- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi imagemaker
-
siz iyice haddinizi aştınız hanımefendi .Kürt Türk ne farkeder ?Hepsi bizim insanımız .
Ama ben yeterince uyardım değil mi? Beni öldürün hakkımı yemeyin bir topiğe 2 ikaz, valla tarih yazdım ki normalde bodoslama dalmam gerekirdi.hiç işte .Ben örnek verince banane senin iki rus arkadaşından deyip çıkıyor arkadaş . Hiç kimsenin hiç bir ırka namussuz deme hakkı yok .
bak kardeş eltimin biri limoni bana sebebi ise çok komik .Yılbaşında diğer eltimi davet etmem .Önceki yıl kAllahın şanslı kullarındanım diyorsun yani
Ben birsey demedim..cocuk gelin vs denilince bunlarin yaygin oldugu yer guneydogu ve dogu oldugu icin ordaki insanlarinda kürt kokenli olduklari icin bunu soyledim...sen haddini asma asil ...bilincli konu acmissin zaten yazmayayim dedim yine duramadim sabahtan beri millet kavga ediyor senin yüzünden...
Bende senin su tavrini anlamiyorum...bu tarz konularda hep agresif yorumlarin..bacim bakire olmak zorunda degilsin ..git istedigini yasa bize ne...bende istedigimi yasarim kime ne yani...Konu 16 sene onceki bekaretten cikti, Ruslara yol aldi, sonra Turk kadinlari , simdi de Kurtler. Bazen neyi savundugumuzu bile bilmedigimizi dusunuyorum.
ne emeli?Alet olma o zaman .Hayret bir şey ..konu sahibi emeline ulaştın burda milleti birbirine duşurmeye çalişman açtıgın konudan belliydi tebrik ederim konu senin istedigin gbi mesaj reytingi yapacakmi bakalım
kafama takılan bir soruyu danışıp dertleşeyim dedim ama hata etmişim .Kızlar konu nasıl irklara çocuk gelinlere getirdiniz hayret ediyorum ya
Konu sahibine de herkes başka dert mi yok 18 yıl bunu mu düşündün mü cümleler kurmuş kime ne ya kadının derdi buymus söylemiş neyi dert edecegini önce sorup izin alsaymis keşke kk hanimlarindan
Neyse böyle giderse konu kapanır nası olsa. Bir bdv konusunun daha sonunu getiriyorsunuz
Stres yapmaya gerek yokne emeli?Alet olma o zaman .Hayret bir şey ..
böyle diyerek teselli oluyorum zaten .Allah mutlu etsin bu arada ama dediğiniz gibi erkeklerin dili bizden farklıStres yapmaya gerek yokYalnız konunuzu okudumda 18 yıllık evlisiniz, eşinizin bakirelikle ilgili söylediği şeyi 16 yıldır içinizden atamamışsınız, evlilik konusunda uzun yıllardır deneyimlisiniz, bende 20 yıllık evliyim mesela, eşinizin ağzından o gün öyle şeyler çıkmış olması bugün aynısını düşünüyor manası taşımaz, ki diyelim hala aynı düşünüyor sizde iyi bilirsiniz ki erkeklerin dilinin kemiği yoktur, herşeyi hapır sapır söylerler, içlerindeki odunsuluktan gelme bir durum bu lakin bir erkek gerçekten seviyorsa evlendiği ya da evleneceği kadının ne fiziksel özelliklerine takılı kalır ne bakireliğine:)
turk erkeklerının gozbebegıdır rus bayanlar
Aynen öyle, erkekler sözlerinin nereye gideceğini hesap etmeden düz mantıkla davranırlar, yüzeysel cevaplarlar, daha derinlemesine konuşunca gerçek fikirleri çıkar ortaya.böyle diyerek teselli oluyorum zaten .Allah mutlu etsin bu arada ama dediğiniz gibi erkeklerin dili bizden farklı
sevince takilmiyorlar gercekten. bizim mahallede biri genel evden alip evlenmisti.Stres yapmaya gerek yokYalnız konunuzu okudumda 18 yıllık evlisiniz, eşinizin bakirelikle ilgili söylediği şeyi 16 yıldır içinizden atamamışsınız, evlilik konusunda uzun yıllardır deneyimlisiniz, bende 20 yıllık evliyim mesela, eşinizin ağzından o gün öyle şeyler çıkmış olması bugün aynısını düşünüyor manası taşımaz, ki diyelim hala aynı düşünüyor sizde iyi bilirsiniz ki erkeklerin dilinin kemiği yoktur, herşeyi hapır sapır söylerler, içlerindeki odunsuluktan gelme bir durum bu lakin bir erkek gerçekten seviyorsa evlendiği ya da evleneceği kadının ne fiziksel özelliklerine takılı kalır ne bakireliğine:)
adam cennetlik .Firdevsin bağına girecek :)sevince takilmiyorlar gercekten. bizim mahallede biri genel evden alip evlenmisti.
20 yillik mevzu yani. ilkin laf soz oldu ama sonra herkes alisti. hatta adami takdir ettiler.
hani derler ya alan da satan da bir falanadam cennetlik .Firdevsin bağına girecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?