bakiremiymişim......

bende bugun ilkkez dusundum arkadasıma anlattım oda annesı sordurmustur kesın dedı çünkü annesi ogunde bana dedı kı senın ailenlede tanışalım yaza söz falanda yaparız seneyede okulun bıtıyormuş hayırlısı falan dıyordu duruyordu olabılır ve annesı kapalıydı belkı benden hoşlanmadı aıleye terste demış olabılır çunku sevgılımde soğuktu bırkaç gundur

bakıre değilim ben soru sormasına sınırlendım sanane falan dedım işte oyle ayrıldık bakıre degılım dıye terkettı ruh hastası benı

Kelimesi kelimesine katılıyorum.
Sizi test etmiş.

İnşallah acımazsın tekrar geldiğinde. Ya lütfen bu tarz kişiliksiz insanları çekme kendine

Davul bile dengi dengine demişler. Ona da yapıp yapmadım diyen biri yaranırmış demek ki.
Ne yazık ya kadın geçmişin önemli değil derken adam geçmişi yüzünden terkediyor.
Tuhaf

İnşallah acımazsın tekrar geldiğinde. Ya lütfen bu tarz kişiliksiz insanları çekme kendine
tekrar gelmez kaç yasında adam ergen gıbı 30 kız eklemış hesaplarından falan allah akıl fıkır versın, zaten su dakkadan sonra gerı gelsede ölsemde affetmem böyle mşdesiz hasta ruhlu bırını, keyfı yerınde b.kounda boğulsun....

Davul bile dengi dengine demişler. Ona da yapıp yapmadım diyen biri yaranırmış demek ki.
Ne yazık ya kadın geçmişin önemli değil derken adam geçmişi yüzünden terkediyor.
Tuhaf
demekki öyleymiş ve inanın düşündüm acaba yapmadım mı deseydım diye ama yok yani iyikide inkar etmedim, böylece benı sevmedğini görmüş oldum, allah onada aılesınede akıl fıkır versın ne dıyebılırım zaten artık

Size bi tavsiye asla bi daha o adamla görüşmeyin
Size o soruyo sorma nedeni çok açık : sizinle birlikte olmak için !!!

bunu bana diyen eski sevgiliyi bir güzel tokatlamıştım

Seni tanimis olmaliydi zaten. Sormadan nasil biri oldugunu bilmeliydi. Boyle lap diye sorulunca samimiyet de guven de kalmaz o kisiye. Seni cok kirmistr yani...ayip bisey..Sanki hayat cinsellikten ibaret,midesiz erkekler..

İnsanda yüz olur, ar olur hiç canını sıkma tatlım senin için en iyisi olmuş inan. İki yüzlü biriyle hayatı paylaşmamış olacaksın. Sen en azından yaptım karşımdakinin geçmişi önemli değil diyebildin, kimseyi kandırmadın kimseye zarar vermedin. O daha kendi yaptığı şeyin sorumluluğunu alamayacak kadar ezikmiş. Kendi yaptığı şey sevapta başkasınınkini mi günah. Beyinsiz.

Ederinden fazla deger verince saray soytarilari kendini kral zannetmeye başlıyor. Kurban olsun sana. Edepsiz.

way arkadaş zaten ayrılmak istiyor.
sen sinirle guya değilim diyeceksin.çaurunuda sürecek sana önüne bakacak.verilmiş sadakan varmış

Dalga mı geçiyorsunuz? Hiçbir erkek bu kadar mahremimi soramaz, ne babam ne sevgilim ne kocam. Ben bilmesi gerektiğini düşünürsem söylerim. Değer anlayışınız bu mu sizin, böyle kadınları görünce kahroluyorum ya. Ne yaşadınız, nasıl erkeklerle birliktesiniz de kendinizi zarla bilmem neyle değerli görecek duruma geldiniz? Yazık ya.

Yo ciddiyim
Adamla sevgilisin,herseyını sıkıntını derdini paylaşıyorsun,tabiki de sorar,baban da sorar annen de,sormalı zaten,Özgür kız modunda gezersen sonra bak pahalıya ödüyorsun
Senın değerin düşmedi,bi hata yapmışsın sadece,bu hatanı kabullenmek yerine sağa sola saldırmanın manası ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…