Bunu sorun yapmayacak erkek yok denecek kadar az.kimine göre iş ahlaki kimine göre dini kimine göre geleneksel.tabiki de yapmış pişman insanlara kimse birşey söyleyemez ama burada bakirelik önemli değil önemli olan ruhun bakireligi gibi konularla yüzsüzlesmiş insanlarda gördük sonuçta... Bu forumda bi çok konu var kızlık zarı diktiren leri açıp okursan neden önemli yoksa önemli mi olduğunu çok iyi anlarsın.. Bana göre de evet önemli ama dini açıdan önemli.. Sonuçta yapılan zinadır. Yaptığına pişman olur tövbe ederse Allah affetmiştir bize laf düşmez ama bide yüzsüzlüğe vurup yaptım gene yaparım derse evlenmeden de kızlık zarı diktirmeye doktor ararken çok acınası olur..
evet asıl önemli olan ruhun bakireliğidir. herboku yapıp kızım diye geçinenler bakire olsa ne olur olmasa ne olur bukonu dine çekilmese çok şaşırırdım zatenkimin acınası olduğu ortada
pardonda nıye acınası oluyomus?su yazdıklarınıza bı bakarmısınız?ınsanların hatalarına neden acınası dıye bakıyosunuzkı?zaten bayana en buyuk kotuluk gene bayandan gelıyo kınayın kınayın kımse kınadıgı seyı yasamadan olmezmıs
hanım efendi neyi kınadığımı açıklar mısınız?yaptıklarını hata olarak görenlere hiç bir sözüm olmadığnı söyledim eğer okuyamadıysanız ya da o bölümü anlamadıysanız durumunuz beni ilgilendirmez.benim acınası göründüğünü söylediğim kişi yaptıklarını hata görmeyip üstüne üstlük savunup daha sonra da bunca zaman savunduğu şeyin arkasında durmayıp gidip diktirenler. Bi hadis öğrenip burada hocalık yapmaya kalkmayın isterseniz.söylediğiniz hadisi gayet iyi bilip konuşmalarıma da uyguluyorum hiç merak etmeyin.. Yazdıklarımı daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim.
bencede kapanır çünkü kimsenin kimseye saygısı yok zina şu bu başka laf bilmiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?