Bakışını yakaladıgım koca

Ben de öyleyim canım çok dikkat ederim bakışlarına. Hatta olduk olmadık sararım suçsuz yere huyum kuruşun pis huyum. Ama sen rahat ol sorun yok
Ya benim canımı sıkan ben gösterdigimde bi bakti zaten bilmiyorum benziyo dedi. Tamam buraya kadar sorun yok. Sonra ben dısarı cıkınca bikac kez neden bakti ben orda takili kaldim. Bilmiyorum belkide dedigi gibi arka masaya bakmistir. Ama sanki kadini begendimi ne diye dusunmeden edemiyorum. Cunku bikac kez birlikte gitmistik psikologa ve esimle birebir gorusmuslerdi. Acaba dedim ondan etkilenmis olabilirmi demeden edemiyor insan. Off kafamda deli sorular.
 
Yok canım etkilense bir görüşte tanırdı emin ol ayrıca anlattığına göre gözü dışarda birisi değilmiş. Hani belki o sana gösterse sen de bakardın. Belki de çocuklara baktı. Belki gayri ihtiyari o mu diye baktı. Yemin ettir için rahat edecekse.
 
Bu arada yorumlara baktım da. Herkesin hayatı kendine. Kimine göre kıskanç ve bu tarz şeyleri önemsemek sorundur kimine göre de önemsememek. O yüzden tek bir bakış açısıyla bakmamak lazım. Karşılıklı iki taraf da memnunsa sorun yok. Bazı insanların beyni küçük kelimelere bile takılabiliyor. Psikolojik olarak da fazla çalışmasına ve boş durmamasına bağlanıyor. Ben de dikkat ederim bu sorunlu olduğum için değil tabi ki. Ama kimisi de bakar kördür ben karşıdakine bakarım ama görmem. Çoğu arkadaşım bu yüzden küser. Yanımdaki adama da dikkat ederim. Ama bazıları çok refleklidir her şeye bakar ama niyet kötü değildir.
 
Cok haklisin canim. Aynen kücücük seylere cok takiyorum elimdede degil bu ve beni cok yipratiyor esimede cok haksizlik ettigim oluyor buyuzden ama elimde degil napayim. Bu yuzden yardim aliyorum zaten.
 
İyide aranızda geçen diyalogta siz "o benim psikologum değil mi?" seklinde soru yöneltmişsiniz...

Adam da o mu değil mi diye tanımak amaçlı dönüp bakmış...
Adamı siz yönlendirmişsiniz kadına, eşinizin suçu yok burada...
 
Hayir sorun o degil. Ben dedigimde bi bakti zaten tamam bitti. Daha sonra ben disari cikinca bikac kez bakkti dedim ya o sorun.
 
Cok haklisin canim. Aynen kücücük seylere cok takiyorum elimdede degil bu ve beni cok yipratiyor esimede cok haksizlik ettigim oluyor buyuzden ama elimde degil napayim. Bu yuzden yardim aliyorum zaten.
Seni anlıyorum ben. Ayrıca resimdeki sizseniz böyle karısı varken bakmaz emin olun. Gayri ihtiyardır. Belki de çocuklara bakmıştır gerçekten. Ben de bir ortamda çocuk varsa sürekli bakarım çocuklara. Severim onları sorun yok.
 
Evet benim. Ama bu insanin karisinin guzel ya da cirkin olmasiyla alakali degil bence. Ne adamlar var karilari bebek gibi ama aldattiklarini duyuyoruz. Bu arada tesekkur ederim iltifatiniz icin ☺
 



Evet bakıyor ,siz ilk defa şahit olmuşsunuz . Benim kocam asla bakmaz diyeninkide bakiyo ,açık gördüklerinde firirkik verdiklerinde bu böyle göz kaçıyor ben de bakiyom çok abartmayin ağzının salyasi almadık tan sonra
 
Benim kocam asla bakmaz, asla aldatmaz diyenlerden degilim rabbim sasirtmasin. Ama ben kac yildir bir yanlisini görmedim. Olsa gözümden kacmazdi. Cok fenayimdir. ☺
 
Hayir sorun o degil. Ben dedigimde bi bakti zaten tamam bitti. Daha sonra ben disari cikinca bikac kez bakkti dedim ya o sorun.

Belki siz varken dikkatli bakmak istememiştir, siz çıkınca yine tanımak amaçlı bakmıştır. Ben bir kasıt veya art niyet göremedim içinizi ferah tutun...

Evet benim. Ama bu insanin karisinin guzel ya da cirkin olmasiyla alakali degil bence. Ne adamlar var karilari bebek gibi ama aldattiklarini duyuyoruz. Bu arada tesekkur ederim iltifatiniz icin ☺

Tam da bu anlattığınız gibi bir tanıdığm var. Eşi çok güzel tabiri caizse bebek gibi derler ya, birlikte olduğu kadını tarif bile etmek istemiyorum ama eşinde bulamadığını onda buluyor demekki...
 
" Güzel , açık saçık bir kız gördüğümde bende dürtüp gösteririm "

Bu cümleye acayip takıldım. Bu forumda bunu kaç defa okudum.

Birincisi neden gösteriyorsunuz , ne amaçla ?.Tepki ölçmek mi bu ? Bence tamamen kompleksten yapıyor kadınlar bunu. Sözde ozguven diye düşünüyorlar , alakası yok.

Ikincisi zaten erkeklerin bakışları kadınları taciz etmeye yetiyor . Birde bunu bir başka kadının yaptırması oldukça can sıkıcı.

Madem bunu yaptırıyorsunuz , ee öyleyse iki üç bakış rahatsız etmemeli değil mi ?
 
Ha burada da " ben bile bakıyorumcular " yine sahnede.

Kaç defa yazdım, sıkılmadan hep yazacağım " bir erkeğin kadına bakmasiyla , bir kadının kadına bakması aynı şey mi yahu ?

Gece gece sinirlerim zıpladı.
 
Bu sorunun cevabini daha onceki yorumlarimda bikac kez verdim ben.
 
Daha fazla gece gece sinirleriniz ziplamadan sizi pisten alalim öyleyse iyi gecelerrrrrr.
 
Çoğunlukla aldatma meyilli erkekler kuzu gibi olur .
Ve eşinin kafasınıda böyle şeylerşe doldurup eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokma
 
Tabiki..biz "aaa eteği çok güzelmiş ama ayakkabı olmamış sanki, veya saç rengi platin mi acaba vs diye bakıyoruz.Adamlar eteğin altındakilere bakıyor, biz kumaşa ota böceğe bakarken onlar direk organlara etlere bakıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…