- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
:)O zamanlar şartlarda farklıydı. Bole cevap vermesi normal bence.
o dönemlerdeki mantığa göre bir tek Nuri alcoyla Ahu Tuğba seks yapiyordu
bakir değildi ki :)Eşiniz bakir olmasaydı peki ?
Ousa acimaya basladimBen ousa sordum. Tanistigimizda evli olsaydın beni severmiydin benle cikarmiydin.
Hayır dedi.
sen beni gerçekten sevmiyorsun o zaman dedim.bensiz yasayamiyirdun hani dedim ayilip bayılıyordun
Evet evet severdim dedi
vay beee dedim sen ne serefsizmissin evde karın olacak benim peşinden gezecem ben sana yüz verirmiydim, demekki benle evliykende başka kızların peşinden gidersin
Sana ne cevap versem begenmiyorsun ben sana da ne diyim dedi
Ivitttt:)
kötü kadınlar seks yapar rrrrrrrrrrrr
Ousa acimaya basladim
Ahh garibiimmm
Ous artık zaten birsey soracam dedigimde kaçacak delik arıyor biliyorki ne cevap verse aleyhinde olcak
saygı duyarım ama maalesef erkek dünyası böyle değil .Evlenmeden önce siftah yapmak isterler ve birbirlerine anlatırlar (onların tabiri )esim bakir olmasa ben de evlenmezdim. herkesin kendi tercihi!
esim bakir olmasa ben de evlenmezdim. herkesin kendi tercihi!
orası öyle de sen erkeğe bu sebepten o..u diyemezsin ama onlar çok kolay diyorlar .Benim eşim bakirdi güya. Çok sikistirdim itiraf ettiremedim
Korkuyor söylemeye bunuda onun aleyhinde kullanirim diye.
yani erkeğe kadına bakmaz çomak sokmak istiyorsan her turluuuuu
tamam boyle islemiyor ama en azindan bizim gibi olmamis olma ihtimali olmayan seylerden sorun yaratmiyorlarsaygı duyarım ama maalesef erkek dünyası böyle değil .Evlenmeden önce siftah yapmak isterler ve birbirlerine anlatırlar (onların tabiri )
orası öyle de sen erkeğe bu sebepten o..u diyemezsin ama onlar çok kolay diyorlar .
ufff ben de cok sıkıstırdım . kizmiycam. soyle vs. bir gun sinirlendi. 4 tane oldu dedi isimlerini say dedim. saydi.Benim eşim bakirdi güya. Çok sikistirdim itiraf ettiremedim
Korkuyor söylemeye bunuda onun aleyhinde kullanirim diye.
yani erkeğe kadına bakmaz çomak sokmak istiyorsan her turluuuuu
insan koşulsuz sevilmek istiyor ama maalesef böyle bir dünya yok .tamam boyle islemiyor ama en azindan bizim gibi olmamis olma ihtimali olmayan seylerden sorun yaratmiyorlar
bakireymissin evlenmissiniz niye uzatiyosun ki.
ben de esime nisanliyken bakire olmadigimi itiraf etsem kabul eder miydin dedim. benden once olmus sonucta ederdim dedi. ben de buna bozulmustum
ateist olsam bosar misin dedim. bosarim dedi mesela. ben de kizdim. halbuki aklimda ateist olmak gibi bir dusunce yok.
orası öyle de sen erkeğe bu sebepten o..u diyemezsin ama onlar çok kolay diyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?