• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakire olmayanlar ve bunun depresyonuna girmeden atlatanlar destek için toplanalım

Şimdi bu duruma düşmeye ne gerek var? Rica ediyorum bir daha düşünün.

76a0c48470260c7e956020a28f58c6f4.jpg

Siklamen07 bu fedakarlığı haketmiyor değil mi

bakirelik günden güne ilginç bir hal alıyor adamın biri evinde oturup kocasından başka erkek görmeyen mi kadın mı yoksa amfide yarı atletleri erkekleri görüp sonrada kocasını gören kadın mı daha bakiredir demiş. bu yaklaşıma göre çoktan bekaretini kaybetmiş bile olabilirsin.

Başka işiniz yok mu kadın forumlarında kadınlara özgü bir zarı tartışıyorsunuz sayın siklaMEN

daha sevişir sevişmez kendinizi diktirme topiklerine atmışsınız bunu dert etmeyecek biri gibi durmuyorsunuz
keşke biraz daha bekleyip kendinizden emin olsaydınız
siklamen güzel çiçek bu arada :KK14:

bakirelik günden güne ilginç bir hal alıyor adamın biri evinde oturup kocasından başka erkek görmeyen mi kadın mı yoksa amfide yarı atletleri erkekleri görüp sonrada kocasını gören kadın mı daha bakiredir demiş. bu yaklaşıma göre çoktan bekaretini kaybetmiş bile olabilirsin.

:KK45::KK45:

Yarı atlet nedir yaf sanki millet üniversiteye tank top, crop top giyip geliyor :olamaz: Master doktora derken okula uzun yıllar gittim ama daha hiç cıbıl erkeğe rast gelemedim o da benim bahtsızlığım herhalde:deli:

Ben de 25 yaşındayım yaşıt sayılırız bakireyim ama bakireleğimi verecek kdr kimseyi sevmedim yaşasaydımda pişman olmazdım sende olma he çok önem versen ztn yaşamazdın bnm fikrimce
Çok önem verdiğim için yaşamadım ya bunca zamandır yada dediğin gibi yaşayacak bi durum oluşmadı ben sanıyordum kahrolurum naptım ben diye ama olmadı yani ne bedenimde ne ruhumda değişiklik olmadı közlenmiş patates arkadaş durumumu iyi özetlemiş :D

Yani haklısın belki ben okadrda özgür ruhlu değilim yani bundan sonra hani bidaha yaşamam evlenene kadar yani bakire olmamak ayrı orospu olup herkesin altına yatmak başka dimi olumsuz yorum yapanlar bu ikisini ayırt ederek düşünmeli :/

Ovvvv sen kesin erkeksin.

Çok önem verdiğim için yaşamadım ya bunca zamandır yada dediğin gibi yaşayacak bi durum oluşmadı ben sanıyordum kahrolurum naptım ben diye ama olmadı yani ne bedenimde ne ruhumda değişiklik olmadı közlenmiş patates arkadaş durumumu iyi özetlemiş :KK70:
Yaşadığın kişimi teklif etti özel olmazsa evlenelim falan demedimi

Bir cevabınızda bakireyim demişsiniz konu da bekaretinizin olmadıgını belirtmişsiniz.
Mune Mune Kazen Kazen gelmelisiniz.
Evet doğrudur 4 gün öncesine kadar bakireydim burada benim yalan söyleyip söylemediğimi araştrma çabasına neden giriyorsunuz ben burda bir çok kıza ulaşabiliyorum farklı görüşler okuyorum birçok kız arkadaşım varmış gibi hissediyorum ve ruh halimi anlatan anlamaya çalıştığım günlerdeyken konu açıyorum bu

:KK45::KK45:

Yarı atlet nedir yaf sanki millet üniversiteye tank top, crop top giyip geliyor :olamaz: Master doktora derken okula uzun yıllar gittim ama daha hiç cıbıl erkeğe rast gelemedim o da benim bahtsızlığım herhalde:deli:

bu ileri görüşlü hocamıza ayıp olmasın söylediğini aynen aktarayım :KK53:

"bir kadının kocasından önce hiçbir erkeği ayrıntılarıyla görmediğini kabul edin,bir o kadın var kabul edin; bir de bir üniversitenin amfisinde 300 tane kot pantolon giymiş bütün her şeyi ortada, tüyleri ortada, yarı atletli, yarı bütün müstehcen organları ortada yüzlerce erkeği 4 sene görmek zorunda olan bir kadın düşünün, ikisi evlenince hangisinin gözü bakiredir, hangisininki değildir?"

Back
X