Bakirelik mevzuu

Oky atladim ama... O bekaret simgesi değildir arkadasim... Küçük kiz bbebeklerin doğduğunda vajinasi 1 2 cm geçmez bu vajina diş dünya mikroplarina çok aciktir bu yüzden korumak için bir ortu görevindedir... Bekâretin simgesi değildir.m

Zarin zaten ortasi bosluktur. Hani adet falan oluyoruz ya... Ayrıca her insanin kanamasi da olmaz esnek zar olur evlenince bu durumda da ortaya "güven" girer.. Bu kafadaki eslerde gerdek gecesinden sonra doktor yolunu tutar eşiyle... Doktor bey bak bakalim karim bakire mi? Yapmayin Allah askina..

arkadaş sağlık için yazıma gülmüş seninkinede gülecek ama gerçekleri bilse iyi olur.

Kendi görüşü öyleymiş demek ki genelde bütün erkekler böyle ister.Ben de isterdim sevdiğimin benden başkasıyla önceden bir şey yaşamamasını.

Anlaşılan amaç sadece burayı karıştırmak..
Bi ömür geçmiş bu adamla sorgulamak niye?

Erkeği herzaman Tepesine koyanlar sizsiniz işte, neden kendin saklayıp , Erkeğin el değmemişini bulmak zor , mağdem öyle evlenmeyin , "ben yıllarca saklayım, adamın yemediği halt kalmasın".Ozaman kendiniz için ne düşünüyorsanız karşıdakininde sizin gibi Olmasını bekleyin. Namus kadın içinde ,erkek içinde aynı boyutta ,eğer bu kadar Önem veriyorsan ,aynı şey onun içinde geçerli Olmalı ..

Eger evlenirdim bakireligin benim icin önemli degil deseydi, busefer de 16 sene "tüh bosuna saklamisim keske daha önce yapsaymisim" mi diye dertlenecektiniz...

Namus kadın için daha mı önemli? İşte siz gibiler yüzünden namus kumkumaları türeyip cinayet işleniyor. Bu benim düşüncem diyip geçemezsiniz. Çünkü kendi çocuklarınızı da muhtemelen böyle yetiştireceksiniz.
Bir kadın kendini en fazla bu kadar küçültebilir. Namusun sadece kadına ait durum oldugunu düşünmek? Pess

Bende eşime sormuştum aynı cevabı vermişti, evlenmezdim dedi. Gerçi evlenirdi ben biliyorum ama bu ayrı mesele.
şahsi fikrim her ne olursa olsun, teknoloji çağ ne kadar ilerlerse ilerlesin kadın ve erkek hiç bir zaman yüzde yüz eşit olamazlar.
mesela bi felaket olduğu zaman önce kadınlar ve çocuklar diye kadınlara pozitif ayrımcılık yapılıyor. fiziksel, psikolojik, vs farklılıklar yüzünden iki cins arasında herzaman ayrımcılık yapılır. Bu bazen erkek lehine olur bazen kadın lehine, duruma göre değişiyor. Kadınların bekaret konusuda kadınların aleyhine işliyor.
Bu sadece bizim kültürde geçerli değil, avrupadada yaşadım. Orda bekarete önem verilmiyor ama partnerlerin yüzüne bunu vuran erkekler tanıdım ve Türk değillerdi. Türkiyedeki gibi fazla dile getirilmiyor, veya atıyorum olay töre cinayetine kadar gitmiyor ama erkek istediği zaman bunu kullanıyor bence

Onur kırıcı bişey bence bu hayır cevabı...
16 sene geçmiş, içinden atamadığına göre baya dert olmuş sana.
Bişeyi merak ettim, bu cevap hep aklında mıydı yoksa arada aklına gelip sadece anlık üzüntü mü yaratıyor sende?

Böyle arada kendini ve karşındakini sorgularsın ya düşündükçe insanın sinirleri bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…