Bakış açılarınızı merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Aslında bu konuyu daha önce açtım fakat biraz eksikler vardı. Şöyle ki Aralık ayında başladığım isyerimde benden bir yaş küçük biri ile tanıştım. Zaten küçük bir ofis ikimiz dip dibe çalışıyoruz. Başta gayet normal bir ilişkimiz vardı ilk ay seviyeli. Sonra samimi olmaya başladık. Bu kişi bana tek başına olduğunu ailesinin uzakta olduğunu 7 yaşından beri ailesinden uzak akrabasinda büyüdüğünü anlattı ve çok yalnızlık çektiğini. Asosyal biri arkadaş vesaire de edinmiyor. İş ev arası yaşıyor kuzeni ile kalıyorlar bir evde. Bende yalnızlıktan yana çok dertliyken ona rastlayinca direk çekildim ona doğru. Hoşlanmaya başladım. O da benden hoşlanmaya başladı hissediyordum. Sonra bir kez sinemaya davet ettim başka arkasim ve kardsimle tanıştırdım bana teşekkür etti . Aramız iyiydi. Derken telefonda mesajlastigi yabancı bir konuşmayı gördüm sordum bir bayandı İngilizce konuşmak için indirdiği uygulamadan tanismislar. Arkadaşım dedi. Bu arada biz ufak ufak hoslanmalar vesaire üstü kapalı çalışmaya devam ediyoruz. Ben ilişki konusunda korkak biriyim ağırdan alıyordum zaten konusu açıldı birgün zaman lazım dedim . O günün sabahı whatsapinda o numaraya aşkım gibi şeyler yazdığını gördüm şok oldum sordum. Anlatmak zorunda kaldı. Kadınla normal konuşurlarken birden daha yakın konuşmaya başlamışlar. Ben soğudum o ara sonra amann sadece konuşmuşlar boşver dedim. Derken bukez konuşmayı bırakacağını zannederken hala konustugunj gördüm o da gün bilerek whatsapi açık birakip dışarı çıktı görmem için özellikle bakacagimi biliyordu baktim kadın ona fotoğraflar yollamış önceden Ukrayna da çektiği fotoğraflarını. Meğer kaidn ülkesine çağırmış bu da iki kez gitmiş haftasonu için 2-3 günlük tabi yakinlasmislar vesaire. Bu arada bu kişi 27 yaşında. Kadin 39 iki çocuğu var eşiyle arası yok kadının . Eşini aldatıyor yani. Ben öğrenince baya üzüldüm bana yalan söylemesine üzüldüm. Sonra anlattı. Yalnızlığını bu kadınla paylaşmış kadın da evliligi zaten bitmiş sorunlu bir evlilik o da aynı şekilde çalışmak için İngilizce uygulama indirmiş dil öğrenmek.isterken bununla tanışmış vesaire arkadaşlık kurmuşlar ve zamanla da daha yakın olmuşlar. Ben hayatına girince benden hoşlanmaya başlayınca kadını pat diye birakamamis konuşmayı kesememis çünkü benle net bişey yoktu başta ve duyguları başta çok yoğun değildi yogunlasinca kadına ilgisini kaybetmiş . Onu üzmeden söylemek istemiş. Bn kadınla daha sonra başka hesaptan konuştum kadın cidden birine ihtiyaç duyuyor eşiyle ve onun ailesiyle problemleri var bu yüzden bu gencimiz onun sorunlarını dinleyince kendini iyi hisetmis bunu anladım. Sonra kadına beni anlattı ve onunla iletişimi kesti. Tabi ben ne kadar anlasam da bu kurdukları ilişkiyi yine de baştan söylemesini tercih ederdim saklaması doğru değildi. Kendisi de farkında hatasının . Şans vermemi istedi gerekirse zaman ver beklicem dedi guvenmen için bana. Şuan normal konusuyorum kendisiyle bir bakıyorum onu seviyorum gibi çok yakın hissediyorum. Bir bakıyorum acaba yine yalan söyler mi aldatır mı gibi düşüncelere giriyorum. Günümün 10 saati onunla geçiyor iste hergün hoşlanıyorm anlaşıyoruz da .. ama soru işaretleri için malesef yapabilecegim bişey yok. Ne kestirip atabiliyorum şuan ne de onunla olabilirim diyebiliyorum. Zaman verip normal arkadaş olarak devam edip gözlemlemek en iyisi gibi geliyor şuan bana. Sizin düşünceniz nedir

İliskisini bitirmemis kendinden 10 yaş büyük kadınla sırf beraber olmak icin ukraynaya gitmesi benim hiç hoşuma gitmedi. Tamam aranizda net bir sey yokken konusabilirdi ama aranızdaki seyler netkesmeye başlayınca kendini geri cekmeliydi. Ayrıca erkeklerin üzülmesin diye ayrılamadım yalanına inanan var mı yıl olmuş 2020

Aslında üzülmesin diye değil o kendini sağlama almak için biliyorum.. çünkü yalnız konuştuğu dertlestigi başka kimse yok biliyorum. Benle de kesin bişey yoktu hemen kaybetmek istemedi bence

Sana başta anlattığı içine kapanık, hiç arkadaşı olmayan, saf, temiz, naif çocuk mu gitmiş yurtdışına netten tanıştığı kadınla takılmak için. Burayı iyice bir düşünmeni öneririm.
İkincisi on saat birlikte çalıştığın ondan başkasını görmediğin bir hayatın varsa buna maruz kalma deniyor. Sen maruz kala kala o sana sempatik de gelir yakışıklı da gelir aşık da sanarsın kendini herşey olur. Yani objektif bakabilmen için biraz uzaktan bakman lazım tabloya. Kendine başka bir sosyal çevre kur başkalarıyla görüş sonra bu çocuğu tart biç.
Bana bayağı işini bilen biri gibi geldi.

Aslında üzülmesin diye değil o kendini sağlama almak için biliyorum.. çünkü yalnız konuştuğu dertlestigi başka kimse yok biliyorum. Benle de kesin bişey yoktu hemen kaybetmek istemedi bence
Orada haklı ama size koşarken aynı zamanda vaskasıyla iliskisinin olması saygisizlik gibi geldi bana

Kadın için bosanmis demişti aslında . Ben kadınla başka hesaptan konuşunca anladım sorunlu bir evliliği olduğunu. Bence bosanmadigini biliyordu

Anlattıklarının hepsi yalan erkek kısmı saklamak istedikleri olduğu vakit nedense aile olmuyor, bence evli dahi olabilir

benim dusuncem de sizinle ayni yonde biraz daha taniyin derim.her insan hata yapabilir ama duzelmiyorsa sikinti vardir ki bence o da yaptigi hatanin farkinda.

Kadın için bosanmis demişti aslında . Ben kadınla başka hesaptan konuşunca anladım sorunlu bir evliliği olduğunu. Bence bosanmadigini biliyordu
Sana evli biriyle birlikte olmaya ukraynaya gittim deseydi ne düşünürdün? Ben benden önce diye düşünmezdim açıkçası. Adamın bakış açısı hakkaında fikir verir çünkü

Tabi ki biliyordu. Sadece umrunda değildi. Ahlaki değerlerden yoksun olduğunu düşünüyorum.

Bende senin gibi düşündüm demekki o kadar saf temiz değilmiş diye.. asosyal olması konusunda şöyle misal arkadaşımla tanıştırdım diyelim gayet rahat sohbet eder konuşur filan . Ama cidden arkadaşı varmı dersen yok . Öyle iş ev arası yaşıyor boş boş . İstemiyorm diyor arkadaş vesaire . Hemde serzenişte bulunuyor benim derdimi anlatacagim bir kisi bile yok diye. Neden yabancı biri bunu da sordum . Çünkü onlarla iletişim daha kolay diyor arkadaş olalım mı diye sorunca evet yada hayır diyorlar konuşurken kafanız uyusmazsa konuşma bitiyor diyor. Türklerde bn öyle bir kıza yazıp edemem diyor.

Tabi ki biliyordu. Sadece umrunda değildi. Ahlaki değerlerden yoksun olduğunu düşünüyorum.

Belkide kadın bunu dert etmiyor ise ben neden edeyim banane diye düşündü. Kadın da bütün gün telefon elinde hayatı bu. Kocasını hiç sevmiyor çocukları için beraber yaşıyor o da ayrı ilginç.o kadar ozgurken .. yani mesela Türkiye ye gelebiliyor tek başına özgür bu konuda

Bu konuyu onceden de açtınız

Neden tekrarliyorsunuz ayni konuya devam etseydiniz

Ya da yorumlari acip okusaydiniz

Anlatım şekli farklı çünkü bazı detaylar o konuda yoktu.. ayrıca kusura bakmayın size sorarım bir dahakine neyi nereye ne zaman acacagimi

Herkes kendinden sorumlu yalnız. Ne düşünüyordu ki? Kadınla ciddi bir şeyler yaşamayı mı? Sadece birliktelik için kalkıp ta nerelerden kadın buluyorsa o zaman kendini tamamıyla yanlış tanıtmış oluyor sana.
Şahsen güvenmezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…