Ya benim canımı sıkan ben gösterdigimde bi bakti zaten bilmiyorum benziyo dedi. Tamam buraya kadar sorun yok. Sonra ben dısarı cıkınca bikac kez neden bakti ben orda takili kaldim. Bilmiyorum belkide dedigi gibi arka masaya bakmistir. Ama sanki kadini begendimi ne diye dusunmeden edemiyorum. Cunku bikac kez birlikte gitmistik psikologa ve esimle birebir gorusmuslerdi. Acaba dedim ondan etkilenmis olabilirmi demeden edemiyor insan. Off kafamda deli sorular.Ben de öyleyim canım çok dikkat ederim bakışlarına. Hatta olduk olmadık sararım suçsuz yerehuyum kuruşun pis huyum. Ama sen rahat ol sorun yok
Yok canım etkilense bir görüşte tanırdı emin olYa benim canımı sıkan ben gösterdigimde bi bakti zaten bilmiyorum benziyo dedi. Tamam buraya kadar sorun yok. Sonra ben dısarı cıkınca bikac kez neden bakti ben orda takili kaldim. Bilmiyorum belkide dedigi gibi arka masaya bakmistir. Ama sanki kadini begendimi ne diye dusunmeden edemiyorum. Cunku bikac kez birlikte gitmistik psikologa ve esimle birebir gorusmuslerdi. Acaba dedim ondan etkilenmis olabilirmi demeden edemiyor insan. Off kafamda deli sorular.
Cok haklisin canim. Aynen kücücük seylere cok takiyorum elimdede degil bu ve beni cok yipratiyor esimede cok haksizlik ettigim oluyor buyuzden ama elimde degil napayim. Bu yuzden yardim aliyorum zaten.Bu arada yorumlara baktım da. Herkesin hayatı kendine. Kimine göre kıskanç ve bu tarz şeyleri önemsemek sorundur kimine göre de önemsememek. O yüzden tek bir bakış açısıyla bakmamak lazım. Karşılıklı iki taraf da memnunsa sorun yok. Bazı insanların beyni küçük kelimelere bile takılabiliyor. Psikolojik olarak da fazla çalışmasına ve boş durmamasına bağlanıyor. Ben de dikkat ederim bu sorunlu olduğum için değil tabi ki. Ama kimisi de bakar kördür ben karşıdakine bakarım ama görmem. Çoğu arkadaşım bu yüzden küser. Yanımdaki adama da dikkat ederim. Ama bazıları çok refleklidir her şeye bakar ama niyet kötü değildir.
Hayir sorun o degil. Ben dedigimde bi bakti zaten tamam bitti. Daha sonra ben disari cikinca bikac kez bakkti dedim ya o sorun.İyide aranızda geçen diyalogta siz "o benim psikologum değil mi?" seklinde soru yöneltmişsiniz...
Adam da o mu değil mi diye tanımak amaçlı dönüp bakmış...
Adamı siz yönlendirmişsiniz kadına, eşinizin suçu yok burada...
Seni anlıyorum ben. Ayrıca resimdeki sizseniz böyle karısı varken bakmaz emin olun. Gayri ihtiyardır. Belki de çocuklara bakmıştır gerçekten. Ben de bir ortamda çocuk varsa sürekli bakarım çocuklara. Severim onlarıCok haklisin canim. Aynen kücücük seylere cok takiyorum elimdede degil bu ve beni cok yipratiyor esimede cok haksizlik ettigim oluyor buyuzden ama elimde degil napayim. Bu yuzden yardim aliyorum zaten.
Evet benim. Ama bu insanin karisinin guzel ya da cirkin olmasiyla alakali degil bence. Ne adamlar var karilari bebek gibi ama aldattiklarini duyuyoruz. Bu arada tesekkur ederim iltifatiniz icin ☺Seni anlıyorum ben. Ayrıca resimdeki sizseniz böyle karısı varken bakmaz emin olun. Gayri ihtiyardır. Belki de çocuklara bakmıştır gerçekten. Ben de bir ortamda çocuk varsa sürekli bakarım çocuklara. Severim onlarısorun yok.
Selam kk nın güzel ve akıllı kadınları. Size kısaca anlatacagim olayi hemen. 3 yıllık evliyim. Esim dısarıda gözü olan biri degil evcimen bi adamdir öyle dısarı cıkıp gezme olayıda yoktur. Dün iftarımızı dısarıda actik ve o restoranda benim psikologum da vardi. Bizim caprazimizda oturuyordu. Kadini önce taniyamadim esime gösterdim o mu diye esimde bakti ve bilemedim benziyor ama dedi. Sonra ben disari sigara icmek icin ciktim ve cikarkende kadinin yakinindan gecerken dikkatli baktim ewet oydu. Disarda sigarami icerken tabi esimi kesiyordum ve onun kadina bi kac kez baktigini gordum. Dedim ya normalde oyle kimseye bakarken gormedim esimi bu zaman kadar hatta guzel acik sacik bi kiz gorursem ben dürtüp gösteririm esime. Neyse sonra esimde restorandan cikinca sordum neden baktin kadina diye. Ben oyle gayri ihtiyari baktim falan dedi hatta kadinin oturdugu masanin bi arkasinda cocuklar vardi omlara bakiyodum falan dedi ama benim canım sıkıldı yinede. Esimi tanirim ama yinede huzursuz oldum acaba ben yokkende bakiyormudur diye ve aklimda dün aksamdan beri bir soru var. Sizce öyle gayri ihtiyari birine bakan adam ya da güzel bi hatun görunce gözü kayan (ama dikkat edin lütfen öyle deli gibi degil gayri ihtiyari bikac kez gözü takilan) karısını aldatirmi?
Benim kocam asla bakmaz, asla aldatmaz diyenlerden degilim rabbim sasirtmasin. Ama ben kac yildir bir yanlisini görmedim. Olsa gözümden kacmazdi. Cok fenayimdir. ☺Evet bakıyor ,siz ilk defa şahit olmuşsunuz . Benim kocam asla bakmaz diyeninkide bakiyo ,açık gördüklerinde firirkik verdiklerinde bu böyle göz kaçıyor ben de bakiyom çok abartmayin ağzının salyasi almadık tan sonra
Hayir sorun o degil. Ben dedigimde bi bakti zaten tamam bitti. Daha sonra ben disari cikinca bikac kez bakkti dedim ya o sorun.
Evet benim. Ama bu insanin karisinin guzel ya da cirkin olmasiyla alakali degil bence. Ne adamlar var karilari bebek gibi ama aldattiklarini duyuyoruz. Bu arada tesekkur ederim iltifatiniz icin ☺
yok artık, ne alaka yahu????Hayir öfke kontrolü ve takinti icin gidiyorum ama evet kıskancimdir da. Hatta bundan sonra o psikologa gitmeyide düşünmüyorum.
Bu sorunun cevabini daha onceki yorumlarimda bikac kez verdim ben." Güzel , açık saçık bir kız gördüğümde bende dürtüp gösteririm "
Bu cümleye acayip takıldım. Bu forumda bunu kaç defa okudum.
Birincisi neden gösteriyorsunuz , ne amaçla ?.Tepki ölçmek mi bu ? Bence tamamen kompleksten yapıyor kadınlar bunu. Sözde ozguven diye düşünüyorlar , alakası yok.
Ikincisi zaten erkeklerin bakışları kadınları taciz etmeye yetiyor . Birde bunu bir başka kadının yaptırması oldukça can sıkıcı.
Madem bunu yaptırıyorsunuz , ee öyleyse iki üç bakış rahatsız etmemeli değil mi ?
Daha fazla gece gece sinirleriniz ziplamadan sizi pisten alalim öyleyse iyi gecelerrrrrr.Ha burada da " ben bile bakıyorumcular " yine sahnede.
Kaç defa yazdım, sıkılmadan hep yazacağım " bir erkeğin kadına bakmasiyla , bir kadının kadına bakması aynı şey mi yahu ?
Gece gece sinirlerim zıpladı.
Tabiki..biz "aaa eteği çok güzelmiş ama ayakkabı olmamış sanki, veya saç rengi platin mi acaba vs diye bakıyoruz.Adamlar eteğin altındakilere bakıyor, biz kumaşa ota böceğe bakarken onlar direk organlara etlere bakıyorHa burada da " ben bile bakıyorumcular " yine sahnede.
Kaç defa yazdım, sıkılmadan hep yazacağım " bir erkeğin kadına bakmasiyla , bir kadının kadına bakması aynı şey mi yahu ?
Gece gece sinirlerim zıpladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?