Geçmişi bırak önüne bak canım ,hatalar insanlar içindir, elbet karşına iyi bir insan evladı çıkacaktır, bu kadar kendini harap etme, benim eşiminde zamanında yemediği nane kalmamıştı ama ben onu her şeyiyle kabul etmiştim hatta onun için her seyden vazgecmiştim ama sonu hüsran..AA bu beni kabul etti demekle olmuyor her şey erkeklerin zoruna gider vs diye düşünülüyor ama yanlış namus sadece kadının mı, erkeğin yok mu? Bir kadın erkeği her haliyle nasıl kabul ediyorsa erkekte kabul etmeli.. Zamana bırak hemen evlenmek gibi derdin de olmasın, şuan ki aklım olsa hiç evlenmezdim diyorum.
Basa kakma olayı demişsin ya yeri geldi bende eşimin basına kaktım ama neden ? Ben seni her şeyiyle kabul etmişsim bütün geçmişini unutup , sen de gel beni bir gün olsun insan yerine koyma!! Sanki bütün hataları eşim değilde ben yapmışsım gibi davranıyordu çok aşağılıyordu çok eziyordu gururumu incitiyordu hep.Ben öpmesem öpmezdi, sarılmasam sarılmazdı mesela işte o zaman çok zoruma giderdi sen geçmişte yasamıssın yaşayacağını bana ne gerek kalmış diye söylenirdim aglardım ,o benim ilk göz ağrımdı işte insan gibi yaşatmadı evliliği bana , emin ol bekarlık bazen en güzelidir.