- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Yo ciddiyim
Adamla sevgilisin,herseyını sıkıntını derdini paylaşıyorsun,tabiki de sorar,baban da sorar annen de,sormalı zaten,Özgür kız modunda gezersen sonra bak pahalıya ödüyorsun
Senın değerin düşmedi,bi hata yapmışsın sadece,bu hatanı kabullenmek yerine sağa sola saldırmanın manası ne?
Sana kötü birşey sormamış seninle ciddiymiş demek ki sormuş cevap da hoşuna gitmediği için bitirmişKim söylüyor pahalıya ödendiğini? Sağa sola saldıran da yok. Herkes birbirinin hayatına saygı duyarsa kimsenin "bedel ödemesine" falan gerek kalmaz. Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez, senin kimle birlikte olduğun ne anneni ne babanı ne sevgilini ne kocanı ilgilendirir. Erkeğe gelince hata yapmış olmuyor mu? Onlar niye "bedel ödemiyor"?
Sana kötü birşey sormamış seninle ciddiymiş demek ki sormuş cevap da hoşuna gitmediği için bitirmiş
Onu suçluyorsun kendin de hiçbi hata aramıyorsun eski sevgilinle yaşadığın aşk bitti gitti sana kalan bunla yaşamak oldu...demek Erkeğe bişey olmuyor...bununla yüzleşmek yerine hala kafanın dikine gidiyorsun
Oysa hata insanlar içindir önemlı olan ders almaktır
Yahu sana bunu nezaman sorcaktı,evlendiğiniz gece mi?biraz aklını başına toplaYa ben ne diyeyim size, şu laftan sonra harbiden diyecek bir şeyim kalmadı dhfjs. Erkeğinizin dizinin dibinde mutluluklar diliyorum, kimse benim namus bekçim değildir. Saygılar.
Yahu sana bunu nezaman sorcaktı,evlendiğiniz gece mi?biraz aklını başına topla
Yahu sana bunu nezaman sorcaktı,evlendiğiniz gece mi?biraz aklını başına topla
sen soruyor musun erkeğe be? Bıktım sizin şu ikiyüzlülüğünüzden. Bir se kadınsın sende. Pehh.salon çizgiliğimden çıkarıyorsunuz beni. Kan beynime sıçrıyor. Siz ciddi düşündüğünüz kişiye sorup sonra da hayır cevabı alınca ayrılıyorsanız saygımı duyarım ama onun dışında cıkk. Ve hiç sanmıyorum öyle olduğunu. Zina zinadır. Sanıyor musunuz ki başka yerde aa sen erkeksin sen geç sana günah değil diyecekler. Yo öyle bişey olmayacak. Böyle böyle kendimizi ezdirelim de ilerde bir kız evladınız olursa belki pişman olursunuz ya da olmayıp aman sahip çık kafanı duvarlara vurma deyip erkek olursa da yürü be koçum dersiniz. Cidden şu sözleri erkel dese anlayacağım işine geliyo ikiyüzlülük yapıyo diyeceğim de kadına diyecek lafım yok.="Denizsuyilmaz, post: 50997122, member: 812759"]Yahu sana bunu nezaman sorcaktı,evlendiğiniz gece mi?biraz aklını başına topla
sen soruyor musun erkeğe be? Bıktım sizin şu ikiyüzlülüğünüzden. Bir se kadınsın sende. Pehh.salon çizgiliğimden çıkarıyorsunuz beni. Kan beynime sıçrıyor. Siz ciddi düşündüğünüz kişiye sorup sonra da hayır cevabı alınca ayrılıyorsanız saygımı duyarım ama onun dışında cıkk. Ve hiç sanmıyorum öyle olduğunu. Zina zinadır. Sanıyor musunuz ki başka yerde aa sen erkeksin sen geç sana günah değil diyecekler. Yo öyle bişey olmayacak. Böyle böyle kendimizi ezdirelim de ilerde bir kız evladınız olursa belki pişman olursunuz ya da olmayıp aman sahip çık kafanı duvarlara vurma deyip erkek olursa da yürü be koçum dersiniz. Cidden şu sözleri erkel dese anlayacağım işine geliyo ikiyüzlülük yapıyo diyeceğim de kadına diyecek lafım yok.
Valla burda tek üzülenecek kişi sensinKendine değer vermiyor ki evleneceği adam değer versin. Ben üzüldüm onun adına gerçekten.
Salon çizginiz nesiniz İngiliz kraliyet ailesinden falan mıben de sorarım sevdigim adama beraberliklerini sevgililerini niye sormuyım gecmısını herseyını bilmek isterim o adamla el ele yürüceksem kafamda sorularım nıye olsunsen soruyor musun erkeğe be? Bıktım sizin şu ikiyüzlülüğünüzden. Bir se kadınsın sende. Pehh.salon çizgiliğimden çıkarıyorsunuz beni. Kan beynime sıçrıyor. Siz ciddi düşündüğünüz kişiye sorup sonra da hayır cevabı alınca ayrılıyorsanız saygımı duyarım ama onun dışında cıkk. Ve hiç sanmıyorum öyle olduğunu. Zina zinadır. Sanıyor musunuz ki başka yerde aa sen erkeksin sen geç sana günah değil diyecekler. Yo öyle bişey olmayacak. Böyle böyle kendimizi ezdirelim de ilerde bir kız evladınız olursa belki pişman olursunuz ya da olmayıp aman sahip çık kafanı duvarlara vurma deyip erkek olursa da yürü be koçum dersiniz. Cidden şu sözleri erkel dese anlayacağım işine geliyo ikiyüzlülük yapıyo diyeceğim de kadına diyecek lafım yok.
Kendine güvenen bu sorudan zaten rahatsız olmaz açık sekılde Cevap verirBir kadın evlenirken ille de bakire olmak zorunda değil bunu anlatmaya çalışıyoruz. Kimin hakkı var bunu sormaya, biz bir erkeğe bakir misin diye soruyor muyuz mesela? Peki kadınlar olarak bize neden sorulsun bu soru? Neden kendimize bunu hak görelim ki? Bu çifte standardın anlamı ve sebebi nedir? Benim de hoşuma gitmez böyle bir soruyla karşılaşmak. Lütfen kadınlar olarak bari biz kendimize bunu yapmayalım. Bu bir evlenme kriteri değil, bu bir sevgi kriteri değil. Bu bir kadının değerini belirleyen birşey değil.
Valla burda tek üzülenecek kişi sensin
Kalbini kırmak istemem yapmıssın bi cahillik
Her sevdiğin adamla beraber olmak nedir yani
Ozaman ne anlarım ben aşktan
Insan bekâretini gercekten evlencegı adama saklamalı
Her asık olduğumuzla biseyler yaşasak oooo
Yav benim bekaretimden size ne? Bakireyim ama bu saçma düşünceye karşıyım ben, oldu mu şimdi ne saçmalayacaksınız? Bakire olmasam bile siz misiniz bunun karar mercii? Kendi kendine benim hakkımda ASLA yorum yapmayın ve bir daha beni alıntılamayın, gözardı ediyorum sizi. Ne kadar ayıp ya şunları yazabilmek. Kendinize gelin! Size ne benim bekaretimden, siz beni yargılama cüretini nereden edindiniz? Siz önce kendi konularınıza bir bakın da başkalarına öyle ahlak dersi verin. Size kalmadı bu.
Ya hayır anlayamadım ben de konu nerden senin bekaretine geldi. Konuya baktım birdaha konu sahibi sensin de ben mi yanlış okudum diye
bence çok abartmışsın. sonuçta o senin sevgilin. tabi ki biriyle oldun mu olmadın mı diye sana sorucak.erkek arkadaşım bır kaç gündür garipdi, önce bana işiyle ilgili sorunlarını falan bahane etti ama dun gece üstüne gidince döküldü. söz ver kızma bırsey soracagım falan dedi, Ben bencılım demı falan dedı senı haketmıyorum dedı ne alaka falan dedım eski ilişkilerimdeki sevgililerimle birlikte olmuştum senın için sorunmu bu dedı bır anda, bende neden bana bunları anlatıyorsun bana ne senın gecmısınden neden anlatıyorsun dedım. Sorun degılmı yanı dedı değil bana ne kapat şu konuyu dedım peki sen biriyle birlikte oldunmu dedi. Tabı kan beynıme sıcradı oha bu nasıl soru ne kadar iğrenç bir soru, bana bunu nasıl sorabılırsın neler dusunmussun dedım durdum, oda ihtimal vermedim zaten bırıyle olduguna falan gıbı seyler dedı bende kendınden soğutmaya mı çalışıyorsun ne kadar iğrençleştin dedim bağırdı kalbını kıracam kapatalım dedı kapattık telefonu. Elim ayagım tıtredı sınırden saatlerce uyumadım zaten, bugunde ne yazdı ne aradı ınsan özür dilerdi, arar bir haddımı aştım derdı bu nasıl bır adam allah kahretsın ya böyle erkekleleri.... Belliki utanmadan o bitirdi ilişkiyi zaten bu kadarmı az sevmiş bu kadarmı yalanmış hersey ya yazıklar olsun...
bence bakire olduğunu oğrenince uzaklaşmadı ama bakireyimi normal bir dilde değil de sinirli bir şekilde nası böyle sorabilirsin kıvaımda sorduğu için uzaklaşmış. başıma geldi daha önce böyle bir durumbelki bakıre oldugunu anladı uzaklastı.. tum ılıskılerımde bırlıktelıklerım oldu belkı senlede olur dıye dusunmus olmasın .. sonradan aramamamsı bana bunu hıssettırdı..
erkek arkadaşım bır kaç gündür garipdi, önce bana işiyle ilgili sorunlarını falan bahane etti ama dun gece üstüne gidince döküldü. söz ver kızma bırsey soracagım falan dedi, Ben bencılım demı falan dedı senı haketmıyorum dedı ne alaka falan dedım eski ilişkilerimdeki sevgililerimle birlikte olmuştum senın için sorunmu bu dedı bır anda, bende neden bana bunları anlatıyorsun bana ne senın gecmısınden neden anlatıyorsun dedım. Sorun degılmı yanı dedı değil bana ne kapat şu konuyu dedım peki sen biriyle birlikte oldunmu dedi. Tabı kan beynıme sıcradı oha bu nasıl soru ne kadar iğrenç bir soru, bana bunu nasıl sorabılırsın neler dusunmussun dedım durdum, oda ihtimal vermedim zaten bırıyle olduguna falan gıbı seyler dedı bende kendınden soğutmaya mı çalışıyorsun ne kadar iğrençleştin dedim bağırdı kalbını kıracam kapatalım dedı kapattık telefonu. Elim ayagım tıtredı sınırden saatlerce uyumadım zaten, bugunde ne yazdı ne aradı ınsan özür dilerdi, arar bir haddımı aştım derdı bu nasıl bır adam allah kahretsın ya böyle erkekleleri.... Belliki utanmadan o bitirdi ilişkiyi zaten bu kadarmı az sevmiş bu kadarmı yalanmış hersey ya yazıklar olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?