- Konu Sahibi imagemaker
-
Vallahi ben erkek olsam bende bakire olmayan bir kadinla evlenmem.benim dusunce yapim bu herkesin kendi gorusu tabi. Namus iki bacak arasinda degil tabiki ama insan kendini evlenecegi erkege saklamali bence. Bir kizin en guzel ceyizi opulmemis dudaklaridir...
Bakireyim 1786 dan mi geldim simdi...epey yasliymisim..insanlarin dusuncelerine ve tercihlerine niye saygi duyulmaz bunu anlamiyorum iste...ben bakire olmayan bir kadina cikip birsey diyor muyum hayir ee sonuc?herkes herkese saygi duysa keske.bakire arayanla evlenmezsin olur biter ama adamin kriteri buysa kimseyide ilgilendirmez...sene 2108 de olsa tercihi bu yonde olabilirVe sene 1786....
Rus kadini cok cefakar ve fedakar o zaman hayat kadinlariyla unlu rusya Ütopya...Rus kadını çok fedakardır çünkü bize çok benzerler cefakar ve fedakarlardır .bizden farkları çok çalışkan olmaları biz tembeliz .Evde her şeyi makinalar yapar akşama kocaların başının eti yenir .Çok yorgunum ,,başım ağrıyorrrr :) :) :)
:):) Bayildim yorumuna.tamam boyle islemiyor ama en azindan bizim gibi olmamis olma ihtimali olmayan seylerden sorun yaratmiyorlar
bakireymissin evlenmissiniz niye uzatiyosun ki.
ben de esime nisanliyken bakire olmadigimi itiraf etsem kabul eder miydin dedim. benden once olmus sonucta ederdim dedi. ben de buna bozulmustum
ateist olsam bosar misin dedim. bosarim dedi mesela. ben de kizdim. halbuki aklimda ateist olmak gibi bir dusunce yok.
Bence kimsenin tercihi kimseyi ilgilendirmez..bekaret arayan erkeklere neden öfke kusuluyor elestiriliyor yada bunu savunsn
Bakireyim 1786 dan mi geldim simdi...epey yasliymisim..insanlarin dusuncelerine ve tercihlerine niye saygi duyulmaz bunu anlamiyorum iste...ben bakire olmayan bir kadina cikip birsey diyor muyum hayir ee sonuc?herkes herkese saygi duysa keske.bakire arayanla evlenmezsin olur biter ama adamin kriteri buysa kimseyide ilgilendirmez...sene 2108 de olsa tercihi bu yonde olabilir
Benimki de bana çıktığımız zamanlar bekaretle ilgili üzer kapalı sorular sormuştu. Önem verdiğini söylemişti.
Şimdi diyor "amaaan bekaret neymiş, öyle sordum ama o zaman yaşım 23'tü, şimdi daha olgun bakıyorum".
Benimki ters galiba...
Uff sacma buluyorum ben valla bu kavgayi...bakire olun olmayin ama niye bir taraf digerine saldiriyor...Hey hey.Dikkat edersen ben bekaret kismini kirmizi yapmamisim. O kisim kisiseldir ve kisiyi ilgilendirir. Benim kirmizi yaptigim nokta baska. Cok genel ve gereksiz yere opusen kizlara atifta bulunulmus. Opusen kizlarin ceyizi mi yok, ceyizi mi kotu yani. Saygi bekliyorsan saygi da gostereceksin.
evet oyle ama o zamanlar daha evli degildik . bosanmak ayrilmak demekti bir de sensiz yasayamamlar havada ucusunca mantik farkli isliyor.:):) Bayildim yorumuna.
Ama bence esin dindar bir Muslumansa ateist olman durumunda bosanmak istemesi anlasilabilir ya kizma adma o yuzden bence.Cunku o zaman nikahiniz duser ve zina yapiyor olursunuz.:))
Bir de bakir adamin seni bakire olmasan da kabul ederdim lafina niye bozuldun ki?Ne guzel iste. Adam pozitif ayrimcilik yapmis begenmiyorsun. :)
Türklerde hiç hayat kadını yok haklısın .Bak ben bunu hiç düşünememiştim . :)Rus kadini cok cefakar ve fedakar o zaman hayat kadinlariyla unlu rusya Ütopya...
Yok canim ben deneyimledim bu konuyi aslinda erkekler eskisi gibi bekarete takilmiyor pek..Yemesin beni.
Bu konuda Marx babamizin ozlu sozunu soylemek isterim: Toplumlar degisir, insanlar degismez.
Konu nasil dine baglandi anlamadim. Yapmayin sunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?