- 3 Mayıs 2017
- 765
- 821
- 23
Bakirmiydi beyimiz?Iste dedim ya olaya bakis acisini basta sorun yoktu. Evlenme muhabbeti baslayinca yapamiyorum dedi ve terketti beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakirmiydi beyimiz?Iste dedim ya olaya bakis acisini basta sorun yoktu. Evlenme muhabbeti baslayinca yapamiyorum dedi ve terketti beni
Helal olsun sana...Aynen canım. Benim eşimin yemediği halt kalmamış. Bana namus anlatıyor. Bir kere tartıştık. İlkin olmadığım için dedi. Şok oldum çünkü nee sevgiliyken ne evliyken asla kullanmamıştı böyle bir kelime. Ama burnundan getirdim. Kabul etmeseydin. Senin miden genişmiş kapımda gezen sendin zorlamı evlendim sanki isteyene kapı orda dedim. O gün bugündür kedi oldu benimki
Zar yırtılmadan bebek nasıl çıktı kısSadece konu sahibine degil genel bir mesaj yaziyorum;
Su zar meselesine su kadar takilmayin.
Ben bir anneyim. Zar hala yerinde.
Bozulmadi mi bozulmuyor simdi ben bakire mi oldum?
Evlilik oncesi de iliskim oldu. Esim de bunu biliyor. Hic dert etmedim. Zaten namusumu iki bacak arasinda arayacak kadar sığ bir adamla evlenmezdim, evlenmedim de. Lafi bile gecmedi aramizda.
Erkeklerin hepsi böyle buradaki evli kadınların büyük kısmı evlenmeden önce ilişki yaşasalardı şuanki kocaları ile evli olmazlardıTahmin edeceginiz uzere inandim. O kadar asiktim ve gozum hicbiseyi gormuyordu ki o kadar seviyordum ki ne dese yapardim. O bunu hakedecek biri degilmis. Bunu anlamam gec oldu.
SezeryandırZar yırtılmadan bebek nasıl çıktı kıs![]()
Bacım beyin kafasını yaşıyorsun sen ya ??Cinselliği çok zor yaşadım eşimle. .korkarak. .o geceyi unutamam. .yorganı sesim duyulmsn diye nasıl ısırdığımı, ayrica eşim kendini kötü hissetmesin diye..bir hata kanama bile oldum. .
Hal böyleyken ben seni cesaretin icin tebrik ediyorum valla.
Sende ilk ilişkinde hamile kalsaydın ne yapacaktın acabaAdam her onune gelen yazan bi tip cikti. Baska bisuru kisiyle gorusuyomus. Bana bambaska hayaller kurdurdu. Inandim gercek yuzunu is isten gectikten sonra ogrendim. Baska birinden bebek bile aldirmis biriymis
Celiskili ifadeler bunlar.. hem hata degil deyip hemde tevbe etmekten bahsediyorsun..bu gorus tezat.. insanlar icindir hata ama.. iyiki yaptim deyip bi yandan tevbe edilmezki.. tevbe gercekten pisman oldugunda anlam ifade eder diye dusunuyorum.. bakin bu dediklerimizde ancak inanan ve bunu onemseyen insanlar icin gecerlidir. Yoksa dini boyutu beni ilgilendirmiyor diyende var."Yaptığın hatayı...blablabla" diye devam eden yorumlara illet oluyorum.Evet müslümanım,çok şükür namazımı orucumu kacırmam.Ama buna "hata" olarak bakmıyorum.Evet Allah'ın günah dediği birşey yapılmış inkar etmiyorum.Ama günahı Allah la o kişi arasında.
Sevmiş sevişmiş, mutlu da olmuş.Kime ne?
Ben bakireydim evlendigimde ancak olmayabilirdim de kime ne?
Her şeyin bir sebebi vardır,sen biriyle birlikte oldun tövbe ettiysen Allah affetti belki?Affetti ve karşına çıkan insan hayırlı değildi ve bunu bahane ettirdi belki?
Kendini kötü hissetme,yanlış birşey yaptım tarzında da davranma karşına çıkan insanlara."daha önce birşeyler yaşadım,utanacak birşey olduğunu düşünmüyorum.eğer kafana uymuyorsa şimdiden eyvallah" de.
Bakire olmayip bi baskasiyla evlenen var mi hanimlar? Cok pismanim ama degistirebilecegim bisey yokNapmaliyim bilmiyorum. Bunu yasayanlar gercekten cevap yazabilir mi?
Soyluyorlar niye soylemesinler.. ac diger sayfalara bak mesela..Hadi bakalım dökülün
Niye söylesin millet yahu.
Aynen..Kime söylediyse önce güven verdiler ve hemen ardından cinsellik yaşamak istediler.her söylediğinde daha çok üzüntü yaşıyordu.sonra bu konuda hiç konuşmadı.Hemde çok kısa süre sonra nişanlandı ve şuan çok mutlu..Birtane yavrusu var.Bazı erkekler kandirilmayi hak ediyor mu ne?
Ben böyle konuları doğru bulmuyorum derdini yazıp böyle bir şey oldu demek var. Kimler bakire değilken evlendi hadi bakalım parmak kaldırın der gibi yazmak var.Soyluyorlar niye soylemesinler.. ac diger sayfalara bak mesela..
Tatlim o soyleyen hata yapmis, lakin vurgulanmak istenen bekaretten ziyade nikahsiz yasanan cinsellik olmaliydi..dinen bakilcak olursa olaya