Bakirelik mevzuu

Tecrubesiz, bir kadina nasil dokunacagini bilmeyen, bir kadinin nasil zevk alacagini bilmeyen bir erkege her seyi ogretmeye calismak yorardi beni. O tutkuyu kaybederdim.
aman yarabbi sebebe bak. en fazla 3 ayda kim kimin neden hoslandigini ogreniyor merak etme.

Klasik Ortadoğulu kadin portresi ciziyorsunuz. Bilime inanmaz, arastirmaz, erkek egemen topluma tapınır, kocisini elinden kacirmak istemez o yuzden her ahlaksizligina boyun eger, erkek bulma yolunda dini inanclarindan bile feragat ederek 'Erkek degil mi elinin kiridir, kadininsa alin yazisidir.' der. Bol bol da dayak yer, ustune de kuma getirilir.

Ha bu arada o 4 es olayinda grup seks serbest mi? Yoksa adam bir gece o kadnla bir gece bu kadinla mi oluyor? Hep merak etmisimdir. Siz bilirsiniz, protokol nasil oluyor?
Diger milletlerin kadinlari astronot olur uzaya gider, bizim kadinlar hala kocisim de kocisim, irkegim her zaman haklidir, erkege her sey haktir. Kocamin ayaklarini yikar suyuna da pilav pisiririm kafasinda.Sonra niye Avrupa dayak yeme sampiyonuyuz?

Son düzenleme:
bu ulke ve dunyada yıllarca ewlı olupta tatmın olamamıs nıce bayanlar var
iyi de o tatmin olamayan bayanlarin esi yillarca seks yapmis iste. tecrubeyle olsaydi herkes tatmin olurdu. onemli olan anlayisli karsidakinin memnuniyetine onem veren esler olmasi. yoksa issiz adam da erken bosaliyodu yani

Ay sen kizlik zarinin neden oldugunu bilmiyor musun gercekten? Oyle bir zar bile yok gercekte, hic mi kitap, makale bir sey okumuyorsun sen? Yil olmus 2014 kizlik zarinin olma sebebini bilmiyor musun gercekten? He he o yuzden, dünyada duz bir tepsi, ve hatta bir boganin boynuzlarinda tasiniyor. Cocuklari da leylekler getiriyor. Kizil sacli kadinlarin da icine seytan kacmis.

Rus kadınları inşaatlarda bile çalışıyor .

Calisirlar, yakisir natasalara.
Bu arada onlarin durumu da berbat ya. Avrupa'da dayak yeme siralamasinda her sene biz bir onlar da 2.cikar.
Rus kadını çok fedakardır çünkü bize çok benzerler cefakar ve fedakarlardır .bizden farkları çok çalışkan olmaları biz tembeliz .Evde her şeyi makinalar yapar akşama kocaların başının eti yenir .Çok yorgunum ,,başım ağrıyorrrr :) :) :)

iyi de o tatmin olamayan bayanlarin esi yillarca seks yapmis iste. tecrubeyle olsaydi herkes tatmin olurdu. onemli olan anlayisli karsidakinin memnuniyetine onem veren esler olmasi. yoksa issiz adam da erken bosaliyodu yani
bosa seks yapmıslar karsıdakının hıslerını anlamadan onlar yasayıpta tecrubesı olmayan taraf bence

bi kere çok boş bir soru... boş konuşmayı sewiyorsunuz galiba eşinizde güzel cevap wermiş....

16 yıldır bunu mu düşündünüz sadece başka derdiniz yok sanırım Allah dert wermesin....

Valla bende sıkıştırdım evliliğimizin 4. yılıydı sanki, kem küm aman boşver şimdi sen varsın ya en sonunda söle len merak ediyorum dedim illaki vardır dedim, oda canını sıkacak şeyleri neden duymak istersin ki dedi bende o zaman doğruyu söyle dudaklarını öptün mü dedim paranoyaksın sen dedi......

Bir dahada sormadım ne canımı sıkacağım olmuştur %100

Konu sahibesi inanın 18 sene olmuş bitmiş bir konuşmayı neden kafaya taktınız anlayamadım, çok garip geldi bana doğrusu başka sıkıntılar mı var acaba?

turk erkeklerının gozbebegıdır rus bayanlar

bi kere çok boş bir soru... boş konuşmayı sewiyorsunuz galiba eşinizde güzel cevap wermiş....

16 yıldır bunu mu düşündünüz sadece başka derdiniz yok sanırım Allah dert wermesin....
Boş konulara yorum yapmayı çok seviyorsunuz galiba :)

Yoo bence Turk kadinlari cok caliskan. Benim cok tanidigim var Turkiye'de yasayan yabanci. Kusadasi'nda yasayan aile dostlarimiz var.Hepsi de''Turk kadinlari cok caliskan, cok hamarat, evleri tertemiz, cok yemek yapiyorlar, cocuklariyla cok ilgililer, butun hayatlarini cocuklarina ve eslerine adiyorlar.'' diyorlar. Bir Rus kadinlari bir de bizim kadinlar zaten. O yuzden de degerimiz bilinmiyor, 2. sinif insan muamelesi goruyoruz. Dunyada her zaman kadinin dik basli, magrur ve ozgur ruhlu oldugu ulkelerin kadinlari daha cok deger gorur. Sacini supurge eden kadinin degeri yoktur.:)) Iyi ki de boyle. Hic tahammulum yok kendini ezdiren kadinlara. Kendi enayilikleri tamamen.:)
O basim agriyor yalani da evrensel bir kadin dogum kontrol bahanesi.

Son düzenleme:
:)dogum kontrollern en guvenlısı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…