Bakış açılarınızı merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla tanımadığın birini ne kadar dikkate alırsın bilemem ama acaba düzelir mi değişir mi diye başlanan ilişkilerin evliliklerin sonu hep hüsran. Evlilik konusunda çok değer verdiğim biri bana "aklında en ufak bile soru işareti varsa evlilik olmaz" demişti. Kendi kendime nasıl olur yani insan hiç acaba demez mi demiştim. Doğru insan olunca denmiyor gerçekten.

Ne diyeyim mesela hergün beraber gülüp eğlenip içimden aslında bok birisin yaptıklarını unutmadım diye mi geçireyim :))) haklısın telkin doğru .. bukez niye düzgün biri yok diye tribe giriyorum vallahi. Karşıma ne zaman düzgün bir adam.cikacak benim (

bir iliskiye baslasaniz veya evlenseniz.. bu adam bu islere devam etse yine, yok ingilizce yok birakamadim yok yalnizlik zirvalasa.. sasirir misiniz.. bence sasirmazsiniz.. mide bulandirici. sizin kabul edip etmemenize bagli.. ne karakterde bir erkek ki evli bir kadinla beraber olabiliyor, yollara dusup taa nerelere gidebiliyor..

O doğru insan çıkana kadar karşıma geberip gitmem umarım cidden çok yalnız hissediyorum ya hayat çoğu zaman sıkıcı geliyor bunda aile sorunlarimin etkisi büyük .. arkadaş kitliginin etkisi de büyük. Bu devirde arkadaş edinmek kolay değil bana göre cikarcilik var samimiyet yok vesaire..

Evli biriyle ilişki yaşıyor vee taa nerelere gidiyor sonrada bana güven beklerim ederim cinsellik için sizede değişik gelmedi mi hemde evli biriyle bence mesafeni koyman daha iyi olur gibi geldi .

Gülüp eğlenirken içinden 'evet eğleniyorum ama sadece iş arkadaşım olabilir, ciddi bir şeyler için güven verici bir insan degil' diyebilirsin kendine. Tabi bunu cidden istiyorsan. Bakış açısı istedin, benimki bu:) sen devam etmek istiyorsan gözlemle ve dene. Sen bilirsin tabi ki.

Evli biriyle ilişki yaşıyor vee taa nerelere gidiyor sonrada bana güven beklerim ederim cinsellik için sizede değişik gelmedi mi hemde evli biriyle bence mesafeni koyman daha iyi olur gibi geldi .

Koyamiyorum bugün koyuyorum yarın yine mesajlasiyorum sıkıntıdan boşluktan yalnızlıktan ... Bazen aşık olduğumu düşünüyorum bazen gözüme cirkin geliyor valla bende bilmiyorum artik

İnan bana o doğru insan "ay ne zaman ne zaman" diye beklemeyi bıraktığında geliyor. Çünkü insan arayışta olunca saçma seçimler yapabiliyor. Hiç bilemezsin nasıl ve ne şekilde olacağını. Şu kuduruk adamı da bırak allahasen eminim daha düzgünleri varıdr.

İstemiyorm sadece bu süreci nasıl idare ederim bunun yolunu arıyorum çok haklısın sen.. böyle yapmalıyım kesinlikle bu ara biraz mesafeyi kaçırdım karantina malum evdeyiz mesajlasiyoruz devamlı . İki gün önceye kadar eve gelince bana yazma sadece iş arkadasimsin diyordum şimdi oturmuş mesaj atsın diye bekliyorum. Bıktım bu içimde bitmeyen yalnızlık sancisindan

Bak sen, şu asosyal ve mazlum çocuğa. Ukraynalara flörtleşmeye de gidermiş. Sinsiiii katneeem aayy. Hiç güven olmaz bu tiplere.

:) Umarım vardır ve beni bulur bu karışıklıktan kurtarır.. cidden içimde yalnizlkk sancısı var. Son bir yilim çok kötü geçti .. ama duzeliyorum ins iyilesiyorum

Koyamiyorum bugün koyuyorum yarın yine mesajlasiyorum sıkıntıdan boşluktan yalnızlıktan ... Bazen aşık olduğumu düşünüyorum bazen gözüme cirkin geliyor valla bende bilmiyorum artik

Elinden telefonu bırakmaya be dersin kendine telefon detoksu yap ve kişiyi gözlemle aklında eğer hicbir şüphe olmazsa tamam dersin sana kalmış birşey onu tanımaya çalış artılarını eksilerini düşün ... kendine bunu ileride sorun eder misin etmez misin mesela bunları düşünerek aşabilirsin sana ilgi gösterdiği için sana sıcak sempatik geliyor unutma bunu

Bak sen, şu asosyal ve mazlum çocuğa. Ukraynalara flörtleşmeye de gidermiş. Sinsiiii katneeem aayy. Hiç güven olmaz bu tiplere.

Bide beni takip ediyor telefonumda bildirim gizliyormusum birilerine yazıyorum bakıyor filan . . Biraz da o merak etsin korkuyormus biriyle konuşuyorum diye. O da yalnız işte ya o kadar net ki bu yüzden hak veriyorum kendi içimde dönüp dolaşıp ona. Ben yalnızlıktan o kadar korkar hale gelmişim ki çocuğa bu yüzden hak verir oldum

:) Umarım vardır ve beni bulur bu karışıklıktan kurtarır.. cidden içimde yalnizlkk sancısı var. Son bir yilim çok kötü geçti .. ama duzeliyorum ins iyilesiyorum
Neredeyse bütün arkadaşlarım kuzenlerim evlenmişti. Ailem baskı yapıyordu evlen diye evlenmeyi bırak düzgün ilişkim bile yoktu. Birileriyle tanışıp flört edebileceğim bi ortamım da yoktu. Ama nasibimde varmış oldu şükür iyi de oldu. Nasipse olur yani yalnızım yalnızım diye kendini darlama.

Haklısın evet şu telefonu elimden biraz bırakayım bu da iyi bir yol en azından senle konuşmak istemiyorum diyip diyip sonra konuşup sacmalamaktansa geç cevap vermiş olurum kopukluk olur.

Nasil oldu anlatır misin :)) umut olsun en azından

Haklısın evet şu telefonu elimden biraz bırakayım bu da iyi bir yol en azından senle konuşmak istemiyorum diyip diyip sonra konuşup sacmalamaktansa geç cevap vermiş olurum kopukluk olur.

Geç cevap değil hiç cevap vermezsin olur biter aklında şüphe varsa bunları sıkıntı yapan çok kafana takan biriysen yemen bırak neden kendine üzesin sürekli düşünesin

Yalnızlığını başka şeylerle dindirmeni öneririm. Madem evdesin, kendine mutlaka izlemeliyim dediğin filmlerin listesini yap, her gün birini izle. Okumak isteyip vakit bulamadığın kitapları oku. Tarifler dene. Otur dolabını ayıkla, giymediklerini ayır, kombin yap farklı farklı, dışarıya rahat rahat çıkabileceğimiz günler için.
Bir defter edin kendine, gün gün yaz hissettiklerini.
Hiçbir şey yapasın yoksa tak kulaklığını uzun uzun rahatlatıcı müzik dinle. Kendini dinle. Ne istediğini düşün. Nasıl biri olmalı senin evleneceğin kişi. Senin hangi manevi duygunu doyurmali.
Hangisini yaparsan yap onunla mesajlaşmaktan daha verimli vakit geçireceğine eminim.
Sen bunlara dalıp gitmisken de bir gün biri seni daldığin yerden çıkaracak, aradığın benim diyecek. Öyle aramakla bulunmuyor bazen doğru kişi napalim.

Nasil oldu anlatır misin :)) umut olsun en azından
Hiç öyle ilginç ve romantik bir tanışma değil. Bi akrabasını tanıyordum böyle bi oğlumuz var tanış evlen dedi (ay çok geleneksel) iyi dedim aman bi kere konuşayım (ay ama ne konuşma sabaha kadar) sonra görüştük nişan düğün hoop evliyiz. Baktım çocuk iyi vantuz gibi yapıştım bırakmadım.

Geç cevap değil hiç cevap vermezsin olur biter aklında şüphe varsa bunları sıkıntı yapan çok kafana takan biriysen yemen bırak neden kendine üzesin sürekli düşünesin

Ben kararlı olup konusmamayi yapamıyorum. Uzaktan izlicem derken baya kontrolcü olduğumu farkettim . Ya kadınla tekrar konuşursa yok işte tamamen yalnız kalırım en yakın arkadaşım da evleniyor zaten kimse kalmadı yanımda herkes birini bulmus mutlu .. aklımdan geçenler bunlar devamlı. Bazen bende birşeyler payalsmak beğenilmek filan istiyorm bakıyorum yanımda o var dinleyen eden resmen birbirimize kalmış gibiyiz ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…