Bakirelik mevzuu

hiç işte .Ben örnek verince banane senin iki rus arkadaşından deyip çıkıyor arkadaş . Hiç kimsenin hiç bir ırka namussuz deme hakkı yok .
Ama ben yeterince uyardım değil mi? Beni öldürün hakkımı yemeyin bir topiğe 2 ikaz, valla tarih yazdım ki normalde bodoslama dalmam gerekirdi.

konu sahibi emeline ulaştın burda milleti birbirine duşurmeye çalişman açtıgın konudan belliydi tebrik ederim konu senin istedigin gbi mesaj reytingi yapacakmi bakalım

Allahın şanslı kullarındanım diyorsun yani
bak kardeş eltimin biri limoni bana sebebi ise çok komik .Yılbaşında diğer eltimi davet etmem .Önceki yıl k

kimsenin kavga ettiği yok sizden başka .Kimseye ırkından dolayı hakaret e de mez si nizzzzzzzz .

Konu 16 sene onceki bekaretten cikti, Ruslara yol aldi, sonra Turk kadinlari , simdi de Kurtler. Bazen neyi savundugumuzu bile bilmedigimizi dusunuyorum.
Bende senin su tavrini anlamiyorum...bu tarz konularda hep agresif yorumlarin..bacim bakire olmak zorunda degilsin ..git istedigini yasa bize ne...bende istedigimi yasarim kime ne yani...

Kızlar konu nasıl irklara çocuk gelinlere getirdiniz hayret ediyorum ya

Konu sahibine de herkes başka dert mi yok 18 yıl bunu mu düşündün mü cümleler kurmuş kime ne ya kadının derdi buymus söylemiş neyi dert edecegini önce sorup izin alsaymis keşke kk hanimlarindan

Neyse böyle giderse konu kapanır nası olsa. Bir bdv konusunun daha sonunu getiriyorsunuz

kafama takılan bir soruyu danışıp dertleşeyim dedim ama hata etmişim .

ne emeli?Alet olma o zaman .Hayret bir şey ..
Stres yapmaya gerek yok Yalnız konunuzu okudumda 18 yıllık evlisiniz, eşinizin bakirelikle ilgili söylediği şeyi 16 yıldır içinizden atamamışsınız, evlilik konusunda uzun yıllardır deneyimlisiniz, bende 20 yıllık evliyim mesela, eşinizin ağzından o gün öyle şeyler çıkmış olması bugün aynısını düşünüyor manası taşımaz, ki diyelim hala aynı düşünüyor sizde iyi bilirsiniz ki erkeklerin dilinin kemiği yoktur, herşeyi hapır sapır söylerler, içlerindeki odunsuluktan gelme bir durum bu lakin bir erkek gerçekten seviyorsa evlendiği ya da evleneceği kadının ne fiziksel özelliklerine takılı kalır ne bakireliğine:)

öncelikle üzerinden 18 yıl geçmiş bu zamanla o zaman bir mi? Değerler değişti insanların görüşü farklılaştı teknoloji gelişti. Şimdi tekrar sorun keşke evlenmeseydik bekarlık sultanlıkmış demez inşallah:)

böyle diyerek teselli oluyorum zaten .Allah mutlu etsin bu arada ama dediğiniz gibi erkeklerin dili bizden farklı

böyle diyerek teselli oluyorum zaten .Allah mutlu etsin bu arada ama dediğiniz gibi erkeklerin dili bizden farklı
Aynen öyle, erkekler sözlerinin nereye gideceğini hesap etmeden düz mantıkla davranırlar, yüzeysel cevaplarlar, daha derinlemesine konuşunca gerçek fikirleri çıkar ortaya.
Erkekler çeşit çeşittir ama hepsinin hamurunda odunluk vardır, kimi 5'e 10 lata, kimi çam tomruğu.
kimi kıymık gibidir

sevince takilmiyorlar gercekten. bizim mahallede biri genel evden alip evlenmisti.
20 yillik mevzu yani. ilkin laf soz oldu ama sonra herkes alisti. hatta adami takdir ettiler.

sevince takilmiyorlar gercekten. bizim mahallede biri genel evden alip evlenmisti.
20 yillik mevzu yani. ilkin laf soz oldu ama sonra herkes alisti. hatta adami takdir ettiler.
adam cennetlik .Firdevsin bağına girecek :)

bakir/bakire isteyen insanlara neden öcü gibi davranıyorsunuz? herkes ileri derecede çağdaş olmak zorunda değil. bakire olmasaydın keserdim seni dememiş evlenmezdim demiş. ki bende eşim diyeceğim insanın benden öncesini kaldıramam. herkesin şahsi tercihidir bu. daha önce yaşamamış insanlar sonuna kadar yaşamamış istemekte haklı diğerleri için bişey diyemem

adam cennetlik .Firdevsin bağına girecek :)
hani derler ya alan da satan da bir falan
sonucta adam genel eve evlenecek kadin bakmaya girmemis. sex satin almaya gitmis. bence genel eve giden adamlarin orda calisan kadinlardan ahlaki acidan cok bir farki yok. o yuzden cennetlik diye dusunmuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…