- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
maalesef .onların ki deneyim oluyor.ne kadar kadın kız o kadar erkek
ufff ben de cok sıkıstırdım . kizmiycam. soyle vs. bir gun sinirlendi. 4 tane oldu dedi isimlerini say dedim. saydi.
ama o gece uyuyamiyorum sinirden cunku gicikligina soyledigini bilsem de emin olamiyorum.
aklimda isimler donup duruyo. sonra esim hala sinirli hala yaptim derken uyandirdim. say isimleri dedim. dusune dusune yanlis saydi.
insan anca evladini sever kosulsuzinsan koşulsuz sevilmek istiyor ama maalesef böyle bir dünya yok .
Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği 'ni okuyun .Muhteşem bir eser .Bu tür konulara da değiniyor .
Bende bazen gece kaldırıyorum ama yavaş yavaş tam ayilmasin..ufff ben de cok sıkıstırdım . kizmiycam. soyle vs. bir gun sinirlendi. 4 tane oldu dedi isimlerini say dedim. saydi.
ama o gece uyuyamiyorum sinirden cunku gicikligina soyledigini bilsem de emin olamiyorum.
aklimda isimler donup duruyo. sonra esim hala sinirli hala yaptim derken uyandirdim. say isimleri dedim. dusune dusune yanlis saydi.
bak ne geldi aklıma .insan anca evladini sever kosulsuz
hahahahahahhBende bazen gece kaldırıyorum ama yavaş yavaş tam ayilmasin..
ous.. ous...şii ous...
hmm..mm..ne oldu diyor
ous.. bakirmiydin.. diye fisildiyorum
uykuluyken ağzından kaçırır diye
evet.. bakirdim.. bırak uyuyim ya diyor
hahahahahahh
aynisini ben de yapiyorum. ama cok kiziyor ya.
ho hu hah fuf diye garip sesler cikarip uykusuna devam ediyor.
Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
Valla kardeş 17 de tanıyıp 20 de evlendim .Ne anlardık o zamanlar sorgu sual . O yaşı büyük olgun muhteşem gelirdi ne sorgusu :) :)Bu kadar yıl buna takmis olmaniz çok ilginç. Ben bakireydim ve kendim gibi bakir bir erkek sectim.
Hep diyorum, eğer sonradan kabullenemeyeceginiz durumlar varsa en başta soyleyeceksiniz.
Ohh erkek yapsin yapsin sonra da bakire kiz arasin, yok öyle bir dünya.
Ama yapmayip da bakire kizla evlenmek istemesi kadar doğal bir olay yoktur bana göre.
Ama sizin esiniz sizden önce cok kişiyle olmuş galiba. Işte buna takabilirsiniz. Çünkü kendisi her halti yiyip de karsisina namus abidesi birini istemesi bana igrenc geliyor..
Valla kardeş 17 de tanıyıp 20 de evlendim .Ne anlardık o zamanlar sorgu sual . O yaşı büyük olgun muhteşem gelirdi ne sorgusu :) :)
Valla kardeş 17 de tanıyıp 20 de evlendim .Ne anlardık o zamanlar sorgu sual . O yaşı büyük olgun muhteşem gelirdi ne sorgusu :) :)
neden evlenmezdın ?Sevgilim bakir olsaydi onunla evlenmezdim. Cok cok seviyorum ama yine de evlenmezdim. Tamamen tercih meselesi bu.. esinize kirilmayin kizmayin.
Tecrubesiz, bir kadina nasil dokunacagini bilmeyen, bir kadinin nasil zevk alacagini bilmeyen bir erkege her seyi ogretmeye calismak yorardi beni. O tutkuyu kaybederdim.neden evlenmezdın ?
böyle dusunen cok sayıda bayan var tabiki,haklılık payın varTecrubesiz, bir kadina nasil dokunacagini bilmeyen, bir kadinin nasil zevk alacagini bilmeyen bir erkege her seyi ogretmeye calismak yorardi beni. O tutkuyu kaybederdim.
hiç iddialı değilim zira hiç makyaj yapmam ...MAKYAJ YARIŞMASI OLSUN İSTER MİSİNİZ ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/makyaj-yarismasi-olsun-ister-misiniz.761186/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?