bakirelik bu kadar önmelimi

Erkeklerin çoğuna göre önemli.Bunu isteyen erkekte önce kendine bakacak ben namusumu korudummu diye sonra soracak.Eğer karşındaki insanla anlaşırsan kimseye laf etmek düşmez.Dini boyutuna girmiyorum bile Allahla kul arasında herkesin günahı kendine ben bunu yaşadım diyip kabullenmek yerine başka yollar aramıyorsan insanları kandırmıyorsan sorun yok benim fikrim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkeklerin degil de, Turk erkeklerinin boyle bir sorunu var. Yapabiliyorsaniz en iyisi evlenene kadar beklemek. Beklemekle birsey kaybetmezsin ama beklemezsen belki sonuclarina katlanamayabilirsin. Ornek; erkegin ayrilmasi, baska biriyle tanisma, yalan soyleme, operasyon gecirme vs vs...

Bekaret bir secimdir. Bakir kalmamak nasil bir secimse (erkeklerin), bakire kalmamakta bir secimdir(kadinlarin). Bu bakir kalmayan erkeklerin de kimlerle oldugu ayri bir soru isaretidir. Kizlarimiz lutfen once bir birey olduklarini kabul etsinler; yalan soyleme ve operasyon gibi durumlara basvurmasinlar. Sayet basvuracaklarsa beklesinler.
Ben artık çok doğum kesimli doğanlar \orda yaşanyanlar hariç kimseninin bakireliği taktığını düşünmüyorum..

Neden operasyon geçirsin, yalan söylesin kime ne misal benim geçmişimden istemessen gider bakire bulur.

Erkekleri bulunmaz hint kumaşı yapmayın , zaten artık 15 den 80'ine kadar herkes batı yöresinde yaşıyor..

2hafta sonra sevişenler bakire olup olmaması önemli değil artık bence..

Yapabiliyorsanız elbette bakire kalınmalı, lakin bukadar büyütülmemeli bakirelik:24:

durumunuz derken??kımse sıze sen neden bugune kadar kımseyle bırlıkte olmadın tüüü kaka dedımı?emınımkı dememıstır pekı sımdı sız neden dıktırenlere bırlıkte olanlara bırlıkte olupta bıdaha yaparım dıyenlere tuu kaka dıyebılıyosunuz??bana bunu acıklarmısınız.hocalık yapmaya nıyetım yokkı benden hocada olmaz zaten ama kac tane hadıs bıldıgımı emın oldugumu bılmek ıstemezsınızınsanların hayatlarına bıraz daha saygılı olmanızı tavsıye ederım :51::51::51::51::51::51::51::51::51:

rica ettiğiniz için açıklıyorum yoksa hiç polemiğe girmek istemem sonuçta herkes aynı düşünemez bunda hemfikiriz.. Ben konunun neresinde bakire olmayanlar tüü size dedim. Bakın bi bayan düşünün yaptığından pişman değil her ilişkisinin arkasında ve her zaman da ben bekarete önem de vermiyorum diyor. Istediğimle yatarım kocam sanki bakire mi gelecek bana diyor. Ama evleneceği zaman diktiriyor e hani bekaret önemli değildi senin için demezler mi bu insana... bunu normalleştirip sonra da arkasında durmamak sadece benim için değil bekarete önem vermeyen erkekler içinde acınası bi durum emin olun. Hatta emin olmak için ekşi sözlükte bekarete önem vermeyen erkekler tarafından yazılmış yazıları bolca bulabilirsiniz.. Dediğim gibi herkes aynı düşünmek zorunda değil bende bunu bi anlayıp her düşünceye saygı göstermenizi tavsiye ediyorum

kızlar sorum su bakirelik neden bukadar önemli erkekler evlenmeden önce birlikte oldukları bayanla evlenmek istemezmi evlenseler bile daha sonra eşlerine karşı bunu sorun yaparlarmı
bulunduğun çevreye ve bakış açısına göre değişir.

rica ettiğiniz için açıklıyorum yoksa hiç polemiğe girmek istemem sonuçta herkes aynı düşünemez bunda hemfikiriz.. Ben konunun neresinde bakire olmayanlar tüü size dedim. Bakın bi bayan düşünün yaptığından pişman değil her ilişkisinin arkasında ve her zaman da ben bekarete önem de vermiyorum diyor. Istediğimle yatarım kocam sanki bakire mi gelecek bana diyor. Ama evleneceği zaman diktiriyor e hani bekaret önemli değildi senin için demezler mi bu insana... bunu normalleştirip sonra da arkasında durmamak sadece benim için değil bekarete önem vermeyen erkekler içinde acınası bi durum emin olun. Hatta emin olmak için ekşi sözlükte bekarete önem vermeyen erkekler tarafından yazılmış yazıları bolca bulabilirsiniz.. Dediğim gibi herkes aynı düşünmek zorunda değil bende bunu bi anlayıp her düşünceye saygı göstermenizi tavsiye ediyorum

ben senı anladımda sen benı anlamadın dıktıren de senı ılgılendırmeznasıl bı psıkolojı oldugunu umarım bılmezsınız cok yakın bı arkadasımda yasadım nerdeyse olume kadar gıdıyodu en sonunda dıktırmeye karar verdıde anca duzelebıldı bende hep destek oldum vede aslada kınamadım sonucta benı ılgılendırmez o evlenecegı ınsan kendısı ve hangı dıne mensupsa o dının kuralları arasında gerısı benı baglamaz sızıde baglamasın:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

bir tartışma çıkmasa şaşardım zaten.yemin olsun şu bölümün en büyük özelliği ciddi bir konudan sapıp başka konularda sataşmaya girmek.bir sefer de konu dağılmasın artık yaa.
konu sahibesi,Türk erkekleri için bakirelik önemlidir.diğer milletlerinkini bilmem ama Türk erkekleri için önemlidir.hatta erkek her haltı yer ama bayan yiyemez nedense.evlendikten sonra sorun olur mu demişsin evet olur.neden dersen örnekle açıklamaya çalışayım kendi düşüncelerimi,bana ait olan düşüncelerimi:
diyelim ki bakire değilsin olabilir (herkes reşit olduktan sonra kendiyle ilgili kararlar alabilir,bu kararları uygulayabilir kimse de bi b.k diyemez,zararı da,varsa yararı da bireyin kendinedir) bakire olmadığını evlilik kararını aldığın eşinle paylaşırsın, o da tamam benim için sorun olmaz der çok seviyorsa da evlenir,ama yarın bir gün en küçük tartışmada seni inan ki bu yönden vurur,inan ki bak sana bu yönden hakaret eder.direkt burdan vurur söyliyim.hatta aldatıp bir de pişkin pişkin '' sen de evlenmeden önce az haltlar yememişsin '' diyen bile vardır yani.hadi aldatma olmayabilir ama eminim ki seni bu yönden vurur.önce seni inandırır,evlenir,rüya gibi yaşarsınız,ama en küçük tartışma da burdan hakaret eder.böyle davranmayan erkek var mıdır? vardır.ama azınlıktadır diye düşünüyorum.tavsiyem,zar hala yerindeyse evlenmeden önce kimseyi dokundurtma ona.tabi her şey senin kendi kararın.kendine iyi bak.

gercekten sevgiye onem veren icin onemli olmamalı kimse hayatıma sonrasında baskası girebilir mantıgına dayalı yasamamalı bana gelen adamın benden once yasadıgı ilişkileri deşmem insan zamanla bunların hic onemli olmadıgını asıl onemli olanın o insanın sizleyken yasadıkları oldugunu anlıyor bakire diye evlenip sonrasında esini aldatan yokmu bakire olmak bakire kalmak namusun bir gostergesi degildir sanırım bu erkeklerin ilk olabilme cabasından..cevremde boyle dusunenler var ne yazıkki yemedigi halt kalmamıs nerdeyse 14 yasında kızla cıkıcak neden benden once kimseyle cıkmamıs olsunmus yahu diyorum sen bir kendi yaptıgına bak size oyle bir kadın gelecekki evlendiginiz sure boyunca bu dusuncelerinizin ve buyuk konusmalarınızın bedelini acı bir sekilde ogrenicekiniz olgunlasmamıs insanların işi bunlara takılmak ister 18 ister 50 yasında olsun bir insan bir kadının ahlakını namusunu kisiligini degerini iki bacak arasında gordugu surece o insandan birsey beklemeyin..işin dini boyutuyla bunu ele almak zaten ayrı bir olay ve tahammul edemiyorum cinselligin bu kdr baskıcı yasanıldıgı bir milletiz ama herkesin aklı fikri bel altında eger olmasaydı dısarda kadınlar giydikleri yuzunden taciz edilmezdi sen kendi elini gozunu baglamayı bil ilk once sonra dinden gunahdan bahset

kızlar bence boşuna tartışıyorsunuz. genelde gördüğüm kadarıyla bekaret erkekler için önemli, şöyle ki bakire olmayanlara daha fazla rağbet var :)) siz işveli cilveli bakımlı şanlı bayansanız hepsi peşinizden koşar. ben utangaçlığı yüzünden ileri yaşlara kadar evlenememiş çok bayan tanıyorum. ama tüü iffetsiz diye geri çevrileni hayatımda görmedim :))

Allahtan korkan ıcın namusta bakırelık önemlıdır....

Allahtan korkmayan kndını kırletır sonra evlenecegı zaman gıder dıktırır hıcbı sorun kalmaz TABI SADECE EVLENCEGIN ERKEK ICIN BU ÖNEMLIYSE

ne kadar hafıfe alıyorsunuz dıcek söz bulamıyorum

Son düzenleme:
Ben bu konuya karşıyım arkadaş. Gelen geçenle birlikte ol sonrada ben bakire isterim de tabi canım bi tane daha al yüzde elliye verelim diyesim geliyo. Eger erkekte bakirse bakire kız ister ona bişey demem ama senin bakireligini almadıgın kız kalmamıs veya birlikte olmadıgın kadın sonra ben bakire isterim . onu bi geçicekler.

Allahtan korkan ıcın namusta bakırelık önemlıdır....

Allahtan korkmayan kndını kırletır sonra evlenecegı zaman gıder dıktırır hıcbı sorun kalmaz

ne kadar hafıfe alıyorsunuz dıcek söz bulamıyorum

ıste bız kendımıze bu kadar deger verıyoken erkeklerden deger beklıyoruz bıde ya hıc akıl yok bızde bayanlar kırlenıyosa erkekler ne oluyo acaba ya cok merak edıyorum kusura bakmayın ama bır bu konuda yok kırlı yok namussuz dıyenlere bırde aldatma konularında asla ve asla karsı pencereden bakamıyorum:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Bekaretin önemli olmadığı yerde ilk cinsel deneyim yaşı düşer bu bir gerçek ,,, bakınız Avrupa ülkelerine cinsellik yaşı 11-13 e düştü bizde olsa yobaz, subyancı olur,, ama bekarete de en meraklısı onlar ,,
Bekaretini parayla satıp ,, en yüksek parayıda onlar verir..
Bekaret önemlidir ama manasını bilirsen ,,, manası ilkdir ve sondur ,, ilk kez olduğun adam sonundurda çünkü Bidaha bakire olamasın ,, tabi derseniz benim için önemli değil oda bir tercihtir ,,
Şimdi işin dini boyutuna girmiyorum nede olsa bilmek isteyen bakar :)
ALLAH pişmanlık vermesin kimseye .....

Kizlarimiz da biraz akilli olsun. Her yalana kanmasin. Beraber olduktan sonra erkek birakirsa pesinden ne yapacagim ben diye aglamasin. Bir kadin ve bir erkek gercekten istiyorsa ve kadin ayrildiktan sonra kimseye hesap vermek zorunda hissetmiyorsa , kimse karisamaz.
Cogu kizimiz su ya da bu nedenle yaptiginin arkasinda durmuyor, gucsuz hissediyor, ailesinden korkuyor, baska turlu seyler yasiyor, yalan soyluyor, operasyon gecirme ihtiyaci hissediyor. Bu faktorler devreye girerse iste o zaman isin boyutu degisir.

Son düzenleme:
ya Allahaşkına sevdiğiyle beraber olmuş kızlara kirli demekten bir vazgeçin bıktım bu terimi okumaktan.
bakire temiz, bakire değil kirli.
çamaşır muamelesi yapmayın hemcinslerinize.
insanız hepimiz ,çamaşır ,mal,meta değil. bir bireyiz.

Bakirelik kavramı önemli değil...
Önemli olan kişiliğinin düzgün olması.
Karşındaki insana yalan söylememen, dürüst olman...

Ama bazı kadınlar hem önem vermiyor gibi davranıp istediklerini yapıyorlar.
Ardından önem veriyormuşçasına operasyon geçiriyorlar.
Bu bana her zaman çelişkili gelir...
Madem önem veriyorlar o kadar, öyleyse diktirme olaylarına girmemeliler, yaptıklarının arkasında durmalılar diye düşünüyorum.

Bunu belirleyen biraz da erkekler aslında.
Erkeklerden dolayı böyle davranıyorlar...
Aslında çok yanlış.
Çünkü seven erkek karşısındaki kadını her haliyle kabul etmeli..
Yalan söylemeye başvuracak kadar küçülmemeli kadınlarımız...

Bu konu bıçak sırtı bir konu...
O yüzden herkesin kendine göre değerleri olacaktır elbette...
Ama uğruna namus cinayetleri işlenen, çarşaf istenen bir toplumda yaşıyoruz.
Türkiye için çok önemli bir kavram..
Fakat, çok can acıtıcı sonuçlar da doğurabiliyor bu yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
bana göre evlenmeden yapılmaması gereken bişey dinimizcede böyle olmalı.tek kişiyle namusunla evlendiğinde yapılması gereken bişey.dinimizce helal olan hersey bizi sıkıntılı kötü durumlardan korumaak amacıyla tasarlanmıs gibi.sonra evlenmeden yapanlarıda görüyoruz yok yanlıslıkla oldu hamile kaldım evlide değilim napıcam helal yol varken harama uyan mutlu olamaz buda evlenmeden haram bişey.herseyı yapıp dıktırenlere gelince karsındaki insanı kandırabilirsin belki ama vicdanın nasıl rahat edicek allah biliyo gercegi kul hakkı bi yerde yalan söylüyosun karsı tarafa acık acık söylemek gerek yaptım yada yapmadım gibisinden nolursa olsun karsı taraf kabul eder yada etmez.kul hakkıda en büyük günahlardan birisi.benim bu konudaki düşüncelerim böyle bence çok önemli.hangi erkek derseki önemli değil benim için yalan söylüyordur içinden hep bir acaba geçiriyordur acaba başkasıylada böylemi yaşadı gibisinden ve en ufak tartısmadada yüze vurulabilcek bi durum bu.kim ne derse desin gerçekten mutlu olmak isteyen kişi helale göre yapar bu işi bana göre böyle.

Bu bekaretle ilgili acilan bilmemkacinci konu. Hala daha neyi bekliyorlar kilitlemek icin anlamis degilim, zira millet dusuncesini soylemekten cok birbirine girmis yine.

Konuya gelince. Kisa ve net. Turk erkegince onemlidir evet. Bu erkek bakir olsun ya da olmasin. Tamami olmasa da hemen hemen hepsi icin onemli.
Adiminizi bunu bilerek atin konu sahibi.

bekaretin erkekler açısından bu kadar önemli olmasının nedenlerinden biri de benden önceki daha iyiyse korkusu bence.

düşünün, erkek sevgilisinin bekaret harici yaptığı şeyleri, sevgilisi söylemedikçe bilemez.

bekaret harici yapılabilecek diğer şeylerden bahsediyorum,

erkek bunu bilemeyeceğine göre, malum bölgedeki korunmuşluğu arıyor, çünkü kendisinin öncekine nazaran daha az iyi olma ihtimali var.

ondan buna çok kafayı takıyorlar.

ne yaşarsa yaşasın zaten ben bilmicem, ama bakire olsun diyen birine denk geldim. inanın ki doğru.

ne kadar aptalca :ssz:

ıste bız kendımıze bu kadar deger verıyoken erkeklerden deger beklıyoruz bıde ya hıc akıl yok bızde bayanlar kırlenıyosa erkekler ne oluyo acaba ya cok merak edıyorum kusura bakmayın ama bır bu konuda yok kırlı yok namussuz dıyenlere bırde aldatma konularında asla ve asla karsı pencereden bakamıyorum:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

ben allahtan korkan kız ıcınmı dedım gennelememı yaptım ben her ıkı cınsıyetı kast ettım bnım sevgılımde bakıre bnde ve bız allahtan korktugumuz ıcın namusumuzada sahıp cıkıyoruz

ben almanyada yasıyorum burda namus su bu onemı yok ama allahtan korkan her musluman ıcın onemlıdır sızler ıcın onemlı degılse degıldır

bekaretin erkekler açısından bu kadar önemli olmasının nedenlerinden biri de benden önceki daha iyiyse korkusu bence.

düşünün, erkek sevgilisinin bekaret harici yaptığı şeyleri, sevgilisi söylemedikçe bilemez.

bekaret harici yapılabilecek diğer şeylerden bahsediyorum,

erkek bunu bilemeyeceğine göre, malum bölgedeki korunmuşluğu arıyor, çünkü kendisinin öncekine nazaran daha az iyi olma ihtimali var.

ondan buna çok kafayı takıyorlar.

ne yaşarsa yaşasın zaten ben bilmicem, ama bakire olsun diyen birine denk geldim. inanın ki doğru.

ne kadar aptalca :ssz:

ohohohoo bacım naap tın sen ya, bayıldım yorumuna:1:

Back
X