- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi imagemaker
-
aman yarabbi sebebe bak. en fazla 3 ayda kim kimin neden hoslandigini ogreniyor merak etme.Tecrubesiz, bir kadina nasil dokunacagini bilmeyen, bir kadinin nasil zevk alacagini bilmeyen bir erkege her seyi ogretmeye calismak yorardi beni. O tutkuyu kaybederdim.
bu ulke ve dunyada yıllarca ewlı olupta tatmın olamamıs nıce bayanlar varaman yarabbi sebebe bak. en fazla 3 ayda kim kimin neden hoslandigini ogreniyor merak etme.
Cok merak etmistim iyi oldu soylediginz.aman yarabbi sebebe bak. en fazla 3 ayda kim kimin neden hoslandigini ogreniyor merak etme.
Aynen oyle.bu benim icin riske atilacak bir konu degil..bu ulke ve dunyada yıllarca ewlı olupta tatmın olamamıs nıce bayanlar var
Vallahi ben erkek olsam bende bakire olmayan bir kadinla evlenmem.benim dusunce yapim bu herkesin kendi gorusu tabi. Namus iki bacak arasinda degil tabiki ama insan kendini evlenecegi erkege saklamali bence. Bir kizin en guzel ceyizi opulmemis dudaklaridir...
iyi de o tatmin olamayan bayanlarin esi yillarca seks yapmis iste. tecrubeyle olsaydi herkes tatmin olurdu. onemli olan anlayisli karsidakinin memnuniyetine onem veren esler olmasi. yoksa issiz adam da erken bosaliyodu yanibu ulke ve dunyada yıllarca ewlı olupta tatmın olamamıs nıce bayanlar var
Tabiki erkegin gecmiside onemlii. Ama zor oyle birini bulmak. Ben kendim icin soyledim kendi fikrimi soyledim. Herkesin dusuncesi ayni olamaz. Bana gore namus kadin icin daha agir bir kavram, olmasaydi neden beraketi gosterecek bir simge var? Erkeklerde yok. Ozman evlenmeden herkes her haltii yesin snrada gitsin evlensin. Tekrar belirtiyorum bu benim dusuncem.
Klasik Ortadoğulu kadin portresi ciziyorsunuz. Bilime inanmaz, arastirmaz, erkek egemen topluma tapınır, kocisini elinden kacirmak istemez o yuzden her ahlaksizligina boyun eger, erkek bulma yolunda dini inanclarindan bile feragat ederek 'Erkek degil mi elinin kiridir, kadinisa alin yazisidir.' der. Bol bol da dayak yer, ustune de kuma getirilir.
Ha bu arada o 4 es olayinda grup seks serbest mi? Yoksa adam bir gece o kadnla bir gece bu kadinla mi oluyor? Hep merak etmisimdir. Siz bilirsiniz, protokol nasil oluyor?
Diger milletlerin kadinlari astronot olur uzaya gider, bizim kadinlar hala kocisim de kocisim, irkegim her zaman haklidir, erkege her sey haktir. Kocamin ayaklarini yikar suyuna da pilav pisiririm kafasinda.Sonra niye Avrupa dayak yeme sampiyonuyuz?
Calisirlar, yakisir natasalara.Rus kadınları inşaatlarda bile çalışıyor .
Rus kadını çok fedakardır çünkü bize çok benzerler cefakar ve fedakarlardır .bizden farkları çok çalışkan olmaları biz tembeliz .Evde her şeyi makinalar yapar akşama kocaların başının eti yenir .Çok yorgunum ,,başım ağrıyorrrr :) :) :)Calisirlar, yakisir natasalara.
Bu arada onlarin durumu da berbat ya. Avrupa'da dayak yeme siralamasinda her sene biz bir onlar da 2.cikar.
bosa seks yapmıslar karsıdakının hıslerını anlamadan onlar yasayıpta tecrubesı olmayan taraf benceiyi de o tatmin olamayan bayanlarin esi yillarca seks yapmis iste. tecrubeyle olsaydi herkes tatmin olurdu. onemli olan anlayisli karsidakinin memnuniyetine onem veren esler olmasi. yoksa issiz adam da erken bosaliyodu yani
turk erkeklerının gozbebegıdır rus bayanlarRus kadını çok fedakardır çünkü bize çok benzerler cefakar ve fedakarlardır .bizden farkları çok çalışkan olmaları biz tembeliz .Evde her şeyi makinalar yapar akşama kocaların başının eti yenir .Çok yorgunum ,,başım ağrıyorrrr :) :) :)
Boş konulara yorum yapmayı çok seviyorsunuz galiba :)bi kere çok boş bir soru... boş konuşmayı sewiyorsunuz galiba eşinizde güzel cevap wermiş....
16 yıldır bunu mu düşündünüz sadece başka derdiniz yok sanırım Allah dert wermesin....
Rus kadını çok fedakardır çünkü bize çok benzerler cefakar ve fedakarlardır .bizden farkları çok çalışkan olmaları biz tembeliz .Evde her şeyi makinalar yapar akşama kocaların başının eti yenir .Çok yorgunum ,,başım ağrıyorrrr :) :) :)
:)dogum kontrollern en guvenlısı benceYoo bence Turk kadinlari cok caliskan. Benim cok tanidigim var Turkiye'de yasayan yabanci. Kusadasi'nda yasayan aile dostlarimiz var.Turkiye'de yasayan Avrupalilar ''Turk kadinlari cok caliskan, cok hamarat, evleri tertemiz, cok yemek yapiyorlar, cocuklariyla cok ilgililer, butun hayatlarini cocuklarina ve eslerine adiyorlar.'' diyorlar. Bir Rus kadinlari bir de bizim kadinlar zaten. O yuzden de degerimiz bilinmiyor, 2. sinif insan muamelesi goruyoruz. Dunyada her zaman kadinin dik basli, magrur ve ozgur ruhlu oldugu ulkelerin kadinlari daha cok deger gorur. Sacini supurge eden kadinin degeri yoktur.:)) Iyi ki de boyle. Hic tahammulum yok kendini ezdiren kadinlara. Kendi enayilikleri tamamen.:)
O basim agriyor yalani da evrensel bir kadin dogum kontrol bahanesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?