Bakire değilmiş..

bu yazılanlar medeniyet veya değerlerin kaybolması değil.kızın dürüstülüğü, karşısınakine bak ben bunu yaşadım demesi kimsenin genelde göstermediği cesareti göstermesi.tabu, töre bilmmene arkasına sığınıp bi arkadaşın da yazdığı gibi her şeyi yaşayıp bekaretine dokundurtmayanlar ya da pişman olup tıbben üstesinden gelip kendini hediye paketi gibi karşısındakine sunan (zor durumda kalıp yaptıranlardan bahsetmiyorum) bir gelenekçi dense böyle bir medeniyetçi daha iyidir kanımca.

insanlar hata yapabilir, pişman olabilir.öemli olan bunu kendine ve karşısındakine itiraf etmektir.bu bir nevi bir daha asla nın teminatıdır.

hoşgörü, iyi niyet her şeyden önemli. büyük konuşmayalım.

Kızı dürüstlüğünden ötürü tebrik ediyorum.
Ancak arkadaşınız bunu önemsemeyecek biri olsaydı size danışmazdı bile
bu yüzden devam etmesin kıza baskı yapıp yapıp psikolojisini bozmasın sonra..

Bu arada ben erkek arkadaşınız kabul etse de etmese de anlayışla karşılarım.
Bu yapı meselesidir herkes kaldıramaz. Kaldırmak zorunda da değildir.
İnsanlar bile bile göze alıp yaşar her şeyi.
Sonrasında bu durumunu anlayışla karşılamayacak insanlar olacağını bilerek..

Geçmiş geçmişte kalır doğru da, yaşananlar da yaşanmıştır silinmez ki...

Herşey olsun bitsin, herşeyin dibine vurulsun, herşey yapılsın, sonra hepsi geçmişte kalsın da önüne bak tertemiz. Mümkün mü? Sanmıyorum.

Bazı şeyler özeldir, hem de çok. İş sadece et parçasına bakıyorsa, hepimiz çıplak gezelim? Et parçasıyız ya sonuçta... Ne olacak ki?

Arkadaşın bakire birini bulabilir ama dürüst birini daha hayatta bulamaz.

ben sadece kıza şu soruyu yöneltirdim; EĞER BAKİRE OLSAYDIN ERKEK ARKADAŞIN yine de BEN Mİ OLURDUM?

Eğer cevap hayır olmazdın ise kız sevgilisini sığınılacak iman olarak görüyor olabilir.

bu durumda ben ortada sevgi olduğunu düşünmem.

Arkadaşlara katılıyorum
Aklında soru işareti olmasa bu kadar özeli arkadaşına danışmazdı.
Bu başkasından fikir alınarak hazmedilecek bir durum değil.
Kızın dürüstlüğünü takdir ettim.
Biz burada böyle hatalar yaptığını söyleyen arkadaşlara dürüst ol hatalar insanlar içindir demiyor muyuz.
Kimsenin kimseyi yargılamak haddine değil.
Umarım haklarında hayırlısı olur.

Son düzenleme:
bu durumda üzerinize düşeni yaptığınızı düşünüyorum.
o kız yaptığını hata olarak kabullenmiş ve dürüstçe dile getirmiş ve kararda tamamen arkadaşınıza ait eğer bakireliğe o kadar önem veriyorsa zaten üzerinde durmicaktır.

bilmiyorum ama daha 1 aylık bir ilişkide kız pat diye bunu söylüyor.kız bana rahat geldi.hani beni böyle kabul edersen et ya da etmeye mecbursun gibi.insanlar bunu aylarca düşünüyor, psikolojileri bozuluyor ancak zar zor söyleyebiliyorlar.

Arkadaşın, kızın dürüstlüğünü takdir edeceği yerde; onun bakire olmamasını konu ediyorsa eğer;
Evet, kızdan ayrılmalı...
Yarın öbür gün ''ben seni böyle kabul ettim'' demeyeceği ne malum...
Kadınlık gururu denilen bir şey var ve bunu her erkek düşünmeli, karşısındaki kadına öyle davranmalıdır..

arkadaşınızın size güvenmesi iyi hoş bise tabi de kendi geleceğiyle ilgili bi konuyu bile başkasının (lafım size değil ) fikriyle sürdürecekse bence yol yakınken bitirsin o kızda yanmasın kendi de

Arkadasin eger "temiz" ve "dindar" biriyse Nur Suresinin 26.Ayetini okusun, aradigi cevabi orada bulacaktir.

Yok degilse kafasina göre takilsin, ne diyelim biz simdi?!

öencelikle kızı tebrik ederim başka şekilde çocuğu kandırabilirdi helal olsun ama erkek ilerde başına kalkmasın ömür boyu kızı kullanmasın çok fena br durum zira bazı iknci evliliklerde erkekler eşlerine akıllı olsan kocan boşamazdı seni diyormuş bence bu yüzden tekrar boşanılabilir yaşadıkların sürekli öne sürülmesi berbat bir durum..

geçmiş sonuçta bununla yargılamak doğru değil tabi ama erkek arkdasınn aile yapısıda önemli sorun etmem der kızı getirir ailesi rencide eder daha çok üzülür önce ailesinin tepkisini ölçsün ona göre kıza ümit versin. Ayrıca kızdanda emin olsun şimdi öyle birşey ki sadece bi kişiyle oldum diyor ama onla bunla olmaya devam ediyor kaybedicek bişeyim yok diye. Ailesinden ve kızdan emin olsun .... Ama kendinden de emin olsun şimdi seviyorum gözüm görmez der zamanı gelince kıza bi laf vurur yerle bir eder kızı

Yine ben :)
Sanırım bu kız biraz tuhaf kızlar.
Çünkü arkadaşıma önce seninle uyumak istiyorum demiş, bir kaç gün sonra da seninle birlikte olmak istiyorum demiş
Ama çocuk ben yapamam tabi diyor.
Valla ilginç kızın ne yapmaya çalıştığını samimi olup olmadığını anlayamadım.
Sizce neden böyle diyor?
Bu arada çocuk hala onunla birlikte bana sordu bekaretini sorun ediyor sandım ama etmiyormuş.

Son düzenleme:

Birliktelerse ikisi de halinden memnun ki birlikteler.Eh artık biri al der diğeri almam der, biri verir öbürü alır almaz, gerisi onların bileceği iş.
Türlü ilişkiler var vallahi, kiminin mantığı kiminin duygusu kiminin çıkarı kiminin arzusu derken yuvarlanıp gidiyorlar.

Vallahi ben de artık konuşmuyorum o bana anlatıp duruyor heyecanlı herhalde o yüzden :)
Sadece çocuğu düşünüyorum üzülmesin de sonunda önemli olan o.

Kız dürüstçe açıklamış durumu.
Arkadaşın eğer bakireliğe önem veriyorsa ve bunu kaldıramayacaksa kendisine de kıza da yazık etmesin.Sırf bacağında sorun var başka kız bana bakmaz düşüncesiylede kızla ilişkisini sürdürmesin.Herkes hayatında hata yapabilir hangi birimiz hatasız ki.
Demiştim ki son yazılanları gördüm :S
Kız pek tekin birine benzemiyor bu son söylediğinize bakılırsa.Çok enteresan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…