydır sevgililer şimdiye kadar hiç sorun olmamış aralarında ama dün gece kız bakire olmadığını söylemiş
Ben sandığın kadar temiz değilim falan filan demiş, geçmişimi yok sayamam ama geleceğimi de bu yüzden mahvedemem demiş
Senle yeni bir sayfa açtım ama sana karşı hep mahcup olacağım demiş.
Tabi arkadaşımın da kafası karışık, şimdi bana soruyor ne yapacağım ben diye.
Ben de cevap veremedim, ama kızın dediği gibi geçmiştense gelecek daha önemli dedim.
Artık mutlu olmasını da istiyorum, ama ona neler söylemem gerekir bilemiyorum, kendimi kızın yerine koyduğumda kız için de çok zor olduğunu düşünüyorum.
Sizin de fikirlerinize ihtiyacım var, beni sever o da benim düşüncelerime önem verir belki etkilenir söylediğim şeylerden o yüzden yanlış bir şey söylemek istemiyorum.
merhaba böyle başlık açtığım için kusura bakmayın ama başka türlü ilgi görmüyor konular:)
bir arkadaşım var yıllardır arkadaşız erkek kendisi, dertlerimizi falan hep paylaşırız birbirimizle.
Bu kişinin hiç sevgilisi olmadı şimdiye kadar 25 yaşında ve bacaklarında biraz sorun var engelli raporu var bu yüzden kızların ona yaklaşmadığını düşünüyor. Aslında çok yakışıklı ve temiz kalpli biri çokta efendi.
şimdi bir kızla tanışmış yaklaşık bir aydır sevgililer şimdiye kadar hiç sorun olmamış aralarında ama dün gece kız bakire olmadığını söylemiş
ben sandığın kadar temiz değilim falan filan demiş, geçmişimi yok sayamam ama geleceğimi de bu yüzden mahvedemem demiş
senle yeni bir sayfa açtım ama sana karşı hep mahcup olacağım demiş.
Tabi arkadaşımın da kafası karışık, şimdi bana soruyor ne yapacağım ben diye.
Ben de cevap veremedim, ama kızın dediği gibi geçmiştense gelecek daha önemli dedim.
Artık mutlu olmasını da istiyorum, ama ona neler söylemem gerekir bilemiyorum, kendimi kızın yerine koyduğumda kız için de çok zor olduğunu düşünüyorum.
Sizin de fikirlerinize ihtiyacım var, beni sever o da benim düşüncelerime önem verir belki etkilenir söylediğim şeylerden o yüzden yanlış bir şey söylemek istemiyorum.
Yine ben :)
Sanırım bu kız biraz tuhaf kızlar.
Çünkü arkadaşıma önce seninle uyumak istiyorum demiş, bir kaç gün sonra da seninle birlikte olmak istiyorum demiş
Ama çocuk ben yapamam tabi diyor.
Valla ilginç kızın ne yapmaya çalıştığını samimi olup olmadığını anlayamadım.
Sizce neden böyle diyor?
Bu arada çocuk hala onunla birlikte bana sordu bekaretini sorun ediyor sandım ama etmiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?