Bakire olmayip evlenen var mi?

Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yok:KK43: Napmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?
şimdi ben bu duruma karşıyım bunu seni kınamak için söylemiyorum karşındaki kişi bunu sorun etmezse evlenirsin ama ya da onun da böyle bir deneyimi olduysa sorun bile etmemeli artık onarımı da var bunun dikim de yaptırırsın çok kafana takarsan karşındakine bunu söyleyip söylememek de senin vicdanın kimse eleştiremez.

Ne guzel ne kadar da eminsin sonsuza dek evlisin garantili. Cocuklarin da oyle bisey kesin yasamaz. Allaha havale ettim. Uzak dur konumdan
Emin ol bekaretmiş vs miş, bu konular hiç bi zaman önemli olmayacak.
Et canım, demek seni de biri Allah'a havale etmiş.
Allah doğru olanın yanında.

Yasam tarzi ne olursa olsun erkeklerin bu olaya bakis acisi genelde ayni gibi. Daha once gorustugum eczaci biri bisuru kisiyle birlikte oldugunu ama evlenecegi kisinin bakire olmasi gerektigini soylemisti mesela. Kendisi hic de kapali yasayan biri degildi
Bence siz bu konuya cok takik oldugunuz icin karsiniza boyle tipler cikiyor
Iki kocam da onem vermezdi , onlardan onceki erkek arkadaslarim da vermrzdi ki bi suru de evlilik teklifi aldim
Kendinizi bi rahat biraksaniz aslinda hayat cok guzel olacak sizin icin

şimdi ben bu duruma karşıyım bunu seni kınamak için söylemiyorum karşındaki kişi bunu sorun etmezse evlenirsin ama ya da onun da böyle bir deneyimi olduysa sorun bile etmemeli artık onarımı da var bunun dikim de yaptırırsın çok kafana takarsan karşındakine bunu söyleyip söylememek de senin vicdanın kimse eleştiremez.

Saçmasapan öneriler vermeyin ne demek dikim yaptırırsın insanları yalana sevk etmek doğrı değil.

Konu sahibi eğer arkadaşın bunu hiç sorun etmeseydi yaptığını bir "hata" olarak görecek miydin?
Sen yaşadığının arkasında durabilen güçlü bir kadın değilsin. Ve böyle oldukça daha çok terkedilirsin hem de beş para etmez adamlar tarafından.
Önce kendine saygın olsun arkasında dur yaptığının ve bir hata olarak görme. Neden erkekler bununla gurur duyarken biz onlara kendimizi kabul ettirmeye çalışıyoruz ya?
Güçlü ol güçlü yaşadıysan yaşadın karşındaki seni seçmesin, sen bunu sorun etmeyecek kadar aşmış birini bul ve sen onu seç. Önceliklerini değiştir kafanı aç biraz. Çok daha mutlu olacaksın.

Emin ol bekaretmiş vs miş, bu konular hiç bi zaman önemli olmayacak.
Et canım, demek seni de biri Allah'a havale etmiş.
Allah doğru olanın yanında.
Ama siz kotu kalple yaklasiyosunuz. Ben kotu hissettigim bi konuda danismak istedim yasadigim kotu seylerden dolayi caresiz hissederek. Anlayisli olmanizi tercih ederdim...

Bence siz bu konuya cok takik oldugunuz icin karsiniza boyle tipler cikiyor
Iki kocam da onem vermezdi , onlardan onceki erkek arkadaslarim da vermrzdi ki bi suru de evlilik teklifi aldim
Kendinizi bi rahat biraksaniz aslinda hayat cok guzel olacak sizin icin
Hangi sehirde yasiyosunuz acaba?

Ama siz kotu kalple yaklasiyosunuz. Ben kotu hissettigim bi konuda danismak istedim yasadigim kotu seylerden dolayi caresiz hissederek. Anlayisli olmanizi tercih ederdim...
Ne anlayışsızlığı küçük hnm, bekaret hiç önemli değil diyorum daha ne yapayım. Canlı video mu çekip gönderim, canlı canlı bekaret önemli değil mi diyeyim.
Ben sana söylüyorum önümüz bayram takma kafana ye iç keyfine bak.
Kurbam bayramı, sana kurban olan bulunur.

Ne anlayışsızlığı küçük hnm, bekaret hiç önemli değil diyorum daha ne yapayım. Canlı video mu çekip gönderim, canlı canlı bekaret önemli değil mi diyeyim.
Ben sana söylüyorum önümüz bayram takma kafana ye iç keyfine bak.
Kurbam bayramı, sana kurban olan bulunur.
Ne biliim dalga geciyodunuz da :/

Vardır tabii ki neden olmasın? Tek derdi bekaret olan adamların olduğu gibi bunu önemsemeyen, karaktere önem veren adamlar da var bu dünyada. Burada da örnekleri vardır, evli olup da hiçbir şekilde bu konuyu konuşmayan eşler. Ayrıca diyelim ki bakiresin ve zarın esnek, herhangi bir kanama olmadı, o zaman ne olacak bekaret takıntılı adama bunu nasıl ispatlayacaksin? Böyle bir şey yaşadıgina göre bekaret takıntın yok, sen de kendine seninle aynı görüşte olan bir eş seç sorun kalmasın

Saçmasapan öneriler vermeyin ne demek dikim yaptırırsın insanları yalana sevk etmek doğrı değil.

Konu sahibi eğer arkadaşın bunu hiç sorun etmeseydi yaptığını bir "hata" olarak görecek miydin?
Sen yaşadığının arkasında durabilen güçlü bir kadın değilsin. Ve böyle oldukça daha çok terkedilirsin hem de beş para etmez adamlar tarafından.
Önce kendine saygın olsun arkasında dur yaptığının ve bir hata olarak görme. Neden erkekler bununla gurur duyarken biz onlara kendimizi kabul ettirmeye çalışıyoruz ya?
Güçlü ol güçlü yaşadıysan yaşadın karşındaki seni seçmesin, sen bunu sorun etmeyecek kadar aşmış birini bul ve sen onu seç. Önceliklerini değiştir kafanı aç biraz. Çok daha mutlu olacaksın.
kime göre saçma sana göre peki sen kimsin ? Erkek de gurur duyamaz bu konuyla kadın da yeterince açık mı ? Senin yaşadığın yerde bu normal olabilir ama herkes senin yaşadığın çevre de yaşamıyor. İnsan kendine saygısı böyle bir şeyle ölçülüyor demek bu kadar saçma düşünce olamaz.

Vay anam vay, ne fantazi valla, eeee seni postalama süresine kadar da kullanmıştır haklı olarak. Açık adres durumu...
Bak önümüz kurban bayramı bol bol et ye unutursun.
Kimse kotu gun gorsun istemem, dusmanim dusse tutar elinden kaldiririm. ama sizin isminizi kazidim aklima. Siz bir gun duseceksiniz, buraya geleceksiniz o zaman umarim ki ben de burda olacagim sizi sizin gibi teselli edecegim

kime göre saçma sana göre peki sen kimsin ? Erkek de gurur duyamaz bu konuyla kadın da yeterince açık mı ? Senin yaşadığın yerde bu normal olabilir ama herkes senin yaşadığın çevre de yaşamıyor. İnsan kendine saygısı böyle bir şeyle ölçülüyor demek bu kadar saçma düşünce olamaz.

niye duyamıyomuş pardon da yaptığı şey cinayet mi tecavüz mü hırsızlık mı? valla insanlık milyonlarca yıldır sevişiyor haberiniz olsun siz nerde yaşıyosanız çıkın o mağaradan bence. evet insanın kendine saygısı ne kadar seviştiğiyle ölçülmez ama yaşadığını iyisiyle kötüyse kabul ederse kendine saygısı var demektir. okuduğunu anlamaya çalış biraz iyi akşamlar.

Ne biliim dalga geciyodunuz da :/
Geçtim tabi ki, ama bekarette ne yani
Kimse kotu gun gorsun istemem, dusmanim dusse tutar elinden kaldiririm. ama sizin isminizi kazidim aklima. Siz bir gun duseceksiniz, buraya geleceksiniz o zaman umarim ki ben de burda olacagim sizi sizin gibi teselli edecegim
Korktum titriyorum.
Allahım evimi de bulup gelirsiniz die, asma kilit taktıracağım.

Erkek ne yasiyorsa kadininsa yasamak hakki ben esimden once kimseyle birlikte olmadim olmus olsam bile beni seviyordu belki uzulurdu ama yine evlenirdik benim istememe nedenim birlikte olmaktan korkmakti yoksa esimle sonunu hic dusunmeden birlkte olurdum ill tanistigimiz zamanda bile

Hersey iki damla kan demek değil kendini üzme ona göre beyni örümcek ağı bağlamış bi adamla hiç evlenme

Back
X