- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi imagemaker
-
Valla okadar cok yok...orda daha fazla...onlarda ahlak kavrami yok...Türklerde hiç hayat kadını yok haklısın .Bak ben bunu hiç düşünememiştim . :)
Uff sacma buluyorum ben valla bu kavgayi...bakire olun olmayin ama niye bir taraf digerine saldiriyor...
Ceyizi yok desin sanki umrumda...kim ne demis..banane..
Yemesin beni.
Bu konuda Marx babamizin ozlu sozunu soylemek isterim: Toplumlar degisir, insanlar degismez.
bence buradada cok hayat kadını varrrValla okadar cok yok...orda daha fazla...onlarda ahlak kavrami yok...
Böyle konuların olmazsa olmazı din, bir de 'ben kendimi, dudişlerimi kocişime sakladım' diye bık bık konuşanlar.
Konu sahibi, üzerinden 16 yıl geçmiş. Eşiniz öyle olmasını tercih edermiş, ve sizinle evlenmiş. Bence artık üzerinde daha fazla durmayın.
Ahlak kavramının olmadığı kanısına nasıl vardınız ?Valla okadar cok yok...orda daha fazla...onlarda ahlak kavrami yok...
Rusyayla kiyaslanmaz .tabiki var ama rus ukrayna bu ulkelerdeki kadinlar butun dunyada bu isi yapiyorlar zaten.iki ulkeyi kiyaslayamazsiniz bu konuda..bence buradada cok hayat kadını varrr
aynen.Ha bu arada Avrupa'da da boyle denmis de. Hic de boyle degil. Tamam Avrupali erkekler de kadinin gecmisini onemserler ama bekaret boyutunda degil. Yani diyelimki kadin gelmis 28'ine. 3 kisiyle cinsellik yasamis onlar da sevgilileri.Bu kadina hicbir erkek kotu gozle bakmaz. Ben daha bakana rastlamadim. Ama kadin diyelim tam bir parti kizi, her gece her gece baska erkeklere sevismis. Gecmisi tek gecelik iliskilerle dolu, adini bilmedigi adamlarla bile sevismis.(Yeni jenerasyon Avrupalilarda bir hayli fazla bu tip kadinlar) Adam buna takar, bu kizla evlenirken kafasina takilir. Ki kafasina takilmasi da en buyuk hakkidir boyle bir durumda. Ben olsam ben de sorun ederim. Cunku ben de bir kadin olarak erkegin gecmisini onemsiyorum. Oyle her onune gelen kadinla yatmis, gecmisi tek gecelik iliskilerle dolu, hayat kadinlariyla beraber olmus bir adami ben de koca olarak istemezdim. Yani dolayisiyla asla ve asla cinsel adeletsizlikte Avrupa da Turkiye gibi denemez. Diyen kendini kandirir.
Ha bu arada Avrupa'da da boyle denmis de. Hic de boyle degil. Tamam Avrupali erkekler de kadinin gecmisini onemserler ama bekaret boyutunda degil. Yani diyelimki kadin gelmis 28'ine. 3 kisiyle cinsellik yasamis onlar da sevgilileri.Bu kadina hicbir erkek kotu gozle bakmaz. Ben daha bakana rastlamadim. Ama kadin diyelim tam bir parti kizi, her gece her gece baska erkeklere sevismis. Gecmisi tek gecelik iliskilerle dolu, adini bilmedigi adamlarla bile sevismis.(Yeni jenerasyon Avrupalilarda bir hayli fazla bu tip kadinlar) Adam buna takar, bu kizla evlenirken kafasina takilir. Ki kafasina takilmasi da en buyuk hakkidir boyle bir durumda. Ben olsam ben de sorun ederim. Cunku ben de bir kadin olarak erkegin gecmisini onemsiyorum. Oyle her onune gelen kadinla yatmis, gecmisi tek gecelik iliskilerle dolu, hayat kadinlariyla beraber olmus bir adami ben de koca olarak istemezdim. Yani dolayisiyla asla ve asla cinsel adeletsizlikte Avrupa da Turkiye gibi denemez. Diyen kendini kandirir.
sizin ülkeniz dağıldı mı?Rus kadını erkeğin himayesine giren bir kadın değil .Bizler çalışmayız gerekirse az yer yine de çalışmayız erkeğin himayesindeyiz ya kocamız ya babamız eşek gibi bakar inancı var .Onlarda o yok ve SSCB dağıldığında aç kaldılar ama şu an bizden yine ilerdeler .Ahlaksız yapıştırmanız çok çirkin .İki tane rus arkadaşım var ikisi de sadakat timsali .Rusyayla kiyaslanmaz .tabiki var ama rus ukrayna bu ulkelerdeki kadinlar butun dunyada bu isi yapiyorlar zaten.iki ulkeyi kiyaslayamazsiniz bu konuda..
Gorduklerimden...genel turk aile yapisi vatdir mesela.ama orda rus aile yapisi diye birsey yok..rus musin ona mi alindin...bu gercek..yada bilincli mi actin konuyu.milleti birbirine dusurmek icin...ben konuna inanmadim...neyse artik yazmak istemi..bu tur konularla burda ptim yapma amacınız...ve amacınıza ulasmissiniz bravo..Ahlak kavramının olmadığı kanısına nasıl vardınız ?
oldu canım ona buna ahlaksız de hiç bir altyapın olmadan sonra da konuna inanmadım .Paşa gönlünüz bilir .Gorduklerimden...genel turk aile yapisi vatdir mesela.ama orda rus aile yapisi diye birsey yok..rus musin ona mi alindin...bu gercek..yada bilincli mi actin konuyu.milleti birbirine dusurmek icin...ben konuna inanmadim...neyse artik yazmak istemi..bu tur konularla burda ptim yapma amacınız...ve amacınıza ulasmissiniz bravo..
:)Oh oh konuyu dine, Rusları karalayıp Türklerin ne kadar namuslu olduğuna, yaşasın bakireler, öpüşene ölüm kavgasına çevirin, bende diyorum ellerim niye kaşınıyor?
Vah vah ne uzuldum...ben calisiyorum valla ...rus muyim acaba...benim ulkemde isgal altindaydi ama benim ulkemin kadinlari orda burda kendini satmadi..sen bu ulkenin kadinia laf sokamazsin..sana burdada var dedik ama ordaki gibi fazla degil.bunlar gercek..iki arkadasinda beni ilgilendirmez..sen kavga cikarmak istiyorsun..ama sana uymayi düşünmüyorum..sizin ülkeniz dağıldı mı?Rus kadını erkeğin himayesine giren bir kadın değil .Bizler çalışmayız gerekirse az yer yine de çalışmayız erkeğin himayesindeyiz ya kocamız ya babamız eşek gibi bakar inancı var .Onlarda o yok ve SSCB dağıldığında aç kaldılar ama şu an bizden yine ilerdeler .Ahlaksız yapıştırmanız çok çirkin .İki tane rus arkadaşım var ikisi de sadakat timsali .
ben bu ülke kadınına da başka ülke kadınınına da hayat kadını muamelesi yapmam . Siz çok takıldınız bu konuda .Bir gidemediniz yahu konudan . :)Vah vah ne uzuldum...ben calisiyorum valla ...rus muyim acaba...benim ulkemde isgal altindaydi ama benim ulkemin kadinlari orda burda kendini satmadi..sen bu ulkenin kadinia laf sokamazsin..sana burdada var dedik ama ordaki gibi fazla degil.bunlar gercek..iki arkadasinda beni ilgilendirmez..sen kavga cikarmak istiyorsun..ama sana uymayi düşünmüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?