Bakirelik mevzuu

Kimsenin Turk kadinina hakaret ettigi yok. Bekaret kavrami kisiseldir. Isteyen kendini kocasina saklar , isteyen opusur ama kimsenin kendi dusuncelerini baskasinin uzerine genellemeye hakki yoktur. 'Bir kadinin en guzel ceyizi opulmemis dudaklaridir' gibi. Fikirlerin cok keskin, bu en cok sana zarar verir.

Ben irki suvlamadim..herkesin bildigi bir gercegi soyledim..bunu butun dunya biliyor...herkes ayni degildir tabi ama bu cok yaygin orda...gercegi soyleyince suclu oluyoruz....kimse yuce turk milletine iftira atamaz bu sekilde...yazilcak cok sey var su an yazamiyorum...turkiyedede hayat kadini cokmus bak sen olaya..hadi canim hadi isinize...

böyle konu açanları kınıyorum senin düşüncen sana milleti niye kışkırtıyorsun

O lafi ben mi dedim ya..
Uff sende var ya iyi oku..ben oyle bir cumle kurmadim kurmam da...

ben bu ülke kadınına da başka ülke kadınınına da hayat kadını muamelesi yapmam . Siz çok takıldınız bu konuda .Bir gidemediniz yahu konudan . :)
Soylemedigim seyler hakkinda sucluyorlar okumadan...ya hatun sen var ya hadi neyse iyi gunler..amacin belli senin..

Bu sitede evli çoluk çocuklu Rus kadınların olduğunu, bir ırkı, bir halkı aşağılama, karalamanın yasalarca suç olduğunu da unutmayınız.
hiç işte .Ben örnek verince banane senin iki rus arkadaşından deyip çıkıyor arkadaş . Hiç kimsenin hiç bir ırka namussuz deme hakkı yok .

O lafi ben mi dedim ya..
Uff sende var ya iyi oku..ben oyle bir cumle kurmadim kurmam da...

Ben o mesaji alintilamistim ve sen de beni alintiladin. Uzaga gitmene gerek yok, 23. sayfaya bakman yeterli.

Sen yazmadin ama savunmaya gectin. O da bir nevi o cumleyi kullanmaktir bana gore.

Konu nasıl ırkçılığa geldi yani bazen şaşırıyorum yorum yaparken neye yorum yapıyorsunuz siz ?
Rusların konu ile ne alakası var ? Bırakın şu ırkçılığı da.Çok çirkin bir şey.

yuce turk milletine iftira atamaz ama rus a ukraynaliya istedigini soyler oyle mi? herkesin milleti kendine yucedir hanimefendi.

Bentderesi tarafina gitmenizi tavsiye ederim. Hayat kadini var mi yok mu gorun.

Bakin, fuhus asil cinselligin bastirildigi, yasanamadigi toplumlarda ortaya cikar . Insanlar ozgurce cinsellik yasiyor olsaydi, fuhusa zaten gerek olmazdi. Fuhus ataerkil zihniyetin urunudur.

Yuce Turk milletimiz, 10 yasindaki cocuklari 50 yasindaki adama satip cocuk gelin yapiyor; Dogu Avrupali kadinlari kacirip fuhus isciligine zorluyor, tore cinayetlerine imza atiyor. Guneydogu bolgemiz intihar istatistiklerinde bir cigir aciyor, bilin bakalim intihar edenler kimler ? Yuce Turk milletininin cocuk gelinleri.

Toplumsal zihniyetimiz degismedigi surece kadinlar da erkekler de magdur olmaya devam edecek anlatabildim mi?

Bir de madem hayat kadınlığı yapıyorlar .Müşterileri de rus sanki .Satan da alan da Türk afedersin .Kadınlara namussuz demeye hakkım var mı ..Önce temiz biz olalım da ondan sonra ona buna bok atalım dimi

O bolgede yasayanlar turk degil kurtler bu bir
Ikincisi bütün dünyada bunu yapiyorlar...sadece bu ulkede degil...fuhus her yerde yaygin ayrica...

O bolgede yasayanlar turk degil kurtler bu bir
Ikincisi bütün dünyada bunu yapiyorlar...sadece bu ulkede degil...fuhus her yerde yaygin ayrica...
siz iyice haddinizi aştınız hanımefendi .Kürt Türk ne farkeder ?Hepsi bizim insanımız .

siz iyice haddinizi aştınız hanımefendi .Kürt Türk ne farkeder ?Hepsi bizim insanımız .
Ben birsey demedim..cocuk gelin vs denilince bunlarin yaygin oldugu yer guneydogu ve dogu oldugu icin ordaki insanlarinda kürt kokenli olduklari icin bunu soyledim...sen haddini asma asil ...bilincli konu acmissin zaten yazmayayim dedim yine duramadim sabahtan beri millet kavga ediyor senin yüzünden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…