Valla tanımadığın birini ne kadar dikkate alırsın bilemem ama acaba düzelir mi değişir mi diye başlanan ilişkilerin evliliklerin sonu hep hüsran. Evlilik konusunda çok değer verdiğim biri bana "aklında en ufak bile soru işareti varsa evlilik olmaz" demişti. Kendi kendime nasıl olur yani insan hiç acaba demez mi demiştim. Doğru insan olunca denmiyor gerçekten.Aslında ben evet artık evliliğe gidecek düzgün bir ilişki istiyorum yalnızlıktan çok sıkıldım. Yalnız hissetmekten boşluktan. Yaşam sevinci bulamamaktan. Depresiflik anksiyete problemlerini aşmaya çalışıyorum zaten ama yanımda biri olsa sevip sevildigim herşey daha kolay olurdu.. artık kısmet umarım üzülmem
Tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Beyni kandırmak o kadar kolay ki. Ben o çocuktan hoşlanıyor muyum acaba, sanki bana bakıyor, benden hoşlanıyor galiba, ay ben de hoşlanıyorum sanki derken bir bakmışsın gerçekten hoşlanıyorsun. Bir de günde 10 saat dip dibesiniz, sen de bir ilişki istiyorsun yani bir arayıştasın. Ta ta tamm kim var elimizde, bu çocuk var. Bu çocuk ne yaparsa yapsın senin zihnin ona inanacak sebepler bulmaya devam edecek.
Çözüm mü? Yine aynı şekilde kendini telkin ederek ondan uzaklaşmak.
Valla tanımadığın birini ne kadar dikkate alırsın bilemem ama acaba düzelir mi değişir mi diye başlanan ilişkilerin evliliklerin sonu hep hüsran. Evlilik konusunda çok değer verdiğim biri bana "aklında en ufak bile soru işareti varsa evlilik olmaz" demişti. Kendi kendime nasıl olur yani insan hiç acaba demez mi demiştim. Doğru insan olunca denmiyor gerçekten.
Aslında bu konuyu daha önce açtım fakat biraz eksikler vardı. Şöyle ki Aralık ayında başladığım isyerimde benden bir yaş küçük biri ile tanıştım. Zaten küçük bir ofis ikimiz dip dibe çalışıyoruz. Başta gayet normal bir ilişkimiz vardı ilk ay seviyeli. Sonra samimi olmaya başladık. Bu kişi bana tek başına olduğunu ailesinin uzakta olduğunu 7 yaşından beri ailesinden uzak akrabasinda büyüdüğünü anlattı ve çok yalnızlık çektiğini. Asosyal biri arkadaş vesaire de edinmiyor. İş ev arası yaşıyor kuzeni ile kalıyorlar bir evde. Bende yalnızlıktan yana çok dertliyken ona rastlayinca direk çekildim ona doğru. Hoşlanmaya başladım. O da benden hoşlanmaya başladı hissediyordum. Sonra bir kez sinemaya davet ettim başka arkasim ve kardsimle tanıştırdım bana teşekkür etti . Aramız iyiydi. Derken telefonda mesajlastigi yabancı bir konuşmayı gördüm sordum bir bayandı İngilizce konuşmak için indirdiği uygulamadan tanismislar. Arkadaşım dedi. Bu arada biz ufak ufak hoslanmalar vesaire üstü kapalı çalışmaya devam ediyoruz. Ben ilişki konusunda korkak biriyim ağırdan alıyordum zaten konusu açıldı birgün zaman lazım dedim . O günün sabahı whatsapinda o numaraya aşkım gibi şeyler yazdığını gördüm şok oldum sordum. Anlatmak zorunda kaldı. Kadınla normal konuşurlarken birden daha yakın konuşmaya başlamışlar. Ben soğudum o ara sonra amann sadece konuşmuşlar boşver dedim. Derken bukez konuşmayı bırakacağını zannederken hala konustugunj gördüm o da gün bilerek whatsapi açık birakip dışarı çıktı görmem için özellikle bakacagimi biliyordu baktim kadın ona fotoğraflar yollamış önceden Ukrayna da çektiği fotoğraflarını. Meğer kaidn ülkesine çağırmış bu da iki kez gitmiş haftasonu için 2-3 günlük tabi yakinlasmislar vesaire. Bu arada bu kişi 27 yaşında. Kadin 39 iki çocuğu var eşiyle arası yok kadının . Eşini aldatıyor yani. Ben öğrenince baya üzüldüm bana yalan söylemesine üzüldüm. Sonra anlattı. Yalnızlığını bu kadınla paylaşmış kadın da evliligi zaten bitmiş sorunlu bir evlilik o da aynı şekilde çalışmak için İngilizce uygulama indirmiş dil öğrenmek.isterken bununla tanışmış vesaire arkadaşlık kurmuşlar ve zamanla da daha yakın olmuşlar. Ben hayatına girince benden hoşlanmaya başlayınca kadını pat diye birakamamis konuşmayı kesememis çünkü benle net bişey yoktu başta ve duyguları başta çok yoğun değildi yogunlasinca kadına ilgisini kaybetmiş . Onu üzmeden söylemek istemiş. Bn kadınla daha sonra başka hesaptan konuştum kadın cidden birine ihtiyaç duyuyor eşiyle ve onun ailesiyle problemleri var bu yüzden bu gencimiz onun sorunlarını dinleyince kendini iyi hisetmis bunu anladım. Sonra kadına beni anlattı ve onunla iletişimi kesti. Tabi ben ne kadar anlasam da bu kurdukları ilişkiyi yine de baştan söylemesini tercih ederdim saklaması doğru değildi. Kendisi de farkında hatasının . Şans vermemi istedi gerekirse zaman ver beklicem dedi guvenmen için bana. Şuan normal konusuyorum kendisiyle bir bakıyorum onu seviyorum gibi çok yakın hissediyorum. Bir bakıyorum acaba yine yalan söyler mi aldatır mı gibi düşüncelere giriyorum. Günümün 10 saati onunla geçiyor iste hergün hoşlanıyorm anlaşıyoruz da .. ama soru işaretleri için malesef yapabilecegim bişey yok. Ne kestirip atabiliyorum şuan ne de onunla olabilirim diyebiliyorum. Zaman verip normal arkadaş olarak devam edip gözlemlemek en iyisi gibi geliyor şuan bana. Sizin düşünceniz nedir
Gülüp eğlenirken içinden 'evet eğleniyorum ama sadece iş arkadaşım olabilir, ciddi bir şeyler için güven verici bir insan degil' diyebilirsin kendine. Tabi bunu cidden istiyorsan. Bakış açısı istedin, benimki bu:) sen devam etmek istiyorsan gözlemle ve dene. Sen bilirsin tabi ki.Ne diyeyim mesela hergün beraber gülüp eğlenip içimden aslında bok birisin yaptıklarını unutmadım diye mi geçireyim :))) haklısın telkin doğru .. bukez niye düzgün biri yok diye tribe giriyorum vallahi. Karşıma ne zaman düzgün bir adam.cikacak benim(
Evli biriyle ilişki yaşıyor vee taa nerelere gidiyor sonrada bana güven beklerim ederim cinsellik için sizede değişik gelmedi mi hemde evli biriyle bence mesafeni koyman daha iyi olur gibi geldi .
İnan bana o doğru insan "ay ne zaman ne zaman" diye beklemeyi bıraktığında geliyor. Çünkü insan arayışta olunca saçma seçimler yapabiliyor. Hiç bilemezsin nasıl ve ne şekilde olacağını. Şu kuduruk adamı da bırak allahasen eminim daha düzgünleri varıdr.O doğru insan çıkana kadar karşıma geberip gitmem umarımcidden çok yalnız hissediyorum ya hayat çoğu zaman sıkıcı geliyor bunda aile sorunlarimin etkisi büyük .. arkadaş kitliginin etkisi de büyük. Bu devirde arkadaş edinmek kolay değil bana göre cikarcilik var samimiyet yok vesaire..
Gülüp eğlenirken içinden 'evet eğleniyorum ama sadece iş arkadaşım olabilir, ciddi bir şeyler için güven verici bir insan degil' diyebilirsin kendine. Tabi bunu cidden istiyorsan. Bakış açısı istedin, benimki bu:) sen devam etmek istiyorsan gözlemle ve dene. Sen bilirsin tabi ki.
İnan bana o doğru insan "ay ne zaman ne zaman" diye beklemeyi bıraktığında geliyor. Çünkü insan arayışta olunca saçma seçimler yapabiliyor. Hiç bilemezsin nasıl ve ne şekilde olacağını. Şu kuduruk adamı da bırak allahasen eminim daha düzgünleri varıdr.
Koyamiyorum bugün koyuyorum yarın yine mesajlasiyorum sıkıntıdan boşluktan yalnızlıktan ... Bazen aşık olduğumu düşünüyorum bazen gözüme cirkin geliyor valla bende bilmiyorum artik
Bak sen, şu asosyal ve mazlum çocuğa. Ukraynalara flörtleşmeye de gidermiş. Sinsiiii katneeem aayy. Hiç güven olmaz bu tiplere.
Neredeyse bütün arkadaşlarım kuzenlerim evlenmişti. Ailem baskı yapıyordu evlen diye evlenmeyi bırak düzgün ilişkim bile yoktu. Birileriyle tanışıp flört edebileceğim bi ortamım da yoktu. Ama nasibimde varmış oldu şükür iyi de oldu. Nasipse olur yani yalnızım yalnızım diye kendini darlama.:) Umarım vardır ve beni bulur bu karışıklıktan kurtarır.. cidden içimde yalnizlkk sancısı var. Son bir yilim çok kötü geçti .. ama duzeliyorum ins iyilesiyorum
Elinden telefonu bırakmaya be dersin kendine telefon detoksu yap ve kişiyi gözlemle aklında eğer hicbir şüphe olmazsa tamam dersin sana kalmış birşey onu tanımaya çalış artılarını eksilerini düşün ... kendine bunu ileride sorun eder misin etmez misin mesela bunları düşünerek aşabilirsin sana ilgi gösterdiği için sana sıcak sempatik geliyor unutma bunu
Neredeyse bütün arkadaşlarım kuzenlerim evlenmişti. Ailem baskı yapıyordu evlen diye evlenmeyi bırak düzgün ilişkim bile yoktu. Birileriyle tanışıp flört edebileceğim bi ortamım da yoktu. Ama nasibimde varmış oldu şükür iyi de oldu. Nasipse olur yani yalnızım yalnızım diye kendini darlama.
Haklısın evet şu telefonu elimden biraz bırakayım bu da iyi bir yol en azından senle konuşmak istemiyorum diyip diyip sonra konuşup sacmalamaktansa geç cevap vermiş olurum kopukluk olur.
Yalnızlığını başka şeylerle dindirmeni öneririm. Madem evdesin, kendine mutlaka izlemeliyim dediğin filmlerin listesini yap, her gün birini izle. Okumak isteyip vakit bulamadığın kitapları oku. Tarifler dene. Otur dolabını ayıkla, giymediklerini ayır, kombin yap farklı farklı, dışarıya rahat rahat çıkabileceğimiz günler için.İstemiyorm sadece bu süreci nasıl idare ederim bunun yolunu arıyorum çok haklısın sen.. böyle yapmalıyım kesinlikle bu ara biraz mesafeyi kaçırdım karantina malum evdeyiz mesajlasiyoruz devamlı . İki gün önceye kadar eve gelince bana yazma sadece iş arkadasimsin diyordum şimdi oturmuş mesaj atsın diye bekliyorum.Bıktım bu içimde bitmeyen yalnızlık sancisindan
Hiç öyle ilginç ve romantik bir tanışma değil. Bi akrabasını tanıyordum böyle bi oğlumuz var tanış evlen dedi (ay çok geleneksel) iyi dedim aman bi kere konuşayım (ay ama ne konuşma sabaha kadar) sonra görüştük nişan düğün hoop evliyiz. Baktım çocuk iyi vantuz gibi yapıştım bırakmadım.Nasil oldu anlatır misin :)) umut olsun en azından
Geç cevap değil hiç cevap vermezsin olur biter aklında şüphe varsa bunları sıkıntı yapan çok kafana takan biriysen yemen bırak neden kendine üzesin sürekli düşünesin
Yalnızlığını başka şeylerle dindirmeni öneririm. Madem evdesin, kendine mutlaka izlemeliyim dediğin filmlerin listesini yap, her gün birini izle. Okumak isteyip vakit bulamadığın kitapları oku. Tarifler dene. Otur dolabını ayıkla, giymediklerini ayır, kombin yap farklı farklı, dışarıya rahat rahat çıkabileceğimiz günler için.
Bir defter edin kendine, gün gün yaz hissettiklerini.
Hiçbir şey yapasın yoksa tak kulaklığını uzun uzun rahatlatıcı müzik dinle. Kendini dinle. Ne istediğini düşün. Nasıl biri olmalı senin evleneceğin kişi. Senin hangi manevi duygunu doyurmali.
Hangisini yaparsan yap onunla mesajlaşmaktan daha verimli vakit geçireceğine eminim.
Sen bunlara dalıp gitmisken de bir gün biri seni daldığin yerden çıkaracak, aradığın benim diyecek. Öyle aramakla bulunmuyor bazen doğru kişi napalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?