- 30 Kasım 2018
- 166
- 267
- 18
- 34
Aynen. Sanki dünyanın en büyük mucizesi. Oturup üstüne felsefe yapalım bir de... İnsanın aklı niye bu kadar başkasının şeyinde olur, kendi şeyine niye bu kadar güzelleme yazar, enteresan kafalar.Artık cidden bu konunun kapatılması lazım, karşıma çıkmasıyla midemin bulanması bir oluyor. Kaçıncı yüzyıldayız hala bu konuları tartışıyoruz pes.
Hemen burdan defol git eski kafali yobaz nefret ediyorum sizden
Kiz evet kaçıncı yuzyildayiz da biz o yüzyılda değiliz sorun o:)))Artık cidden bu konunun kapatılması lazım, karşıma çıkmasıyla midemin bulanması bir oluyor. Kaçıncı yüzyıldayız hala bu konuları tartışıyoruz pes.
Insan utanir bunu yazarken kadin kadinligini bilmeli zinayi bukadar da mesrulastirmayin zaten sizin gibiler anne baba yuzunden zinalar sapiklar cogaliyor
Bunlar anca erkegin hizmetcisi olur bunun gibilere erkekler coraplarini temizlettiriyo ayaklarini yikatiyo cidden ben bunu gordum annemde boyle dusuncede. Babam coraplarini atmaz kirliye annem atar. Yapicak bisey yok ama kafa boyleyseCanım zaten bu tür kadınlar yüzünden erkekler kendılerıne hak görüyor
Erkekler yapınca sorun yok kadınlar yapınca orospu yok erkeklerede aynı baskı yapılsa tamam diyecemde erkegı sorsan onun elının kiri derler böyle zihniyetler oldugu sürece kadınlar cekecek
Bunlar anca erkegin hizmetcisi olur bunun gibilere erkekler coraplarini temizlettiriyo ayaklarini yikatiyo cidden ben bunu gordum annemde boyle dusuncede. Babam coraplarini atmaz kirliye annem atar. Yapicak bisey yok ama kafa boyleyse
Benim durumum da sizinkine benzer . Bebek konusundaSevgili iken birlikte oldum, şu an kocam kendisi. Bakire olmasam da takmazdı, geçmiş sevgililerim hakkında hiçbir zaman konuşturmadı beni. Eski eskidir derdi hep. Kendisinin de ilişkisi olduğu için senden bekleyemezdim dedi, dul da olabilirsin bu beni bağlamaz dedi. Hep derdim ki ben kendimi kocama saklıyorum, hakikaten öyle oldu. Haziran ayında dini nikahım oldu, 4.5 aylık hamileyim. 2 aydır resmi olarak evliyim. Çevre düşüncelere kulak verseydim o çocuğu aldırmam gerekirdi ama yapmadım. Kürtajların çoğu çevre baskısından oluyor. Herkesin kendi hayatı ve Allah'la kendisi arasındaki mesele. Kimse zor durumdayken karnın aç mı diye sormuyor ama böyle konularda hemen yüzüne vurmaya o kadar müsait ki. Herkesin hayatına kimse karışamaz.
Evlilik oldumu o kişi ile?Benim durumum da sizinkine benzer . Bebek konusunda
Iyi ki aldırmamışsın .bakamadığı icin aldirana bir sey diyemem ama bu çok aci bir karar olurdu. Benim yaşımda küçüktü üniversitedeydim. Hem dogurdum hem okudum.
18 yillik esim kendisiEvlilik oldumu o kişi ile?
Sapıklık istediğin zaman istediğin kişi ile gönül rızası ile sevismekten degil, istedigin halde tabu olarak görüp sevisemedigin için hayvan tecavüzü, damacana tecavüzü, ırza geçme sebepleri yüzünden çoğalıyor.Insan utanir bunu yazarken kadin kadinligini bilmeli zinayi bukadar da mesrulastirmayin zaten sizin gibiler anne baba yuzunden zinalar sapiklar cogaliyor
Neden yok!!! Hatasiz kul olurmu? Sen kimsinki bunun kararini verdin cahil insanGloballeşen dünyada değerlerimizi kaybetmemeye çalışmak benim için önemli bir şey . Bir insan nefsini tutamıyorsa bence onun sevmeye ve sevilmeye hakkı yok . İt nefisli insanlar bazı özel şeylerin anlamını yitirmeyi dilese de böyle bir şey mümkün değil . İnsan sevdiği ile eşi ile yaşamalı ilkleri .
Merhaba peki cevreniz nasil acaba egitimli insanlar mi? Ve bu 10 kisinin kandirmis olma ihtimali var mi sizce yoksa durustler mi??Hala konuyu takip ediyor musun bilmiyorum ama sana en az 10 kişi sayabilirim. Hatta benim flörtümü tavlayan sonra ondan 2kez çocuk aldıran arkadaş demeyeceğim insancık bile bir doktor buldu evlendi mis gibi yaşıyor.
Bunu sorun edip etmeyecegini nasil ongorebiliyorsunuz,nasil anlasilir bu?Bakire değilim, bir kere değil bir cok kez yaşadım. Yaşadıklarımdan da pişman degilim şahsen. Zaten bi insan pisman olacağı seyi neden yaşar algilayamiyorum. Istedi ve istedim yaşadık. Ha kanım akmayacak diye de benle evlenmeyecekse de evlenmesin cokta merakliydim. Bunu sorun problem haline getirecek kisilerle de görüşmüyorum zaten. Herkes kendi kafa yapısıyla beraber olup evlenmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?