• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakirelik bu kadar önmelimi

Bekarete erkekler değil, hayatındaki en büyük başarısı bekaretini korumak!!! olan kadınlar önem veriyor, ve onlar var oldukça bekarete olmayan bir anlam yükleyen erkekler de varlığını sürdürmeye devam edecekler.

Kadın her şeyden önce kendine değer vermeli, kendini genital organlarından ibaret olmayan bağımısız bir birey olarak görmeyi öğrenmeli, hemcinslerine bozuk, patlak, kirli v.s. iğrenç yakıştırmalarda bulunmadan, cinselliğin de yaşamın doğal bir parçası olduğunu kabullenmeli, sonra erkekten değer beklemeli.

son olarak eğer bekaret denen zar parçası çok değerli bir şey olsa tüm insanlarda olurdu, değil tüm insanlarda tüm kadınlarda bile yok
:ssz:

Bekareti bedenden değil beyinden anlarsınız ancak. Yoksa cinsellikse amaç ne yollarla yaşıyorlar sonra da ben bakireyim diyorlar. Olay zarsa önem vereni de var vermeyeni de.
.
Gerçekten sevdiğinle yaşarsın ilktir, tektir eyvallah.
Ama cinselliği ilişkinin temeli olarak görenlere masumane yaklaşamıyorum. Bugün aliyle, yarın veliyle ters bana ters yani.

Son düzenleme:
ben allahtan korkan kız ıcınmı dedım gennelememı yaptım ben her ıkı cınsıyetı kast ettım bnım sevgılımde bakıre bnde ve bız allahtan korktugumuz ıcın namusumuzada sahıp cıkıyoruz

ben almanyada yasıyorum burda namus su bu onemı yok ama allahtan korkan her musluman ıcın onemlıdır sızler ıcın onemlı degılse degıldır

namus ordaydı dimi pardon biz kaçırmışız aydınlattınız bizi sağolun :28::28::28:

ben allahtan korkan kız ıcınmı dedım gennelememı yaptım ben her ıkı cınsıyetı kast ettım bnım sevgılımde bakıre bnde ve bız allahtan korktugumuz ıcın namusumuzada sahıp cıkıyoruz

ben almanyada yasıyorum burda namus su bu onemı yok ama allahtan korkan her musluman ıcın onemlıdır sızler ıcın onemlı degılse degıldır

benım dınımı sakın ama sakın sorgulamaya kalkmayın bu bır ıkıncısı kımse sıze sen neden kımseyle bırlıkte olmadın tüü kaka demıyosa sızde bırısıyle bırlıktelık yasamıs olan bırıne tuu kaka dıyemezsınız bu ıkı madem bu kadar dınden allahtan bahsedıyosunuz dunyada bu durumu yasamıs olan butun ınsanlara 'kirli' dıye hakaret ettınız bununda gunahını bılmenız lazım buda üç.:51::51::51::51::51:

Bekareti bedenden değil beyinden anlarsınız ancak. Yoksa cinsellikse amaç ne yollarla yaşıyorlar sonra da ben bakireyim diyorlar. Olay zarsa önem vereni de var vermeyeni de.
.
Gerçekten sevdiğinle yaşarsın ilktir, tektir eyvallah.
Ama cinselliği ilişkinin temeli olarak görenlere masumane yaklaşamıyorum. Bugün aliyle, yarın veliyle ters bana ters yani.

evet bigün onunla bigün bununla güzel bi durum değil bence de, ama yine de onu yapanlara da namussuz şerefsiz demem.

hiç beni ilgilendirmez yani kızın iki bacağı arasındaki aktiviteler

bekaretin erkekler açısından bu kadar önemli olmasının nedenlerinden biri de benden önceki daha iyiyse korkusu bence.

düşünün, erkek sevgilisinin bekaret harici yaptığı şeyleri, sevgilisi söylemedikçe bilemez.

bekaret harici yapılabilecek diğer şeylerden bahsediyorum,

erkek bunu bilemeyeceğine göre, malum bölgedeki korunmuşluğu arıyor, çünkü kendisinin öncekine nazaran daha az iyi olma ihtimali var.

ondan buna çok kafayı takıyorlar.

ne yaşarsa yaşasın zaten ben bilmicem, ama bakire olsun diyen birine denk geldim. inanın ki doğru.

ne kadar aptalca :ssz:

ben buna benzer birseyi bir erkekten duymustum.. kendileri birlikte oldukları kadınların perfomanslarını kıyaslıyorya ya oda aynısını bana yaparsa diye bir korku oluyordur oldu cnm ya ne kadar akıllısınız siz oyle :27:

Bekarete erkekler değil, hayatındaki en büyük başarısı bekaretini korumak!!! olan kadınlar önem veriyor, ve onlar var oldukça bekarete olmayan bir anlam yükleyen erkekler de varlığını sürdürmeye devam edecekler.

Kadın her şeyden önce kendine değer vermeli, kendini genital organlarından ibaret olmayan bağımısız bir birey olarak görmeyi öğrenmeli, hemcinslerine bozuk, patlak, kirli v.s. iğrenç yakıştırmalarda bulunmadan, cinselliğin de yaşamın doğal bir parçası olduğunu kabullenmeli, sonra erkekten değer beklemeli.

son olarak eğer bekaret denen zar parçası çok değerli bir şey olsa tüm insanlarda olurdu, değil tüm insanlarda tüm kadınlarda bile yok
:ssz:

bacım erkeklere gerek yokkı oncelıkle bız bırbırımıze patlak bozuk kırlı dıyebılıyoken erkeklerın bıze deger vermemesıne mustahakız:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

erkeklerin bir çoğu için çok önemli bi mevzuu..
lakin bir bireyin -kadın ya da erkek- geçmişte ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez bence..
insanlar birbirlerini olduğu gibi kabullenmeli ya da vazgeçmelidir..
dini açıdan ise Allah ile kulu arasında..

Sitede üsluba önem verdiğimizi, polemik ve tartışmaların yasak olduğunu sürekli dile getirdiğimizi bildiği halde coşanlar olmuş, bende coşayım...

Bence Türk erkegi ne istedigini bilmiyor:

Türk erkegine göre bakirelik önemli, evet.
Ama Türk erkegine göre, tecrübede önemli.
Bu ne yaman celiski?

Türk Kizlari evlenene kadar cinsellik tabu olarak yetistiriliyor.
Türk erkegi tecrübelerini yabancilarla yasayip, veya bakireliye önem vermiyenlerle,
Ama is evlenmeye gelince bakire kiz avina cikiyorlar.

Sonra nemi oluyor, bu sefer o “tecrübesiz, masum, utanan” Türk kizini begenmeyip,
Rus Kizlara, baska bayanlara gidiyorlar, evdeki cilve yapmiyor diye !

Ne istiyorsun Arkadas yaw? Bakire, el deymemis, cinselligi evlenene kadar bastirilimis,
Bir Türk kizimi? Ikisi bir arada nasil olabilir?

Dini boyutuna gelirsek, acaba hangisi daha kötü?
Evlenmeden zina yapan Kizmi? Evlendikten sonra gözü baska Bayanlara kayipta zina yapan
Erkekmi? Bu yüzden Yuvalar dagilmiyormu?

Böyle bir ülkede, bakireligin önemi bu kadar büyükken, tecavüzler, ensest iliskiler neden var
cok merak ediyorum hani ??

Konu sahibi bombanın pimini çekti kaçtı.

Bir kadının değerinin bekarete endekslenmesine karşıyım.
Bir kadının değer yargılarım farklı diyerek, cinselliğini ayağa düşürmesine karşıyım.
Bir kadının tercihlerinden dolayı aşağılanmasına, bozuk , kirli, ikinci el, kullanılmış diye kendi hemcinsleri tarafından bile yaftalanmasına karşıyım.
Bir kadının bekaretinin kul hakkı diye nitelendirilmesine karşıyım.
Bir kadının , bu devirde hala bu yüzden öldürülmesine , ölmekten beter edilmesine karşıyım.
Bu konunu dine bağlanmasına, Allahın merhametinden ve bağışlıyıcılığından ümit kesilip , cezanın toplum tarafından kesilmesine karşıyım.
Biz kadınların bu konu yüzünden hala birbirimizi incitip, olayı neredeyse hakaret boyutuna getirilmesine karşıyım:51:

Çok klişe olacak ama namus iki bacak arasında değil beyindedir.

Gerçi bu söylemin Türkiye sınırları içerisinde pek katılımcısı olmaz.

Zira hala namus cinayetleri işlenmekte...

kim açısından soruyosun konu sahibi bakirelik önemli mi derken ? eğer bir ekek beni bekaretimle yargılayıp bana bunla paha biçiyosa bu bana alınıp satılan maldan farksız olmadığımı düşündürür çünkü 2. el ya da kullanılmış diye, eşyaya derler. bana değer verecek adam gibi adamın benim bekaretimle işi olmaz zaten. benim iyiliğimle hayat görüşümle okuduğumla izlediğimle falan ilgilenir hayat paylaşıcak çünkü benle ortak paydalarımıza bakar. toplumun ne düşündüğünü de yemişim umurumda olmaz. nolu bıarakın artık bu devirde bunları ya. millet aya gider biz hala gerdek gecesi çarşaf bekleyen kaynana dinliyoruz burda. insani değerler nerde acaba ben onu merak ediyorum. kadına et parçası gözüyle bakmanın sonucudur bekaret. ahlak kavramının gelişmemesinin bacak arasına sıkışmasının sonucudur.

canım bakirelik değilde nikahsız birliktelik kadın içinde ekkek içinde haram!
haşa ALLAHtan dahamı iyi bilicez!

Herkes kendi vücudunun sahibidir.

Bugüne kadar kimseye sorgulatmadım, sorgulatmam !

Bunu soracak adam hayatımda barınamaz

Günahlarım benimle Yaradan arasındadır, hesabı kula vermem

Bu kadar sağlam olmanın bedelini de ödedim, düşe kalka bastım ayaklarımın üzerine

Ben olduğum için sevenin başımın üstünde yeri var, kimse benimle yaşamadı, kimse benimle acı çekmedi, kimse benimle debelenmedi yaşamak için, o yüzden hiç kimse bana bekaretini ne yaptın diye soramaz.

Bende cinselliğin ayağa düşürülmesine karşıyım, insan önüne gelenle birlikte olmamalı ancak sevdiğiyle birlikte olup, yaşadığı mutluluğun arkasında duranı da alnından öperim.

Arkasında duramayacaksan yapmayıp, saklayacaksın iki hikmetten biri yani, fazla tartışılacak bir şey yok diye düşünüyorum.

Bir insanın bakire olup olmaması kimseyi bağlamaz.
Kimse kimseyi düşüncesinden ötürü yargılayamaz.
Tamam bir bayan bakire olmayabilir.Napalım toplum olarak asalım keselim damga mı vuralım alnının çatı katına.
Günah evet.Ama günah kişinin kendini alakadar eder.
Herkes kendi tercihleri doğrultusunda yaşar.
Bu seçiminden dolayı yargılamak kimsenin harcı değildir.

Ya bu konu her yöne açıktır.

Neyin tartışmasını yaşıyorsunuz

Kompleks yapmayın ya yapmayın.

Bakire olupta evlenenler evet öenmlidir gerisi namussuz diyor..

ne kadar yanlış..

Bence önemli değil senin aklın mantığın var istersen kendini sakla ister istediğin gibi yaşa..

Beni kimse sorgulayamaz bu yüzden benim HAYATIM BENİM TERCİHLERİM.:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu sakın ama sakın dine bağlamayın, yasak olduğunu biliyorsunuz, bilmeyenlerde şimdi öğrendi sanırım.

Namus nedir? Kadının namusu zarsa, erkeğin namusu nerede?
Namusunla evlenmek ne anlama gelir?
Erkekler birine söz verirken namus söz veriyorum der, verilen sözde namus kimin namusudur, eşine benim namusumsun diyen adam eşinin namusuna dair mi söz vermiş olur?
Evlenince zar gidince namusa ne oluyor?
Size sabaha kadar bir sürü soru üretebilirim, siz bu soruları düşünün bende konuyu kapatayım

Back
X