ben allahtan korkan kız ıcınmı dedım gennelememı yaptım ben her ıkı cınsıyetı kast ettım bnım sevgılımde bakıre bnde ve bız allahtan korktugumuz ıcın namusumuzada sahıp cıkıyoruz
ben almanyada yasıyorum burda namus su bu onemı yok ama allahtan korkan her musluman ıcın onemlıdır sızler ıcın onemlı degılse degıldır
ben allahtan korkan kız ıcınmı dedım gennelememı yaptım ben her ıkı cınsıyetı kast ettım bnım sevgılımde bakıre bnde ve bız allahtan korktugumuz ıcın namusumuzada sahıp cıkıyoruz
ben almanyada yasıyorum burda namus su bu onemı yok ama allahtan korkan her musluman ıcın onemlıdır sızler ıcın onemlı degılse degıldır
Bekareti bedenden değil beyinden anlarsınız ancak. Yoksa cinsellikse amaç ne yollarla yaşıyorlar sonra da ben bakireyim diyorlar. Olay zarsa önem vereni de var vermeyeni de.
.
Gerçekten sevdiğinle yaşarsın ilktir, tektir eyvallah.
Ama cinselliği ilişkinin temeli olarak görenlere masumane yaklaşamıyorum. Bugün aliyle, yarın veliyle ters bana ters yani.
bekaretin erkekler açısından bu kadar önemli olmasının nedenlerinden biri de benden önceki daha iyiyse korkusu bence.
düşünün, erkek sevgilisinin bekaret harici yaptığı şeyleri, sevgilisi söylemedikçe bilemez.
bekaret harici yapılabilecek diğer şeylerden bahsediyorum,
erkek bunu bilemeyeceğine göre, malum bölgedeki korunmuşluğu arıyor, çünkü kendisinin öncekine nazaran daha az iyi olma ihtimali var.
ondan buna çok kafayı takıyorlar.
ne yaşarsa yaşasın zaten ben bilmicem, ama bakire olsun diyen birine denk geldim. inanın ki doğru.
ne kadar aptalca
Bekarete erkekler değil, hayatındaki en büyük başarısı bekaretini korumak!!! olan kadınlar önem veriyor, ve onlar var oldukça bekarete olmayan bir anlam yükleyen erkekler de varlığını sürdürmeye devam edecekler.
Kadın her şeyden önce kendine değer vermeli, kendini genital organlarından ibaret olmayan bağımısız bir birey olarak görmeyi öğrenmeli, hemcinslerine bozuk, patlak, kirli v.s. iğrenç yakıştırmalarda bulunmadan, cinselliğin de yaşamın doğal bir parçası olduğunu kabullenmeli, sonra erkekten değer beklemeli.
son olarak eğer bekaret denen zar parçası çok değerli bir şey olsa tüm insanlarda olurdu, değil tüm insanlarda tüm kadınlarda bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?