Bakire olmayip evlenen var mi?

Sevgili iken birlikte oldum, şu an kocam kendisi. Bakire olmasam da takmazdı, geçmiş sevgililerim hakkında hiçbir zaman konuşturmadı beni. Eski eskidir derdi hep. Kendisinin de ilişkisi olduğu için senden bekleyemezdim dedi, dul da olabilirsin bu beni bağlamaz dedi. Hep derdim ki ben kendimi kocama saklıyorum, hakikaten öyle oldu. Haziran ayında dini nikahım oldu, 4.5 aylık hamileyim. 2 aydır resmi olarak evliyim. Çevre düşüncelere kulak verseydim o çocuğu aldırmam gerekirdi ama yapmadım. Kürtajların çoğu çevre baskısından oluyor. Herkesin kendi hayatı ve Allah'la kendisi arasındaki mesele. Kimse zor durumdayken karnın aç mı diye sormuyor ama böyle konularda hemen yüzüne vurmaya o kadar müsait ki. Herkesin hayatına kimse karışamaz.

Artık cidden bu konunun kapatılması lazım, karşıma çıkmasıyla midemin bulanması bir oluyor. Kaçıncı yüzyıldayız hala bu konuları tartışıyoruz pes.
Aynen. Sanki dünyanın en büyük mucizesi. Oturup üstüne felsefe yapalım bir de... İnsanın aklı niye bu kadar başkasının şeyinde olur, kendi şeyine niye bu kadar güzelleme yazar, enteresan kafalar.

Hemen burdan defol git eski kafali yobaz nefret ediyorum sizden

Canım zaten bu tür kadınlar yüzünden erkekler kendılerıne hak görüyor
Erkekler yapınca sorun yok kadınlar yapınca orospu yok erkeklerede aynı baskı yapılsa tamam diyecemde erkegı sorsan onun elının kiri derler böyle zihniyetler oldugu sürece kadınlar cekecek

Bakire olmayan kadınlara hastalıklı gözüyle bakıyorlar
Ama sorsan bakir erkek asla istemezler onların ellerının kiri böyle zihniyete lanet gelsın

Insan utanir bunu yazarken kadin kadinligini bilmeli zinayi bukadar da mesrulastirmayin zaten sizin gibiler anne baba yuzunden zinalar sapiklar cogaliyor

hayır sapıklar sizin gibiler yüzünden çoğalıyor günah diye sıka sıka azgın boğalar yetiştiriyorsunuz ufak bebek demeden damacana demeden saldırıyorlar her buldukları deliğe

Bunlar anca erkegin hizmetcisi olur bunun gibilere erkekler coraplarini temizlettiriyo ayaklarini yikatiyo cidden ben bunu gordum annemde boyle dusuncede. Babam coraplarini atmaz kirliye annem atar. Yapicak bisey yok ama kafa boyleyse

Bunlar anca erkegin hizmetcisi olur bunun gibilere erkekler coraplarini temizlettiriyo ayaklarini yikatiyo cidden ben bunu gordum annemde boyle dusuncede. Babam coraplarini atmaz kirliye annem atar. Yapicak bisey yok ama kafa boyleyse

Canım birde sor bak cok deneyımlı adam ister bunlar:)))) evde calısırlar işte calısırlar erkeklerını el üstünde tutarlar ama erkekler döverde söverde:))) sonr gelsın kadın cinAyetlerı

Benim durumum da sizinkine benzer . Bebek konusunda
Iyi ki aldırmamışsın .bakamadığı icin aldirana bir sey diyemem ama bu çok aci bir karar olurdu. Benim yaşımda küçüktü üniversitedeydim. Hem dogurdum hem okudum.

Evlilik oldumu o kişi ile?

Insan utanir bunu yazarken kadin kadinligini bilmeli zinayi bukadar da mesrulastirmayin zaten sizin gibiler anne baba yuzunden zinalar sapiklar cogaliyor
Sapıklık istediğin zaman istediğin kişi ile gönül rızası ile sevismekten degil, istedigin halde tabu olarak görüp sevisemedigin için hayvan tecavüzü, damacana tecavüzü, ırza geçme sebepleri yüzünden çoğalıyor.
O da bizim zihniyetten çıkmaz...

Neden yok!!! Hatasiz kul olurmu? Sen kimsinki bunun kararini verdin cahil insan

Yıl olmuş nerdeyse 2019 hala tartışılan konuya bak yazık. Kişi ister birlikte olur ister olmaz kendi seçimidir ama toplumca kendin gibi olmayanı yargılamamayı öğrenemedik gitti. Üstelik gelecek nesili yetiştirecek kadınların olduğu bir platformda kullanılan tabirler gerçekten içler acısı. Kimin ne haddine karşısındakini yargılamak üstüne bir de hükme varmak?

Biz kadınız sonradan pişman olabiliriz de ama karşı cinsle ilişkilerimizde duygusalızdır, an gelir birlikte olabiliriz, bu kimine göre hatadır, kimine göre değildir, hata diyen geri kafalı, hata olarak görmeyen namussuz değildir.

Evet hanımlar bir konuda haklısınız, artık 2000'li yıllardayız, asıl böyle konuları artık konuşabilmemiz, kadınları namuslu, yollu, geri kafalı vs diye yaftalamadan gençleri bilinçlendirebileceğimiz bir çağda olmamız gerekirdi, eskiden konuşamadığımız tabu olarak gördüğümüz bu konuları şimdilerde konuşabilmeliydik ama 2000'li yılların 1900'lü yıllardan tek farkının teknolojik gelişimler olduğunu görmek üzüyor bir kadın, bir anne olarak.

Tartışamadığımız konular arasında yerini almak üzere konumuz kapatılmıştır.

Son düzenleme:
Hala konuyu takip ediyor musun bilmiyorum ama sana en az 10 kişi sayabilirim. Hatta benim flörtümü tavlayan sonra ondan 2kez çocuk aldıran arkadaş demeyeceğim insancık bile bir doktor buldu evlendi mis gibi yaşıyor.
Merhaba peki cevreniz nasil acaba egitimli insanlar mi? Ve bu 10 kisinin kandirmis olma ihtimali var mi sizce yoksa durustler mi??

Bunu sorun edip etmeyecegini nasil ongorebiliyorsunuz,nasil anlasilir bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…