- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.322
- 133
Canım kafana takma seni seven biri e,in ol çıkacak .seven insan da anlar bunu beki başta zor gelir ama anlar . Bu arada iyice tanımadan anlatma . Tanı sonra ifade et bir de bir daha yapma ki pişmanlıgün bir önemi olsunBakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yokNapmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?
Benimde geçmişimde yaşanmışlıklarım oldu. Eşime anlattım herşeyin le kabulümsün dedi. Ama ağrına gitti farkettim. Çünkü çok seviyordu o yüzden kabul etti. Yani karşına gelen her erkeğe değil seni sevdiğine inandığın kişiye anlat.Ama boyle bisey yasadim zaten anlattim ve kabul etmedibunu baskalarina anlatip sirrima ortak edip gitmelerini mi izlicem hep? cok kisi de gordum evlendikten sonra basa kakmislar filan. Bilmiyorum kizlar cok kotuyum
Bana da herseyinle kabulumsun demisti ama son anda yapamiyorum dedi ve gitti. Esinizin daha once iliskisi olmus mu? O bana olmadigini soylemisti dogru mu bilmiyorum.Benimde geçmişimde yaşanmışlıklarım oldu. Eşime anlattım herşeyin le kabulümsün dedi. Ama ağrına gitti farkettim. Çünkü çok seviyordu o yüzden kabul etti. Yani karşına gelen her erkeğe değil seni sevdiğine inandığın kişiye anlat.
Başka kalkma durumu evet oluyor. Eşim bi iki tartışmamız da ağır kelimeler kullandı.
Ama hayatın sonu değil merak etme.
Tamda bunu söylüyorum..ona inandığın için kendi doğruna ters olan birşeyi yapmıs olman saçma..Tahmin edeceginiz uzere inandim. O kadar asiktim ve gozum hicbiseyi gormuyordu ki o kadar seviyordum ki ne dese yapardim. O bunu hakedecek biri degilmis. Bunu anlamam gec oldu.
Bende buna benzer birsey yazacaktim o yuzden alintiladimDunya uzerinde milyarlarca insan, binlerce farkli kultur, gelenek, kafa yapisi var, siz sizinkine uygun olanla evleneceksiniz, zaten bakire olsaniz da dunya gorusunuzun uymadığı biriyle evlenmemelisiniz.
Bu başa kakma olayını hiç anlamıyorum. Eşiniz sizden önce hiç ilişki yaşamamış mıydı? Bir insan birine böyle şeyler söylerken önce kendine bakmalı. Çok sevdiği için kabullenecek biriyle değil, bunun kabullenilmesi gereken bir şey olduğunu düşünmeyen biriyle evlenmek en doğrusu.Benimde geçmişimde yaşanmışlıklarım oldu. Eşime anlattım herşeyin le kabulümsün dedi. Ama ağrına gitti farkettim. Çünkü çok seviyordu o yüzden kabul etti. Yani karşına gelen her erkeğe değil seni sevdiğine inandığın kişiye anlat.
Başka kalkma durumu evet oluyor. Eşim bi iki tartışmamız da ağır kelimeler kullandı.
Ama hayatın sonu değil merak etme.
Evet iste ben anlatip terkedilen oldumDiktirenler var
Anal oral hepsini yaşayıp sozde el değmemiş kızlar var
Birine çok aşık olup ilişki yaşayıp dürüstçe anlatıp terkedilenler var
Benim ikinci evliliğim eşim bile bile evlenmemize rağmen bazen laf sokar herseyin ilkini yaşadığın meşhur ilk kocan diye. Zor canım zor cidden..
Bana da herseyinle kabulumsun demisti ama son anda yapamiyorum dedi ve gitti. Esinizin daha once iliskisi olmus mu? O bana olmadigini soylemisti dogru mu bilmiyorum.
Her şeyi ben bilirim erkek her haltı yer kadın yerini bilsin tipleri yerine daha düzgün kültürlü kişilerle kadına değer veren insanlarla takıl serseri kabadayıları bırak her sevgiline ta en baştan anlatma kandırıp kullanırlar karşındaki aileleri devreye sokacak ciddiyete gelince düzgünce anlat ezilip büzülme af bekleme sen bu olayon arkasında dur hataydı de geç eğer sen ezilirsen önüne gelen seni ezer iki üç ayda evleneceğiz hayali kuranlara anlatma gerçekten ciddi ilişkin olmadıkça ağzını tutBakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yokNapmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?
gorusmeden once soylemek mi? Soylenir mi bu oyle hemencecik?Bu saatten sonra senin yapacağın bir şey yok.
Zaten boş insanları sokma hayatına.
Gerekirse görüşmeden önce söyle.
Kendini ezdirme.
Erkekler kendilerine her şeyi mübah görüyorlar. İş bayanlara gelince bir dengesizler. Öylesini barındırma hayatında.
Tatlim bilemiyosun ki sorun olmaz dedi once sonra yok yapamiyorum dedi. Ben nerden anlicam kiYazdım, yazdım, sildim. Ne desem bilemedim.
Zar kafalı olmayan bir erkek bulursanız sorun olmaz merak etmeyin. Gerçi böyle insanlar için önce sizin bu kafadan çıkıp, kendinize saygı duymanız lazım. Yoksa olmaz, cık.
Aynen canım. Benim eşimin yemediği halt kalmamış. Bana namus anlatıyor. Bir kere tartıştık. İlkin olmadığım için dedi. Şok oldum çünkü nee sevgiliyken ne evliyken asla kullanmamıştı böyle bir kelime. Ama burnundan getirdim. Kabul etmeseydin. Senin miden genişmiş kapımda gezen sendin zorlamı evlendim sanki isteyene kapı orda dedim. O gün bugündür kedi oldu benimkiBu başa kakma olayını hiç anlamıyorum. Eşiniz sizden önce hiç ilişki yaşamamış mıydı? Bir insan birine böyle şeyler söylerken önce kendine bakmalı. Çok sevdiği için kabullenecek biriyle değil, bunun kabullenilmesi gereken bir şey olduğunu düşünmeyen biriyle evlenmek en doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?