Bakirelik mevzuu

Bu tur konular tartisma cikarmak icin aciliyor bence...kimi korur kocasiyla paylasir kimi istediginle olur ..kimseyi ilgilendirmez..sizin durup dururken bunu sormaniz ve 18 yildir bunu icinize dert etmenizi sacma buldum...dert mi ariyorsun kendine anlamadim.

buraya konu acıyorsanız herkes fıkrını yazabılır
nıye ısınıze gelmeyınce 'mutlu mu oldun''

heee çok mutlu oldum...
çok üzüldüm ama bu sebepten mutlu olmanıza cidden çok üzüldüm .
Beni bir başkasının mutsuzluğu mutlu etmez çünkü

bakirelik konusunu görünce çayımı kahvemi alıp pc başına geçtiydim , nedense bu tür konular da böyle oluyor bana
18 yıl boyunca kafanıza takacak tek konu bumuydu , ne kadar mükemmel bir çiftmişiniz siz ya daha üç aylık evliliğimde bile sen bana şöyle demiştin böyle demiştin diyecek o kadar şey biriktirdim ki zamanı gelince kavga anında söylenecek diye hazırda bekliyi

evet. evlilikte unutulmayan bazı anılar vardır. eşin dediği bir kelime bazen yıllar geçsede acıyla anılır. akla gelir.

Bunu atlatamıyorsan da psikolojik destek alman gerekir ama. Sürekli geçmişle yaşanmaz ki. Konu sahibi tepkisini göstermiş, kavgasını etmiş o zaman affettiyse ve yola devam edecekse bunu unutması gerekir.

Bence konu sahibi pre-menapoz döneminde. Diğer konularını da biliyorum.

bence de kırıcı ama şimdi sırası mı? üzerinden yıl değil yıllar geçmiş az da değil hani:)

tek konu tabii ki bu değil ama bu ciddi bir konu değil mi sizce de .
Kavga olur kötü söz olur kızılır barışılır ama bu hayat görüşünün farklı olması ile alakalı bir şey .

ya kardeş ne pre menapozu .
Hani demişler ya kim takar yalova kaymakamını diye .
Yaralayıcı bir şey bu

olabilir ama unutamamış demek. bir film vardı. güney amerikalı bir yazarın. koca kadına bir tokat atmıştı. kadın yıllarca bunu unutmadı. adamla evliydi ama bir kere konuşmadı adamla... merly streep oynamıştı sanırım. aynı öyle. bazen insanlar gerçekten geçmişte denilen bir sözü
yapılan bir yanlışı yada hareketi içine atıyorlar. ve o büyüyorda büyüyor. ve bir an patlıyor ki,konu açabiliyor böyle.

Kavga olur kötü söz olur kızılır barışılır ama bu hayat görüşünün farklı olması ile alakalı bir şey .
iyi de siz 16 yıldan bahsediyorsunuz
16 yıl önce öyle düşünüyordur adam şimdi hayat görüşü değişmiştir
insanoğlunu dünle bugününü bilemezsiniz
ayrıca dünya görüşünün farklı olduğunu hissetmemişsiniz , sizi de bu rahatsız etmemiş ki 18 yıllık evlisiniz.
çok rahatsız olsaydınız bu evlilik 18 yıl sürmezdi

ya kardeş ne pre menapozu .
Hani demişler ya kim takar yalova kaymakamını diye .
Yaralayıcı bir şey bu

Yalova kaymakamı ne alaka? Cevap yazarken biraz düşünmenizi tavsiye ederim. Size hak vermeyen her görüşe saldırıyorsunuz çünkü. Gerçekten bahsettiğiniz kadar yaralayıcı olsa o evlilik devam etmezdi. Ayrıca evlenmeden bilmiyor muydunuz eşinizin bakirelik takıntısı olduğunu? Mutlaka size sormuştur daha önce bir ilişkin oldu mu diye?

bence başkaca sıkıntıların da var.
ama konunda bahsetmediğin için yorum yapılamıyor.
haliyle de askıda kaldı durumun.
yoksa bunca yıllık evli kadınsın, çoktan unutman gereken bir mevzuya takılı kalman kimseye normal gelmedi.
atışmak yerine diğer hususları da arzu edersen tabi-paylaşırsan durumun netleşecektir.

yoo ben yalova kaymakamı derken kendimi kasdettim ama siz anlayamadınız neyse siz direk olumsuz cevap vermeye meyillisiniz .Neyse kardeş güle güle iyi forumlar

Bence üzülecek takınılacak bir mevzu değil.Eğer ki eşiniz , sizden önce bir ilişki yaşamamışsa,bakirelik mevzusunu önemsemesi gayet normaldir.Bu en doğal hakkı.Birde önüne gelenle yatan erkek tipleri vardır,onlarda ister ama bazen avuçlarını yalar bazende salak kızlar kanar ve gider.Sonra da hayatı zehir olur.

Ama bu cevabı veren,çapkın bir kişi olsaydı o zaman takılmanız normaldir.Ama dedim ya eşiniz sizden önce ilişki yaşamamışsa sizi tercih etmesinde ki sebeplerden biride budur.Sadece budur demiyorum,sebeplerinden biri budur diyorum

Gayet doğal şekilde,evirip çevirmeden fikrini söylemiş.O bir yanlış yapsa,sen gençlik hatası diye bakabilecekmiydin.Tercih meselesi.Bunun senin karakterin,huyun suyunla alakası yok ki.Psikolojik olarak kaldıramayabilir.Hem 16 yıl öncesinden bahsediyoruz.İnsan dün ki aklını beğenmiyor.
Sen böyle bir soru sormuşsun o da hayır demiş.Bence orada seni yüceltmiş.Evet deseydi nolcaktı.Yani bakire olmanın hiçbir özeli ve önemi kalmayacaktı.Ha bakire ha değil.Yani her açıdan bakılabilir.Valla sözcükleri çokta ciddiye almamak gerekir.

çapkın bir kişi .Bekarlık hayatı çok hızlı geçmiş biri .Ben çok genç evlendim .20 yaşında .3 yıl çıktım sonra evlendik .

siz zaten bakireymişsiniz o da bakire istiyormuş.
yani ortada ne sorun var ne sorunlu.
ama siz tam 16 yıldır ben bakire olmayabilirdim ve o da bakireliği önemsememliydi diye sorun mu aranıyorsunuz.
allah yardımcınız olsun

erkeğin hatası olmaz .Baksanıza yorumlara . :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…