Bakire değilmiş..

Kızda bir kusur göremedimde ben erkek olan arkadaşınız ne yapmaya çalışıyor anlamadım.Önce böyle bir meseleyi size açıyor belliki kafası karışık hadi onu anladık diyelim gidip kızla görüşüyor kafa karışıklığı bitmiş ama bu konuyu sizinle paylaşmıyor tekrar.Daha sonra kız uyumak istiyor geliyor bunu söylüyor kız birlikte olmak istiyor bunu da söylüyor bu kadarı fazla açıkçası.Kabul etti ve seviyorsa kızı karar versin uyusunlar, birlikte olsunlar vs yok kabul de etmemiş kızın teklifini neden gelip yine size söylüyor kız birlikte olmak istedi ben de yok dedim diye.O kızın yerinde olsam daha olgun bir erkekle arkadaşlık ederdim kızın gururunu iki paralık etmiş.

Ben tam tersini düşünüyorum gururlu bir yapısı olsaydı böyle kısa sürede hadi birlikte olalım demezdi konu sahibinin arkadaşı tecrübesiz bariz belli ki konu sahibinden yardım istemiş ne yapayım diye. O kız bu durumu lehine çevirme derdin de başka bir şey değil benim dostlarımdan biri bu durumda olsa kesinlik ile sağlam uyarır sonra karar senin artık derim. Kaç kişi ile bu şekilde takıldığı belli değil hadi dese ki benim aktif cinsel hayatım var kaldırabileceksen gelecek kur amenna ama kız onu da demiyor.

Kız belki de gerçekten sevdi o yaptığını söylediği hatadan sonra.Kız ile ilgili pek bilgimiz yok ama arkadaşına baksana kendi tekrar konuştuğunu söylemiyor ama kızın her hareketini arkadaşını söylüyor.Ben madem ilişkiye girmeyeceğim kabul etmedim bunu gidip arkadaşıma söylememki bana teklif ettide böyle cevap verdim diye.Her biriyle çıkmayanda tecrübesiz olabilir ama saf olmuyor.Bence o çocuk bu kızla birlikte olasaydı cinsel ilişki yaşasaydı yani arkadaşına söyleyeceğini sanmıyorum.Ya da belki bulmuşken bu kızı bırakmayım bari faydalaniyim derdinde.Hiç belli olmaz orta da kesin bir yanlış varki bunları arkadaşına bu kadar fazla anlatması.İlk bakirelik sorusundaki konudan sonraki anlattıklarını da kastediyorum.Ha kızın yaptığı da bana ters.Hem evlenmeden önce ilişkiye girmesi hemde 2 ayda tanıdığı biriyle o ilişkiyi istemesi ama yargılamıyorum ne yaşadı aralarında neler geçti bilemem

Canıma arkadaşım belki ile iş yapılmaz daha öncesi hata diyen kadında iki ayda yatalım birlikte olalım demez hiç mi çevrenizde olmadı bu tipler klasik her şey kapak atma derdinde resmen. Faydalanmak nedir? Kızda istiyor erkek de istiyorsa bu faydalanmak değildir ki iki bireyin ortak kararıdır daha sonrasına kız da erkek de çekip gidebilir yapamıyorum diyerek sonuçta. Arkadaşına anlatması ikilemde kalması da olabilir bir bayandan fikir almak istemiştir. İki ayda yatan kıza ben dürüst gözü ile bakmam maalesef daha önce yaşamış pişman olmuş desek bu nasıl pişmanlık her sevdiğini düşündüğü ile iki ayda yada daha kısa sürede dediğin gibi "Belki" birlikte olan tiplerden ki bu benim gözümde yükse ihtimal.

Kişinin önce kendisine saygısı olacak kadın yatağa geçerse erkek canıma minnet der birde bakire değil ise kaç kişi ile yattığın belli değil ki kısmen de doğru o insan ile evlilik düşünmez ama bazı saf aşıklar vardır bu tip hemcinslerimizin sevdiği beynini yıkayıp aşkını sevgisini kullanıp bir de tadına baktırp arkasından duygu sömürüleri ağlamalar hatta hamileyim ben demeler ile nikah masasına oturtulur. Herkes diktirmek için para veremiyor maalesef.

Keşke bu tipler olmasa güçlü arkasında duran dimdik kadınlar çoğalsa cinsellik tabu olmaktan çıksa ama bu durumda imkansız maalesef hep ikinci derece olmaya devam ederiz. Ve benim dostlarım da var erkek olan biri gelip söylese aman dikkat et derim muhakkak.

Son düzenleme:
Senin söylediklerine katılıyorum.Fakat herkes kızı yerden yere vurup çocuğa iyi niyet beslediği için onun hatalarına dikkat çekmek istedim.İki tarafında oyunlara girişmesine karşıyım.Kız nasılki oyun oynuyor olabilir pekala bunlar erkek içinde geçerli olabilir.

Daha net anladım sizi şimdi sizi. Çocuğun hatası benim nezlimde şudur; Madem bu eylemler sana ters ikilemde kalacaksın tamamen kes ilişkini bitir senin yapına ters ise uzak duracaksın.

Ha her erkek bir değil kızda ama hangi erkek "Kızda istiyor birlikte olayım ne olacak ki?" demez ?

Dikkatli olması gerekiyor bu konuda ki erkeğin çok pis keklenebilir. BEn karşı değilim cinselliğe ama iki yüzlü hemcinslerimizden de nefret ediyorum erkeklerin ağzına sakız olmuş sözler onların mimarlığı. Genital de diktirenlere bakın diktirenlere hepsi zorlama ile olmuş istediği ile olmamış ama burada konu açıyor ben günahkarım zina yaptım acıtasyon...

Afedersin ama ne kadar yakınsınız anlamadım kız ne söylese gelip sana mı söylüyor. Yazık kız bilse güven 0. O zaman bu çocuk evlenınce de sana gelir şu fantazileri uyguluyoruz falan anlatır yani. çok saçma.

Aşkını, sevgisini 3. bir kişinin yorumuyla şekillendirecek adamdan sevgili de olmaz koca da olmaz. Umarım kızın zamanını daha fazla almaz.

Kızı taktir etmek lazım bu kadar dürüst olabildiği için.Kimsenin gecmişi kimseyi ilgilendirmiyor.Onun bedeni kendi hayatı hiç kimsede bunu yargılayamaz değiştiremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…