Ben artık çok doğum kesimli doğanlar \orda yaşanyanlar hariç kimseninin bakireliği taktığını düşünmüyorum..Erkeklerin degil de, Turk erkeklerinin boyle bir sorunu var. Yapabiliyorsaniz en iyisi evlenene kadar beklemek. Beklemekle birsey kaybetmezsin ama beklemezsen belki sonuclarina katlanamayabilirsin. Ornek; erkegin ayrilmasi, baska biriyle tanisma, yalan soyleme, operasyon gecirme vs vs...
Bekaret bir secimdir. Bakir kalmamak nasil bir secimse (erkeklerin), bakire kalmamakta bir secimdir(kadinlarin). Bu bakir kalmayan erkeklerin de kimlerle oldugu ayri bir soru isaretidir. Kizlarimiz lutfen once bir birey olduklarini kabul etsinler; yalan soyleme ve operasyon gibi durumlara basvurmasinlar. Sayet basvuracaklarsa beklesinler.
durumunuz derken??kımse sıze sen neden bugune kadar kımseyle bırlıkte olmadın tüüü kaka dedımı?emınımkı dememıstır pekı sımdı sız neden dıktırenlere bırlıkte olanlara bırlıkte olupta bıdaha yaparım dıyenlere tuu kaka dıyebılıyosunuz??bana bunu acıklarmısınız.hocalık yapmaya nıyetım yokkı benden hocada olmaz zaten ama kac tane hadıs bıldıgımı emın oldugumu bılmek ıstemezsınızınsanların hayatlarına bıraz daha saygılı olmanızı tavsıye ederım
bulunduğun çevreye ve bakış açısına göre değişir.kızlar sorum su bakirelik neden bukadar önemli erkekler evlenmeden önce birlikte oldukları bayanla evlenmek istemezmi evlenseler bile daha sonra eşlerine karşı bunu sorun yaparlarmı
rica ettiğiniz için açıklıyorum yoksa hiç polemiğe girmek istemem sonuçta herkes aynı düşünemez bunda hemfikiriz.. Ben konunun neresinde bakire olmayanlar tüü size dedim. Bakın bi bayan düşünün yaptığından pişman değil her ilişkisinin arkasında ve her zaman da ben bekarete önem de vermiyorum diyor. Istediğimle yatarım kocam sanki bakire mi gelecek bana diyor. Ama evleneceği zaman diktiriyor e hani bekaret önemli değildi senin için demezler mi bu insana... bunu normalleştirip sonra da arkasında durmamak sadece benim için değil bekarete önem vermeyen erkekler içinde acınası bi durum emin olun. Hatta emin olmak için ekşi sözlükte bekarete önem vermeyen erkekler tarafından yazılmış yazıları bolca bulabilirsiniz.. Dediğim gibi herkes aynı düşünmek zorunda değil bende bunu bi anlayıp her düşünceye saygı göstermenizi tavsiye ediyorum
Allahtan korkan ıcın namusta bakırelık önemlıdır....
Allahtan korkmayan kndını kırletır sonra evlenecegı zaman gıder dıktırır hıcbı sorun kalmaz
ne kadar hafıfe alıyorsunuz dıcek söz bulamıyorum
ıste bız kendımıze bu kadar deger verıyoken erkeklerden deger beklıyoruz bıde ya hıc akıl yok bızde bayanlar kırlenıyosa erkekler ne oluyo acaba ya cok merak edıyorum kusura bakmayın ama bır bu konuda yok kırlı yok namussuz dıyenlere bırde aldatma konularında asla ve asla karsı pencereden bakamıyorum
bekaretin erkekler açısından bu kadar önemli olmasının nedenlerinden biri de benden önceki daha iyiyse korkusu bence.
düşünün, erkek sevgilisinin bekaret harici yaptığı şeyleri, sevgilisi söylemedikçe bilemez.
bekaret harici yapılabilecek diğer şeylerden bahsediyorum,
erkek bunu bilemeyeceğine göre, malum bölgedeki korunmuşluğu arıyor, çünkü kendisinin öncekine nazaran daha az iyi olma ihtimali var.
ondan buna çok kafayı takıyorlar.
ne yaşarsa yaşasın zaten ben bilmicem, ama bakire olsun diyen birine denk geldim. inanın ki doğru.
ne kadar aptalca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?