- 17 Temmuz 2014
- 535
- 90
- 53
- Konu Sahibi imagemaker
-
nedenini biyolojik anlatmak isterdim ama google yazsanız neden bekareti gösterecek simge olduğunu anlardınız.
kısaca sağlık açsından var.
Oky atladim ama... O bekaret simgesi değildir arkadasim... Küçük kiz bbebeklerin doğduğunda vajinasi 1 2 cm geçmez bu vajina diş dünya mikroplarina çok aciktir bu yüzden korumak için bir ortu görevindedir... Bekâretin simgesi değildir.mTabiki erkegin gecmiside onemlii. Ama zor oyle birini bulmak. Ben kendim icin soyledim kendi fikrimi soyledim. Herkesin dusuncesi ayni olamaz. Bana gore namus kadin icin daha agir bir kavram, olmasaydi neden beraketi gosterecek bir simge var? Erkeklerde yok. Ozman evlenmeden herkes her haltii yesin snrada gitsin evlensin. Tekrar belirtiyorum bu benim dusuncem.
arkadaş sağlık için yazıma gülmüş seninkinede gülecek ama gerçekleri bilse iyi olur.Oky atladim ama... O bekaret simgesi değildir arkadasim... Küçük kiz bbebeklerin doğduğunda vajinasi 1 2 cm geçmez bu vajina diş dünya mikroplarina çok aciktir bu yüzden korumak için bir ortu görevindedir... Bekâretin simgesi değildir.m
Zarin zaten ortasi bosluktur. Hani adet falan oluyoruz ya... Ayrıca her insanin kanamasi da olmaz esnek zar olur evlenince bu durumda da ortaya "güven" girer.. Bu kafadaki eslerde gerdek gecesinden sonra doktor yolunu tutar eşiyle... Doktor bey bak bakalim karim bakire mi? Yapmayin Allah askina..
Aglanacak haline gülmüş olur.. Bir kadim dahi kendi biyolojisini bilmeyip bu yorumu yapıyorsa söylenecek söz kalmiyor gerçi..arkadaş sağlık için yazıma gülmüş seninkinede gülecek ama gerçekleri bilse iyi olur.
Erkeği herzaman Tepesine koyanlar sizsiniz işte, neden kendin saklayıp , Erkeğin el değmemişini bulmak zor , mağdem öyle evlenmeyin , "ben yıllarca saklayım, adamın yemediği halt kalmasın".Ozaman kendiniz için ne düşünüyorsanız karşıdakininde sizin gibi Olmasını bekleyin. Namus kadın içinde ,erkek içinde aynı boyutta ,eğer bu kadar Önem veriyorsan ,aynı şey onun içinde geçerli Olmalı ..Tabiki erkegin gecmiside onemlii. Ama zor oyle birini bulmak. Ben kendim icin soyledim kendi fikrimi soyledim. Herkesin dusuncesi ayni olamaz. Bana gore namus kadin icin daha agir bir kavram, olmasaydi neden beraketi gosterecek bir simge var? Erkeklerde yok. Ozman evlenmeden herkes her haltii yesin snrada gitsin evlensin. Tekrar belirtiyorum bu benim dusuncem.
ya sorma amaç burayı karıştırmak bu çeşit zevklerim var nasıl anladın ?Anlaşılan amaç sadece burayı karıştırmak..
Bi ömür geçmiş bu adamla sorgulamak niye?
Namus kadın için daha mı önemli? İşte siz gibiler yüzünden namus kumkumaları türeyip cinayet işleniyor. Bu benim düşüncem diyip geçemezsiniz. Çünkü kendi çocuklarınızı da muhtemelen böyle yetiştireceksiniz.
Bir kadın kendini en fazla bu kadar küçültebilir. Namusun sadece kadına ait durum oldugunu düşünmek? Pess
Böyle arada kendini ve karşındakini sorgularsın ya düşündükçe insanın sinirleri bozuluyorOnur kırıcı bişey bence bu hayır cevabı...
16 sene geçmiş, içinden atamadığına göre baya dert olmuş sana.
Bişeyi merak ettim, bu cevap hep aklında mıydı yoksa arada aklına gelip sadece anlık üzüntü mü yaratıyor sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?