Bakirelik mevzuu

Bir erkek bir kadının ilki olmak ister bir kadında bir erkeğin sonu olmak ister

Bende bazen gece kaldırıyorum ama yavaş yavaş tam ayilmasin..
ous.. ous...şii ous...
hmm..mm..ne oldu diyor
ous.. bakirmiydin.. diye fisildiyorum
uykuluyken ağzından kaçırır diye
evet.. bakirdim.. bırak uyuyim ya diyor

hahahahahahh
aynisini ben de yapiyorum. ama cok kiziyor ya.
ho hu hah fuf diye garip sesler cikarip uykusuna devam ediyor.

sorun bunun nerseinde anlamadım
akşam eşin gelince
18 yıl önce bana böyle böyle demiştin
ben hala sana kırgınım mı diyeceksin

yani bu tercih meselesi
bazı erkekler için bekaret sorun değilken
bazıları için olmazsa olmazdır
görgü kültür gelenek
meseli bu
ama kırılma meselesi değil
:)

Bu kadar yıl buna takmis olmaniz çok ilginç. Ben bakireydim ve kendim gibi bakir bir erkek sectim.
Hep diyorum, eğer sonradan kabullenemeyeceginiz durumlar varsa en başta soyleyeceksiniz.
Ohh erkek yapsin yapsin sonra da bakire kiz arasin, yok öyle bir dünya.
Ama yapmayip da bakire kizla evlenmek istemesi kadar doğal bir olay yoktur bana göre.
Ama sizin esiniz sizden önce cok kişiyle olmuş galiba. Işte buna takabilirsiniz. Çünkü kendisi her halti yiyip de karsisina namus abidesi birini istemesi bana igrenc geliyor..

Valla kardeş 17 de tanıyıp 20 de evlendim .Ne anlardık o zamanlar sorgu sual . O yaşı büyük olgun muhteşem gelirdi ne sorgusu :) :)

ben 4 yıllık evlilik hayatımda hıc oyle konuları sormadım ama emınım benden once brılerı olmustur hayatında oyle gelıyodu cunku bana aslında hıc sormadanda bunu hal ve hareketlerınden anlayabılırız bız bayanlar,

Sevgilim bakir olsaydi onunla evlenmezdim. Cok cok seviyorum ama yine de evlenmezdim. Tamamen tercih meselesi bu.. esinize kirilmayin kizmayin.

Valla kardeş 17 de tanıyıp 20 de evlendim .Ne anlardık o zamanlar sorgu sual . O yaşı büyük olgun muhteşem gelirdi ne sorgusu :) :)

Ben de 21de tanıdım ve konusurken de gayet rahat sordum ki emin olmama ragmen.
Neyse ya kac yil gecmis aradan. Gecmise bakmamak lazim. Simdi yeni hayatınız var ne güzel işte. .

Tecrubesiz, bir kadina nasil dokunacagini bilmeyen, bir kadinin nasil zevk alacagini bilmeyen bir erkege her seyi ogretmeye calismak yorardi beni. O tutkuyu kaybederdim.
böyle dusunen cok sayıda bayan var tabiki,haklılık payın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…