Bakire olmayip evlenen var mi?

Aynen canım. Benim eşimin yemediği halt kalmamış. Bana namus anlatıyor. Bir kere tartıştık. İlkin olmadığım için dedi. Şok oldum çünkü nee sevgiliyken ne evliyken asla kullanmamıştı böyle bir kelime. Ama burnundan getirdim. Kabul etmeseydin. Senin miden genişmiş kapımda gezen sendin zorlamı evlendim sanki isteyene kapı orda dedim. O gün bugündür kedi oldu benimki
Helal olsun sana...
Tepene cikarmamissin en azından,
Canına okurdu biraz ezilip büzülsen
 
Sadece konu sahibine degil genel bir mesaj yaziyorum;
Su zar meselesine su kadar takilmayin.
Ben bir anneyim. Zar hala yerinde.
Bozulmadi mi bozulmuyor simdi ben bakire mi oldum?

Evlilik oncesi de iliskim oldu. Esim de bunu biliyor. Hic dert etmedim. Zaten namusumu iki bacak arasinda arayacak kadar sığ bir adamla evlenmezdim, evlenmedim de. Lafi bile gecmedi aramizda.
Zar yırtılmadan bebek nasıl çıktı kıs :eek:
 
1 yildir hayatimda olan sevgilimle bol ayrilikli bir iliski yasiyorum o hayatima dahilnoldugundan beri bakis açim da degisti bazi konulara kendisi cok acik goruslu ve rahat bi insandir bende dar kafali degildim acikcasi ama bekaret önemli diye dusunuyordum tabiki turk toplum yapisi kaynakli fakat bu yil neler yasadim neler gordum kadin hikayeleride cok gercek yasam icinden. Öncelikle erkek arkadasimla birlikte oldum onu cok seviyorum halen bircok eksigine ragmen onun ilkim olmasina cok mutluyum yasayabilecegim en guzel seyleri onunla yasadim . Bu yil tanistigim kadinlar icinde genelde bakire olmayan ama hayata drvam eden evlenmis veya evlenmemis olan cogunluktaydi . Hatta bakireligi bozulmamis ama 7 8 sene evli kalip ayrilan bile vardi yasayamamislar buyuk sorunlar olmus sonuc ayrilik.. Kendi kendime dusundugummde turk toplumu icinde ne kadar kendimizi sıktigimizi surekli bir sekle sokmaya calistigimizi gunahsa yine kisiye ait oldugunu unutuyoruz Bekaret diye direten erkekler bana igrenme veriyor cunku kendilerinin ne yaptigi belli degil cok okudum ekside her yerini aferedersinz s... ama bakire alirim diye yazani sen nesin ki senin gibi seytan biri masum birinin hayatini karartma hakkina sahip oluyor bunuj iyi bivtarafi da yok ztn nese velhasilkelam bu isler karisik fakat sana inanan sana deger veren bir zar parcasini kafasina takmamalidir özeti budur
 
Tahmin edeceginiz uzere inandim. O kadar asiktim ve gozum hicbiseyi gormuyordu ki o kadar seviyordum ki ne dese yapardim. O bunu hakedecek biri degilmis. Bunu anlamam gec oldu.
Erkeklerin hepsi böyle buradaki evli kadınların büyük kısmı evlenmeden önce ilişki yaşasalardı şuanki kocaları ile evli olmazlardı:işsiz:
Sende kimseye anlatma toplum iki yüzlü sen mi olmayacaksın. Evlenmeden önce operasyon geçirirsin onu araştır. Ama iki yüzlü mutlulukların da ömrü kısa olur unutma.
 
Esimle flort dönemimiz de bir aksamm arabada otururken konusu açılmıştı. Bana daha once bir kac kez birlikteliklerim oldu diyr belirtmişti. Bende ona ' dert etme benim de oldu' bunu kafaya takmiyorum. Sende takma seni boyle kabul ediyorum dedigimde ozguvenime şaşırmıştı. Yavuz hirsiz ev sahibini bastırır. Konusu acilmiyor actirmam da zaten.
Arkadaslarin dedigi gibi dert etme
 
Cinselliği çok zor yaşadım eşimle. .korkarak. .o geceyi unutamam. .yorganı sesim duyulmsn diye nasıl ısırdığımı, ayrica eşim kendini kötü hissetmesin diye..bir hata kanama bile oldum. .

Hal böyleyken ben seni cesaretin icin tebrik ediyorum valla.
Bacım beyin kafasını yaşıyorsun sen ya ??
 
Adam her onune gelen yazan bi tip cikti. Baska bisuru kisiyle gorusuyomus. Bana bambaska hayaller kurdurdu. Inandim gercek yuzunu is isten gectikten sonra ogrendim. Baska birinden bebek bile aldirmis biriymis
Sende ilk ilişkinde hamile kalsaydın ne yapacaktın acaba:işsiz:
Boşver artık salla adamı olan olmuş sen önüne bak. Saçma sapan insanları da hayatına sokma bir değerleri olsun. Hayatına soktuğun insanlarla da birliktelik yaşama bence dürüst olacağım diye.
 
tamamen evleneceğin kişinin kafa yapısına bağlı. kimisi hiç umursamaz, kimisi umursar ama sevdiği için kabul eder (tabi bu arada karakterine bağlı olarak ilerde kafana kakma durumu da var), kimisi de kabul edemez baştan söyler. sen birinci gruptaki adamlardan birini bulmalısın kendi rahat ve huzurun için. türkiyede daha zor biliyorsun bu tür şeylere hala önem veriliyor.
 
"Yaptığın hatayı...blablabla" diye devam eden yorumlara illet oluyorum.Evet müslümanım,çok şükür namazımı orucumu kacırmam.Ama buna "hata" olarak bakmıyorum.Evet Allah'ın günah dediği birşey yapılmış inkar etmiyorum.Ama günahı Allah la o kişi arasında.

Sevmiş sevişmiş, mutlu da olmuş.Kime ne?

Ben bakireydim evlendigimde ancak olmayabilirdim de kime ne?

Her şeyin bir sebebi vardır,sen biriyle birlikte oldun tövbe ettiysen Allah affetti belki?Affetti ve karşına çıkan insan hayırlı değildi ve bunu bahane ettirdi belki?

Kendini kötü hissetme,yanlış birşey yaptım tarzında da davranma karşına çıkan insanlara."daha önce birşeyler yaşadım,utanacak birşey olduğunu düşünmüyorum.eğer kafana uymuyorsa şimdiden eyvallah" de.
Celiskili ifadeler bunlar.. hem hata degil deyip hemde tevbe etmekten bahsediyorsun..bu gorus tezat.. insanlar icindir hata ama.. iyiki yaptim deyip bi yandan tevbe edilmezki.. tevbe gercekten pisman oldugunda anlam ifade eder diye dusunuyorum.. bakin bu dediklerimizde ancak inanan ve bunu onemseyen insanlar icin gecerlidir. Yoksa dini boyutu beni ilgilendirmiyor diyende var.
 
Bazı erkekler kandirilmayi hak ediyor mu ne?
Aynen..Kime söylediyse önce güven verdiler ve hemen ardından cinsellik yaşamak istediler.her söylediğinde daha çok üzüntü yaşıyordu.sonra bu konuda hiç konuşmadı.Hemde çok kısa süre sonra nişanlandı ve şuan çok mutlu..Birtane yavrusu var.
 
Bence siz diktirmeyi kafanıza koydunuz da biraz daha cesaret arıyorsunuz.

Ben şahsen bunu etik bulmuyorum. Evrende her şey enerji olduğundan bunun enerjisi de dönüp dolaşıp bi yerden çıkar diye düşünüyorum. Ama herkesin hayatına kimse karışamaz tabii :)

Sosyoekonomik durumunuza, yaşadığınız yere, içinde bulunduğunuz ortamın kültürüne binaen bekareti umursamayacak bir erkekle tanışıp sevgili olma ihtimalinizi sorgulamanızı tavsiye ederim. Ama bu %100 doğru bi yaklaşım olmayabilir. Yatırım tavsiyesi değildir :)
 
Tatlim o soyleyen hata yapmis, lakin vurgulanmak istenen bekaretten ziyade nikahsiz yasanan cinsellik olmaliydi..dinen bakilcak olursa olaya

Emin ol bu zihniyetteki erkekler once din ahlak diye baslayip biraz muhabbeti acarsan, ikinci el kariyi kim naapsin, kim girmis cikmis belli degil, baskasinin girdigi yere girmem, follos olmustur o gibi igrenc, cinsiyetci soylemlere basliyorlar.
Yani evlenmis bosanmis olmasi, cocuk yasta tecavuze ugramasi vs hicbir seyi degistirmiyor, o delige ilk kendi girecek tek meselesi bu.
 
Back
X