İliskisini bitirmemis kendinden 10 yaş büyük kadınla sırf beraber olmak icin ukraynaya gitmesi benim hiç hoşuma gitmedi. Tamam aranizda net bir sey yokken konusabilirdi ama aranızdaki seyler netkesmeye başlayınca kendini geri cekmeliydi. Ayrıca erkeklerin üzülmesin diye ayrılamadım yalanına inanan var mı yıl olmuş 2020
Orada haklı ama size koşarken aynı zamanda vaskasıyla iliskisinin olması saygisizlik gibi geldi banaAslında üzülmesin diye değil o kendini sağlama almak için biliyorum.. çünkü yalnız konuştuğu dertlestigi başka kimse yok biliyorum. Benle de kesin bişey yoktu hemen kaybetmek istemedi bence
Her şeyden önce odaklandığım konu evli biriyle ilişki yaşaması oldu. Kadın eşiyle anlaşamıyor olabilir ama hala evli. Bunda yanlış bir şey görmüyor olması senin açından düşünürsek ilerisi için sıkıntı.
Sana evli biriyle birlikte olmaya ukraynaya gittim deseydi ne düşünürdün? Ben benden önce diye düşünmezdim açıkçası. Adamın bakış açısı hakkaında fikir verir çünküKadın için bosanmis demişti aslında . Ben kadınla başka hesaptan konuşunca anladım sorunlu bir evliliği olduğunu. Bence bosanmadigini biliyordu
Tabi ki biliyordu. Sadece umrunda değildi. Ahlaki değerlerden yoksun olduğunu düşünüyorum.Kadın için bosanmis demişti aslında . Ben kadınla başka hesaptan konuşunca anladım sorunlu bir evliliği olduğunu. Bence bosanmadigini biliyordu
Sana başta anlattığı içine kapanık, hiç arkadaşı olmayan, saf, temiz, naif çocuk mu gitmiş yurtdışına netten tanıştığı kadınla takılmak için. Burayı iyice bir düşünmeni öneririm.
İkincisi on saat birlikte çalıştığın ondan başkasını görmediğin bir hayatın varsa buna maruz kalma deniyor. Sen maruz kala kala o sana sempatikte gelir yakışıklı da gelir aşık da sanarsın kendini herşey olur. Yani objektif bakabilmen için biraz uzaktan bakman lazım tabloya. Kendine başka bir sosyal çevre kur başkalarıyla görüş sonra bu çocuğu tart biç.
Bana bayağı işini bilen biri gibi geldi.
Orada haklı ama size koşarken aynı zamanda vaskasıyla iliskisinin olması saygisizlik gibi geldi bana
Tabi ki biliyordu. Sadece umrunda değildi. Ahlaki değerlerden yoksun olduğunu düşünüyorum.
Bu konuyu onceden de açtınız
Neden tekrarliyorsunuz ayni konuya devam etseydiniz
Ya da yorumlari acip okusaydiniz
Anlatım şekli farklı çünkü bazı detaylar o konuda yoktu.. ayrıca kusura bakmayın size sorarım bir dahakine neyi nereye ne zaman acacagimi
Herkes kendinden sorumlu yalnız. Ne düşünüyordu ki? Kadınla ciddi bir şeyler yaşamayı mı? Sadece birliktelik için kalkıp ta nerelerden kadın buluyorsa o zaman kendini tamamıyla yanlış tanıtmış oluyor sana.Belkide kadın bunu dert etmiyor ise ben neden edeyim banane diye düşündü. Kadın da bütün gün telefon elinde hayatı bu. Kocasını hiç sevmiyor çocukları için beraber yaşıyor o da ayrı ilginç.o kadar ozgurken .. yani mesela Türkiye ye gelebiliyor tek başına özgür bu konuda
Ayni konuları tekrar acmak yasak bu benim degil sitenin kurali
Bana sormayin yetkili ben degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?