- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi imagemaker
-
Vah vah ne uzuldum...ben calisiyorum valla ...rus muyim acaba...benim ulkemde isgal altindaydi ama benim ulkemin kadinlari orda burda kendini satmadi..sen bu ulkenin kadinia laf sokamazsin..sana burdada var dedik ama ordaki gibi fazla degil.bunlar gercek..iki arkadasinda beni ilgilendirmez..sen kavga cikarmak istiyorsun..ama sana uymayi düşünmüyorum..
O lafi ben mi dedim ya..Kimsenin Turk kadinina hakaret ettigi yok. Bekaret kavrami kisiseldir. Isteyen kendini kocasina saklar , isteyen opusur ama kimsenin kendi dusuncelerini baskasinin uzerine genellemeye hakki yoktur. 'Bir kadinin en guzel ceyizi opulmemis dudaklaridir' gibi. Fikirlerin cok keskin, bu en cok sana zarar verir.
Soylemedigim seyler hakkinda sucluyorlar okumadan...ya hatun sen var ya hadi neyse iyi gunler..amacin belli senin..ben bu ülke kadınına da başka ülke kadınınına da hayat kadını muamelesi yapmam . Siz çok takıldınız bu konuda .Bir gidemediniz yahu konudan . :)
hiç işte .Ben örnek verince banane senin iki rus arkadaşından deyip çıkıyor arkadaş . Hiç kimsenin hiç bir ırka namussuz deme hakkı yok .Bu sitede evli çoluk çocuklu Rus kadınların olduğunu, bir ırkı, bir halkı aşağılama, karalamanın yasalarca suç olduğunu da unutmayınız.
O lafi ben mi dedim ya..
Uff sende var ya iyi oku..ben oyle bir cumle kurmadim kurmam da...
yuce turk milletine iftira atamaz ama rus a ukraynaliya istedigini soyler oyle mi? herkesin milleti kendine yucedir hanimefendi.Ben irki suvlamadim..herkesin bildigi bir gercegi soyledim..bunu butun dunya biliyor...herkes ayni degildir tabi ama bu cok yaygin orda...gercegi soyleyince suclu oluyoruz....kimse yuce turk milletine iftira atamaz bu sekilde...yazilcak cok sey var su an yazamiyorum...turkiyedede hayat kadini cokmus bak sen olaya..hadi canim hadi isinize...
Ben irki suvlamadim..herkesin bildigi bir gercegi soyledim..bunu butun dunya biliyor...herkes ayni degildir tabi ama bu cok yaygin orda...gercegi soyleyince suclu oluyoruz....kimse yuce turk milletine iftira atamaz bu sekilde...yazilcak cok sey var su an yazamiyorum...turkiyedede hayat kadini cokmus bak sen olaya..hadi canim hadi isinize...
nasıl konu açalım .Kaynanam yok .Konu açmamam mı lazım .böyle konu açanları kınıyorum senin düşüncen sana milleti niye kışkırtıyorsun
nasıl konu açalım .Kaynanam yok .Konu açmamam mı lazım .
Bir de madem hayat kadınlığı yapıyorlar .Müşterileri de rus sanki .Satan da alan da Türk afedersin .Kadınlara namussuz demeye hakkım var mı ..Önce temiz biz olalım da ondan sonra ona buna bok atalım dimiBentderesi tarafina gitmenizi tavsiye ederim. Hayat kadini var mi yok mu gorun.
Bakin, fuhus asil cinselligin bastirildigi, yasanamadigi toplumlarda ortaya cikar . Insanlar ozgurce cinsellik yasiyor olsaydi, fuhusa zaten gerek olmazdi. Fuhus ataerkil zihniyetin urunudur.
Yuce Turk milletimiz, 10 yasindaki cocuklari 50 yasindaki adama satip cocuk gelin yapiyor; Dogu Avrupali kadinlari kacirip fuhus isciligine zorluyor, tore cinayetlerine imza atiyor. Guneydogu bolgemiz intihar istatistiklerinde bir cigir aciyor, bilin bakalim intihar edenler kimler ? Yuce Turk milletininin cocuk gelinleri.
Toplumsal zihniyetimiz degismedigi surece kadinlar da erkekler de magdur olmaya devam edecek anlatabildim mi?
O bolgede yasayanlar turk degil kurtler bu birBentderesi tarafina gitmenizi tavsiye ederim. Hayat kadini var mi yok mu gorun.
Bakin, fuhus asil cinselligin bastirildigi, yasanamadigi toplumlarda ortaya cikar . Insanlar ozgurce cinsellik yasiyor olsaydi, fuhusa zaten gerek olmazdi. Fuhus ataerkil zihniyetin urunudur.
Yuce Turk milletimiz, 10 yasindaki cocuklari 50 yasindaki adama satip cocuk gelin yapiyor; Dogu Avrupali kadinlari kacirip fuhus isciligine zorluyor, tore cinayetlerine imza atiyor. Guneydogu bolgemiz intihar istatistiklerinde bir cigir aciyor, bilin bakalim intihar edenler kimler ? Yuce Turk milletininin cocuk gelinleri.
Toplumsal zihniyetimiz degismedigi surece kadinlar da erkekler de magdur olmaya devam edecek anlatabildim mi?
var hem de üç tane kapı gibi de maalesef konu açacak kadar sıkıntı yok :)eltinde mi yok
nasıl konu açalım .Kaynanam yok .Konu açmamam mı lazım .
eltinde mi yok
siz iyice haddinizi aştınız hanımefendi .Kürt Türk ne farkeder ?Hepsi bizim insanımız .O bolgede yasayanlar turk degil kurtler bu bir
Ikincisi bütün dünyada bunu yapiyorlar...sadece bu ulkede degil...fuhus her yerde yaygin ayrica...
valla gelin var aslında ama buraya yazmaya bile değmez .O kadar fena .Boşverrr belki bir gün anlatırım .Gorumce?Gelin? Kaynin? Enisten?
var hem de üç tane kapı gibi de maalesef konu açacak kadar sıkıntı yok :)
Ben birsey demedim..cocuk gelin vs denilince bunlarin yaygin oldugu yer guneydogu ve dogu oldugu icin ordaki insanlarinda kürt kokenli olduklari icin bunu soyledim...sen haddini asma asil ...bilincli konu acmissin zaten yazmayayim dedim yine duramadim sabahtan beri millet kavga ediyor senin yüzünden...siz iyice haddinizi aştınız hanımefendi .Kürt Türk ne farkeder ?Hepsi bizim insanımız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?