Neden acaba???bu bekaret tabusu sadece biz turkleremi mahsus acaba ? ben yurdisnda hic kimsenin bekareti dert ettigini gormedim ama bizim turkler cok buyuk anlamlar yukluyor ?
Gerekirse diyorum.gorusmeden once soylemek mi? Soylenir mi bu oyle hemencecik?
Bi yabancı film de izlemiştim. Babasına kız baba benbekaretimşbu bekaret tabusu sadece biz turkleremi mahsus acaba ? ben yurdisnda hic kimsenin bekareti dert ettigini gormedim ama bizim turkler cok buyuk anlamlar yukluyor ?
Bi yabancı filmde izlemiştim. Kız babasına ben bekaretimi verdim diyor. Babası da seviniyor kızım büyümüş diyebu bekaret tabusu sadece biz turkleremi mahsus acaba ? ben yurdisnda hic kimsenin bekareti dert ettigini gormedim ama bizim turkler cok buyuk anlamlar yukluyor ?
Cok tesekkur ederim desteginiz icin. Ben artik evlendikten sonra yasamak istiyorum cunku zaten pisman oldum yeterince uzuldum canim yandi. Artik belli bir olgunluga gelince de eskiden basit gibi gelen seyler simdi aci verebiliyor. Dikkat etmek lazim bence. cunku erkeklerin bakis acisi bizden cok farkli olayaBekaret nedir harbiden ya. Kaçıncı yüzyıl hangi kafa o erkekte ki. Komik. İçler acısı. Sırf bu yüzden gidiyorsa zaten durmasın. Kendi bedeninizle yaptığınız her şey sizi ilgilendirir. Toplumun tabularını yıkın. Dini boyutuna girenler olur. Olmaz diyemem. Günah. Herkes günah işleyebilir. Burda herhangi bi kul kimin cennete gidip kimin cehenneme gideceğini bilebilir mi? Yooo. Eee o zaman. Yaptıklarınızın arkasında durun. Yoksa arkalarda durmak zorunda kalırsanız. İlerde evleneceğim kişiyle mutlaka cinsel ilişkiye önceden girmek isterim. Ten uyumu yoksa ne olacak. ? Boş beleş evlilik sayılır. Cinselliğin olmadığı evlilik kanka-kardeş-arkadaş muhabbeti gibi değil mi? Bilemiyorum. Geçmişinizden pişmanlık duymayın. Pişmanlık hiçbir şeyi geri getirmez aksine var olan ruh halinizin içine eder. Mutlu olun. :) Mutluluk saçın. Sizi gerçekten hakeden biriyle evlenirsiniz umarım. :)
Cok haklisiniz. Benim tereddutum su yonde. Ben bunu nasil soyleyecegim? Zaten bir yara aldim bu nedenle terkedildim bi kere zaten. Benimle ilgili bu cok ozel seyi bilen kisi kotu biriyse bunu yayabilir kotuye kullanabilir. Diktirme olayini dusunmuyor degilim. Artik kimseye soylemek istemiyorum cunku kalbim cok aciyor.boyle bir konusmanin gectigi sanal bir ortamda, "ben ikinci el kadin almam" diyen muhafazakâr(!) bir gruba, ama peygamberiniz ilk evliligini bosanmis (dolayisiyla bakire olmayan) bir kadinla yapmisti demistim.
Bekarete yuklenen anlam dinin, ahlakin, vs vs seylerin cok otesinde, sifir mal almak gibi bakan erkeklerin zihniyetinde önemli sadece. Siz de sifir mal olacaginiza evlenmeyin daha iyi, yaniliyor muyum?
Omur boyu sevisecegin insani sevismeden nasil sececeksin ya
Ay ilahi sen güldürdün gece geceOmur boyu sevisecegin insani sevismeden nasil sececeksin ya
Cok tesekkur ederim desteginiz icin. Ben artik evlendikten sonra yasamak istiyorum cunku zaten pisman oldum yeterince uzuldum canim yandi. Artik belli bir olgunluga gelince de eskiden basit gibi gelen seyler simdi aci verebiliyor. Dikkat etmek lazim bence. cunku erkeklerin bakis acisi bizden cok farkli olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?