bakış açısı

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
kızlar slm daraldım bunaldım dertleşmeye ihtiyacım var çatlıyorum
eşimle sürekli bi uyum sorunu var şimdi açıksası nerden ne başlayacam bilemiyorum bi kızım var eşimle anlaşamıyorum bi türlü ısınamıyorum her yaptığı batıyor mantıklı sağlıklı düşünemiyorum artılarını göremiyorum evliliğin gerekliliklerini yapamıyorum dört aydır hiçbir şeyimiz yok kendi hırslarımı yenemiyorum ne olur konuşalım dertleşelim

Boyle her yaptigi bana batiyor,esime isinamiyorum tarzi konularda genelde en buyuk sorun cinsellik oluyor,sonrasi da bahsettiginiz tarzda sorunlar... Kk dan ogrendim valla

Evliliğin gerekleri dediğiniz cinsellik mi? Kızınız küçük mü daha? Lohusalık dönemini atlatamamış olabilirsiniz. Çocuk olunca herşey değişiyor.

mesela ailesiyle sorunlarım yoktu çocuk olduktan sonra sorunlar başladı ailesi bi değişik gerçek yüzlerini gördüm ama bitürlü görmüyor
Ailesi çok net bir hamle yapmadığı sürece de görmez.
Bir de ne olursa olsun ailesi boşuna debelemeyin kendinizi. Dediğim gibi apaçık bir hamleleri olursa ancak o zaman suçlar ailesini.

Sevmiyosunuz çünkü. Evlilik tahammül etmek demek en çok sevdiklerimize bile tahammül edemiyoruz zaman zaman ama sevince orta yol bulunuyor illa,sevmeyince sonuç bu işte.
Sadece mantık üzerine kurulu evlilik yapacak olanlara duyrulur

herşeye kötü bakışla bakma
kardeş kardeşe benzemıyor huyu suyu , evet evlilik çok zor bir müessese , ve sürdürmesi emek istiyor ,
zamanla taşlar yerine oturuyor ama işte ozamanı sabırla beklemek , saygı çerçevesinde ama kendını ezdirmeden ,

hiç kimsenın hayatı dört dörtlük değil , ama madem bir çocogun var lütfen herşeyi aile üzerinden düşünme ,
evinin içi huzurun için çaba sarfet

Olmayınca olmuyor , isinamiyor insan ..sanırım biraz da inat var sende ,o yüzden batıyor adamın her hareketi . Ailesi birşey yapsa dolaylı olarak eşini cezalandırıyorsun .aynı zamanda sen de Bu cezadan nasibini alıyorsun .cinsellik birliktelik demek ,sen olmadan olmayacağı için kendini de bu zevkten mahrum ediyorsun ..bosanmayi neden düşünmüyorsun ?

Olmayınca olmuyor , isinamiyor insan ..sanırım biraz da inat var sende ,o yüzden batıyor adamın her hareketi . Ailesi birşey yapsa dolaylı olarak eşini cezalandırıyorsun .aynı zamanda sen de Bu cezadan nasibini alıyorsun .cinsellik birliktelik demek ,sen olmadan olmayacağı için kendini de bu zevkten mahrum ediyorsun ..bosanmayi neden düşünmüyorsun ?
düşünüyorum ama suçun büyüğünü kendimde buluyorum

herşeye kötü bakışla bakma
kardeş kardeşe benzemıyor huyu suyu , evet evlilik çok zor bir müessese , ve sürdürmesi emek istiyor ,
zamanla taşlar yerine oturuyor ama işte ozamanı sabırla beklemek , saygı çerçevesinde ama kendını ezdirmeden ,

hiç kimsenın hayatı dört dörtlük değil , ama madem bir çocogun var lütfen herşeyi aile üzerinden düşünme ,
evinin içi huzurun için çaba sarfet
tşk ederim canım

bi dört aydır yok
Dört aydır ilişki nasıl olmaz ya ?
Ben regl dönemımde 1 hafta yapadık dıe kafama takıyorum .
İlişkinizde hçbirşey yolunda gitmiyor. En buyuk sebebıde cinselliğiniz. Karşınıza alıp konustunuz mu ? 4 aydır bu adam nasıl sabrediyor ?

Dört aydır ilişki nasıl olmaz ya ?
Ben regl dönemımde 1 hafta yapadık dıe kafama takıyorum .
İlişkinizde hçbirşey yolunda gitmiyor. En buyuk sebebıde cinselliğiniz. Karşınıza alıp konustunuz mu ? 4 aydır bu adam nasıl sabrediyor ?
adamda diyor zaten en büyük sorunumuz bu

Back
X