Bakire olmayip evlenen var mi?

Bunu sorun edip etmeyecegini nasil ongorebiliyorsunuz,nasil anlasilir bu?
tüm mesele kendinize göre bitini bulmakta

Ysni hayat görüşü , dini inancı , siyasi düşüncesi , dünyaya bakışı sizinle aynı olan birini bulursanız hiçbir sorun yaşamaz hatta çok da mutlu olursunuz.

Merhaba yasiniz kac ve cevreniz nasil acaba? Nasil anlasilir bunu onem vermeyen erkekler sizce?

Evet zaten bakire olsa da olmasa da bir insan kendi gibi birini bulmali, sans biraz da bu isler karsina cikip cikmayacagi. Bakire de olsan karsina senin gibi biri cikmazsa evlenemezsin sonucta. Tesekkurler.

Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yok Napmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?
Bakire olunmasını kafaya takan erkek kaldı mı diye ben soruyu değiştireceğim. Kaldı ise öyle biriyle zaten evlenilmez. Benim çevremde hiç bir erkek arkadaşım bunu kafasına takmaz. Ben bakireydim evet ama eşim aksini tercih ederdi eminim. Ben uzun süre vajinusmus ile uğraştım çünkü. Her birlikte olduğun erkek ile evleneceksin diye bir kaide yok. Evlenmeden önce tabii ki erkek ya da kadın fark etmez iki tarafında ilişkilerinin olması kadar doğal bir şey yok. İlişkilerinde ne yaşadıkları kişinin kendisini ilgilendirir. Bunu ahlaksızlık olarak nitelemek ahlaksızlık bana göre. Çünkü ahlak iki bacak arasında değil.

Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yok Napmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?
Bakireydim evlendiğimde ama keşke olmasaydım:):)4 ay sonra boşandım.O adam benım hiç bir seyımı haketmıodu .Olan olmuş .Karsıdakı ınsanı ıyı secersen bişey olmaz

Onlarla da evlenme gibi bir dertleri yok ki...
Yoo gayet evleniyorlar valla bulunca
Bir sürü Rus-Türk çift var
Karısını bırakıp onlarla evlenen dolu adam var
Bakirelik aramazlar onlarda
Bize gelince herseyimizi didik didik ederler
Böyle kendi milletinin kadınından nefret eden başka bir millet var mu bilmiyorum

Evet aynen oyle oldu
Baktim 32 yasindasiniz. Gayet de birseyler yasamis olabilisiniz. Birilerine hesap verme yasini coktan gecmissiniz. Kimse size bu soruyu soramamali. Siz de kimseye sormamalisiniz. Tavriniz durusunuz bu olsun. Siz cok kiymetlisiniz unutmayin. Ahlak bekcilerine de prim vermeyin.

Çok haklısın malesef o kadar dogruko soylediklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…