Bakire olmayip evlenen var mi?

Sevinc126

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
112
69
13
37
Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yok Napmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?

Yaşamadım. Hayat tarzınızı bilemem ama bu "benim için" bir hatadır, olabilir. Olmuş yapmışsınız artık bununla kendinize zehir etmeyin hayatınızı. Bir kere yaptım artık deyip de tekrarlamayın ki pişmanlığınızın bir anlamı olsun. İlerde evleneceğiniz insana da öyle söylersiniz. Bir hataydı, bir daha olmadı..

Ama boyle bisey yasadim zaten anlattim ve kabul etmedi bunu baskalarina anlatip sirrima ortak edip gitmelerini mi izlicem hep? cok kisi de gordum evlendikten sonra basa kakmislar filan. Bilmiyorum kizlar cok kotuyum

Tahmin edeceginiz uzere inandim. O kadar asiktim ve gozum hicbiseyi gormuyordu ki o kadar seviyordum ki ne dese yapardim. O bunu hakedecek biri degilmis. Bunu anlamam gec oldu.

Ben eski esimle sevgilimken beraber olmustum.hee evlilige gitti evlendik ama evlenmeseydim de dert etmezdim.hayat benim vucut benim istedigimi yaparim.
Kendi isteginle yasadigin bir seyi buyuk 1 pismanlik olarak sen dile getirirsen karsinda ki ne yapsin.
Kaldi ki artik bu dert edilmiyor pek.bak ben bosanmis cocuklu bir kadinim hic evlenmemis biri ile evlenmez uzereyim.

Adam her onune gelen yazan bi tip cikti. Baska bisuru kisiyle gorusuyomus. Bana bambaska hayaller kurdurdu. Inandim gercek yuzunu is isten gectikten sonra ogrendim. Baska birinden bebek bile aldirmis biriymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…