Bakire olmayip evlenen var mi?

Siz niye mesaj yaziyosunuz o zaman. Madem bu kadar rahatsizsiniz yazmayin. Bu arada herkes evlilik kafasi ile yapiyo demissiniz. Nisanlilik ile erkek arkadasi konusunsa derin fark var.

Siz niye mesaj yaziyosunuz o zaman. Madem bu kadar rahatsizsiniz yazmayin. Bu arada herkes evlilik kafasi ile yapiyo demissiniz. Nisanlilik ile erkek arkadasi konusunsa derin fark var.
Derin fark dediğiniz yüzük mü?
Resmiyet olmadıkça derin fark var diyemem

Neden pişman oluyorsun.
Yaptıklarının arkasında duramayan yapıp yapıp sonra çok pişman oldum diye ağlayan insanları hiç sevmiyorum ya.
Zorla mı yaptın?
Cevabın hayırsa pişman olma hakkın yok.

Evleneceğin kişiye bağlı adam çok sorun eden biri olursa tabi ki kabul etmez sorun çıkarır ama o da saçma bekaretini kaybetmeden her halti yiyen de var

Ooo bekaret konusu, alırım bi dal.
Şu ülkede jinekologların zar dikme işinden sağlam para kırdıklarını düşünüyorum.

Altı üstü bir parçacık zar, kime neyi ispatlayacaksınız?

Benden bekaret isteyecek adamla evlenecek yapı yok bende, benim bedenimle o yaşıma kadar ne yaşayacağıma kimse karışamaz. Şu anda da eşimle, ikimiz de geçmişte tecrübelenip de evlendiğimiz için çok da memnunuz. Sapık gibi "acaba bu kimlerle hangi pozisyonlara girmiştir" diye düşünmediğimiz için geçmişi dert de etmiyoruz kendimize. Hayatın tadını çıkarttık, şimdi de birlikte çıkarıyoruz. Oh beeeaaa!

İyi de hayatınıza yeni biri girmemiş şuan,şimdiden bunu mu kuruyorsunuz. Tabi ki yeni tanıştığınıza ben bakire değilim ona göre diye bi şey diyemezsin mecburen ilişki ilerlediğinde yeri geldiğinde söylenir yok o zaman bırakır gider diye hayıflanmak boşuna 31 yaşımdayım diyorsunuz diye. Biraz olgunca düşünün ve akışına bırakın.eskiden yanlış bi adamla ilişki yaşamışsınız sonra sevmişsiniz o bırakmış sizi. İkisini de boşverin geçmiş geçmişte kalır.

Insan utanir bunu yazarken kadin kadinligini bilmeli zinayi bukadar da mesrulastirmayin zaten sizin gibiler anne baba yuzunden zinalar sapiklar cogaliyor

Insan utanir bunu yazarken kadin kadinligini bilmeli zinayi bukadar da mesrulastirmayin zaten sizin gibiler anne baba yuzunden zinalar sapiklar cogaliyor
Yahu nasıl insan sınız siz... Bakire olupta her naneyi yiyen var.. Herkes ilk önce önündeki taşlara baksın.. Size kalmadı bir insanı eleştirmek.. Kadının düşmanı yine kadın.. Hicmi evladıniz yok sizin.. Rabbim herşeyi affediyor bağışlıyor.. Bizde kim oluyor muşuz hadin ordan..

Zaten boyle bir ahlaksizliga canak tutanlarin coguda bu yolun yolcusu emin ol biri varki bile istiyerek bu isi yaparsin biride varki zorla tecavuzle iste iki seyi airt edin artik zevkinizin pesine dusupte insanlardan anlayis beklemeyin

Hoşgeldin ahlak bekçisi. Milletin apış arasını dert edeceğine kendine daha yararlı uğraşılar bul.

Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yok Napmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?
Bakireydim ama olmasaydımda sorun etmezdim çünkü eşimde bakirmi acaba. muhtemelen değildi e o değilse ben niye sorun edicemki. Günahsa her iki cinsede günah tek kadın cinsine günah değil

Neden utanayım ki? Utanılacak birşey olarak görüp de hiç konuşmadığınız için sapıklıklar artıyor.

Kadın kadınlığını bilmeli demişsiniz, katılıyorum. Kadınlığıöı bilerek bu yaşa geldim, ve bundan zevk alarak yaşadım :) Toplumun bana biçtiği rolle vücudumu sadece bir erkeğin malı olmak üzere saklamak istemedim, iyi ki de böyle yapmamışım. Yapana da saygı duyarım, kalkıp da "sen ne gerikafalı, işsiz güçsüz bir insansın" demem mesela, hep edebimden, bana başkalarının seçimlerine saygı duymam öğretildiğinden

Zaten boyle bir ahlaksizliga canak tutanlarin coguda bu yolun yolcusu emin ol biri varki bile istiyerek bu isi yaparsin biride varki zorla tecavuzle iste iki seyi airt edin artik zevkinizin pesine dusupte insanlardan anlayis beklemeyin

sanane!
sana mı kaldı kadınların bacak arasını dert etmek.
senin beynine sapık, sapkın diyormuyuz biz. demiyoruz.

Hemen burdan defol git eski kafali yobaz nefret ediyorum sizden

HADİ ORDAN SENİN ZİHNİYETİN ILLA BEKIRE OLMAYIP AHLAKSIZ LIK MI OLUYOR YÜÜÜÜÜRÜÜÜÜÜ ANCA GİDERSİN... biz nelerini gördük namuslu görünüm KANCIK LARI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…