bakire olmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dinden haberi olmayan insanlar dinle ilgili atıp tutuyo burda işye aynen canım. Allah ıslah etsin. peygamber efendimiz kınamayın basınıza gelmeden ölmezsiniz demiş. (anlayana ) sizin de kızınız olur ya da sizi de kandıran biri olur

Sözde müslüman çok peygamber efendimizin bu sözünü duygusal baskı için kullanan çok özellikle kul hakkına girenler çok kullanıyor burda fitil oluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gördüğünüz gibi siz de insanları kınayabiliyorsunuz.

Bence insanoğlu kınamaktan vazgeçmediği sürece başına gelmeyecek yok.

Konuya gelince toplumumuzda bu duruma takmayacak erkekler vardır elbette ama çoğunlukta olduklarını sanmıyorum.

Ne olursa olsun yaşadığınız şeyle alakalı kimse bir şey diyemez sizin bedeniniz.

Bak bana kızıyordun bide şimdi bu kizcegiz hata üzerine hata eklemiyor mu ? Tünel falanmis şimdi bu mu pişman olmak resmen diyordu ben açık açık yaptım gizli olanlardan daha iyi gibi . Hep ben mi haksizim biraz düşün valla bak :)

note3 kadinlar_klubü

evet... hayatı boyunca namaz kılmamak adam öldürmekten bile günahmış mesela.. ve en büyük günah zina değil en büyük günah gıybettir.. hiç farkında olmadığımız ve insanların hiç günah olarak görmediği o çekiştirmeler, dedikodular.. zinadan katkat günahtır...

bu günah şu günahtan daha büyüktür konusunda her yerde başka bir şey yazıyor. ama şu bir gerçek ki zina en büyük günahlardan bir tanesi. affetmek affetmemek Allah'ın takdiri. ben ne yargılarım ne kınarım zaten haddim değil. hiç kimse sınanmadığı günahın masumu değildir neticede.

bazı yerlerde de zinanın en büyük günah olduğunu yazıyor ama tabi kul hakkı, kalp kırmak ve abartılı gıybet masum dedikodudan ziyade elbette kulla ilgili olduğu için büyük günahlar.

bu arada kapalı olduğun için bu hataya düşmen niye yadırganıyor. kapanmak nefsini terbiye etme işidir. önemli bir basamak. ondan dolayı şaşırtıcı oluyor. hatalar insanlar için elbette ama zorlanacağın zamanlar olacaktır. kapalı olduğun için sana yaklaşan erkeklerin aklına gelmeyecektir.

ben bu konuda kadın erkek ayrımı yapmıyorum. iki cinsiyet için de yanlış. ancak herkes hata yapabilir. hatasının farkındaysa geçmişi sadece onu ilgilendirir. aşık olan kadın da erkek de bu noktaya çok takılmaz ama dediğim gibi tesettürlü olduğun için sana yaklaşanların önem vereceğini düşünüyorum maalesef.:50:

bazıları, fazla nutuk çekmeyın..nasıl olsa gunahı size değil.. her koyun kendı bacagından asılacak:34:
kendı kızınıza, kardesınıze olsa bu durum, 1-2 laf söyleyıp
ona en ıyı kısmetı bulmaya calısırsınız belkıde.. her seyın iyisini layık görür, cahıllık etmıs olan olmus dersınız. ama baskası olunca gözünüzde en namussuzu olur.. eeeee, kımse kendı eşiğine bakmaz.

insanlar kendılerıne kör bakmakta çok iyi ustalar

Gocunmak değilde bu yorumunuz kimeydi? Bende karşıt dusuncede olanlardanim oyüzden sordum

note3 kadinlar_klubü

Bakire olmamak bir suç değil tercih.. Zaten bunlara önem veren bir insan olsaydın ve ailen içinde bu kavram çok değerli olsaydı ufak bir zevk için bakireliğini bozmazdın değil mi? Çünkü bu pat diye olan bir şey değil sonuçta o ortam hazırlanmadan kendini koruyabilirdin. Bunları da geçiyorum kendine göre birini bulduğunda bakire olmaman sorun değildir ama bakireliği önemseyen bir çocuk ve aileye gelin olursan tabi ki de büyük bir sorun anında ailenin evine geri yollarlar. Ben ailemden böyle terbiye aldım. Bakireliği hala önemseyen insanlara cahil diye bakanlar var. Kesinlikle buna karşıyım. Benim annem hep evlendiğin gece bakireliğinin bozulması,o kanı karşı tarafın görmesi senin namusun için önemli der. Ki öyledir de. Düşünsene karşı tarafla en ufak bir problemin olduğunda karşı taraf onu kusur olarak görebilir ve yüzüne vurabilir. Kafan dik,alnın açık,namusunla sadece bir adamın olmak mükemmel bir şey diye düşünüyorum. Tesettür konusuna gelince, kapalı bir kadın bakire değil diye farklı muamele olmaz. Çünkü öyle şeyler görüyoruz ki artık kapalılar açıklardan daha rahat.. Kafası kapalı olan namuslu diye bir durum söz konusu değil insanın içinde olmasın. Allah yardımcın olsun. Dilerim iyi bir eşin,mutlu bir yuvan olur. Çekim yasası önemli. :17:

Bak bana kızıyordun bide şimdi bu kizcegiz hata üzerine hata eklemiyor mu ? Tünel falanmis şimdi bu mu pişman olmak resmen diyordu ben açık açık yaptım gizli olanlardan daha iyi gibi . Hep ben mi haksizim biraz düşün valla bak :)

note3 kadinlar_klubü

Ben size ne zaman kızdım ya hu :27::27:

Usluplar yerlerde üzgünüm.. bir hatadır diyecektim ama demiyorum
Neyin daha çok günah, daha az günah olduğuna kadar gelmişsiniz
Yok bazıları sırf zar dursun diye arkadan tünel gibiymişte sen tam yapmışsında sen daha mı iyi yapmış oldun?
Kendinizi boş beleş şeylerle avutmayın
Hele ki bir şeyin günah ağırlığına asla karar vermeyin
Tabi gerçekten pişmansanız :ssz:

Bencede haklisiniz konu sahibi ilk utanırken suan çok rahat cevap yetistiriyor insanları birbirine düşürmek için konu acıyorlar .

note3 kadinlar_klubü

Böyle konu açanları samimi bulmuyorum.Bikaç destek bekliyorlar olsun ya boşver gibisinden..olay pişmanlık falan değil yani

Evet yanlış anlamışım çok özür dilerim sizden.

Estağfurullah önemi yok

Hepiniz sütten çıkma ak kaşık mübarek!
Kapalıların da cinsel hayatı varmış da yok efendim cemaattekilerin de varmış .. Tövbe Yarabbi herkes kendine baksın ya bırakın şunun da var bununda var demeyi.
Bu tarz konular bilinçli mi açılıyor anlamıyorum..
Konuyu açan şahsın da bilerek ka palıyım dediğini düşünüyorum..
Kesinlikle konuyu doğru bulmuyorum,doğruysa bile yaptın madem,sonunu da düşün bi zahmet ister söyle ister söyleme ister evlen ister evlenme..

bayan ben kapalı olduğumu özellikle belirttim çünkü ailem kapalı ve böyle bir durumu bilmemesi gerek. yapmadan düşünecktn diyenler yazmasın akıl verenler yazsın diye başta söyledim neden yazıyorsunuz ? o zaman şimdiki aklım yoktu şimdi bile yok belkide bilmiyorum.

Yurt disinda yasa o zaman cunku bu dusuncede turkiyede destekleyen cok az bi kesim varr

Benim nerede yaşayacağımı belirlemek size mi kaldı hanımefendi. Ayrıca yorumum neyle ilgili bilmem farkındamısınız yoksa gecenin rehaveti çöktüde anlamakta zorluk mu çektiniz? Polemik yaratma çabalarına hiiç girmeyin iyi akşamlar size..

bayan ben kapalı olduğumu özellikle belirttim çünkü ailem kapalı ve böyle bir durumu bilmemesi gerek. yapmadan düşünecktn diyenler yazmasın akıl verenler yazsın diye başta söyledim neden yazıyorsunuz ? o zaman şimdiki aklım yoktu şimdi bile yok belkide bilmiyorum.
''yapmasaydın'' dıyenler elbet olacaktır... konu herkese acık sonucta, hatta uye olmayanlara bıle
o yuzden kımseye ''yapmasaydın'' dedıgı ıcın kızma... hakaret eden olursa kızarsın:34:

siyasetten kaçtım
ama burdada çadırlar karışmış :27:

uzun süredir bu konulara takıntılıyım

ama hayatın bi gerçeği varki

bunu kabul edeni bulsan bile illaki ilk kavganda yüzüne vuracak-kafana kakacak

benim bedenim benim hayatım diyorsan evlenmeyeceksin

kafana göre takılacaksın!!! öylede bi hayat geçmez sonuçta sen insansın ve sevmeye sevilmeye ihtiyacın var fıtratının gereği bu

yok öyle bi dünya güzelim

yokkkkk

hatan için eleştirmiyorum seni yaşın o kadar küçükki

ama toplumumuz kültürümüz öylesine yozlaştıki

başta diziler birde burda dolaşıp özgürlük naraları atan ablalar

ALLAH aşkına

bu senin bedenin diye öğüt veren kardeşlerim çok afedersiniz özür dileyerek soruyorum evlimizsiniz

evliyseniz bekaretinizi teslim ettiğiniz kişiylemi yoksa başka biriylemi

yada bunu kabul ettirdiğiniz bi sevdiğiniz varmı

daha çok değil kısa bi süre önce açıldı buna benzer bi konu fotoları falan göndermişti eski sevgilisi nişanlısına

beni yanlış anlamayın burda daha çok şeyden dem vururum ama arkadaşın sorduğu bu değil

sen hata etmişşin bu hatanı anlayacak ve seni gerçekten seven birini bulman ümidiyle durumuna gerçekten üzüldüm kınamıyorum seni

ama evlilik dıştan görüldüğü gibi gülpembe değil

öfkelendiğinde ağızdan çıkanlar çok yoruyor

insallah okuyan ve böyle bi hatanın eşiğinde olan kızlarımız yana döne çare ararsınız

sevdiğinle bişey yaşamızsın ne varki bunda diyenlerede kanmayın !!! aman sakınnn

Şu kadar sayfa yorum yapılmış yarısından fazlası kızmış yargılamış kınamış...
Erkekler kulübü diye bi site olsaydı, "bakir olmamak" diye konu açılsaydı nasıl yorumlar gelirdi sizce??

Zarın neden gerekli olduğunu ve bebeklikten sonra hiçbirşeye yaramadığından bi habersiniz galiba?? Kadınlarda zar var ve gidince ahlak gidiyor sizin nacizane görüşünüze göre(!) peki erkeklerin ahlak anlayışı neye göre belirleniyor. Kadınlar afedersiniz karpuz gibi seçilirken erkeklerin iki lafından mı anlayacağız ahlaklı olup olmadılarını.

Sabır ya rab yüz kere dedim namus iki taraf için gerekli ama ülkemizde insanlar böyle anlıyor bu benlik durum değil zar olayını ben çıkarmadım He birde şu var sen neysen karsindaki odur .

note3 kadinlar_klubü

Yine mi pilav...:ssz:
Otuz tane böyle konu varken açmasan da olurdu konuyu yani

Muhtemel cevapları yazayım da kolaylık olsun sana...

A)Neden bozdurdun bakireliğini??Bozuk para mı bu? Seni böyle almazlar, hayat boyu mutsuz olursun. Kızlık zarını diktirttir..:ssz:
B)Bu senin hayatın cnms senin bedenin senin kararın, yaptıysan yaptın?? Namus iki bacak arasında değil beyindedir, bakire olup da her bi tarafları ile o işi yapmışlar var. Erkekler bakir mi sanki? Yaşasın cinsel özgürlük :51:
C) Yaa işte yaaa yapıp yapıp geliyorsunuz buraya, yapmasaydın bir taraflarını tutsaydın, hak etmiyorsun evliliği öl geber. :47:
D)Seni seven böyle alsın cnm, erkek arkadaşına anlat bence onu kandırma yalanlar üstüne evlilik kurulmaz.:34:
E)Ne biçim kapalısın sen, pis günahkar, zaten bu türbanlılar yok mu neşer yapıyorlar neler :22:

herkesin sorunu bu demekki bu konu gündemdeyse evet konunun özünü şıklarda vermişsin sen hangi şıktan yanasın :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X