bakarım tabiki erkek ya da kız güzelse hoşsa neden bakayım kı
şimdi karşıdan hugh jackman gibi bir adam gelecek bende bakmayacagım oof of oof aklinialirimsmile bokunu çıkartmayak şekilde bakılabilir
valla güzel bi kadın gördüğümde ne yalan söyliim ben de bakıyorum.. hatta sevgilim şüpheleniyorum senden nasıl süzüyosun kadının her yerini diye takılır bana.. sevgilimin ablasından gözlerimi alamamıstım ilk gördüğüm gün.. sevgilimden çok kıza bakmışım =)) ablama ayarliim istiyosan seni demişti.. ama şimdi afrodit gibi hatun benim sevgili görümce adayım da =) ben bazen çok seksi olurum yarım saat aynada kendime bakarım hayran hayran.. hayır bu benim narsistliğimle alakalı değil.. bu tamamen oky nin dediği gibi güzel bi tabloya bakmak gibi bişey.. allahım kendimi nasıl da övüyorum.. gıcık aldım harbi şimdi kendimden.. neyse bakmak tabiki aldatmak değildir..ama hep kadınlara baktiğimdan bahsettim.. kendimde bi tuhaflık sezdim şimdi ben.. ben hiç yakısıklı erkeklere bakmıyo muyum.. allahımmm bu site sayesinde daha ne ilginç yönlerimi keşfedeceğim ben.. yarın dershanedeki kızlara deil erkeklere bakıcam.. hala ilgimi çekenler bayanlarsa hemen bi psikologa görünmem şart !
Kızlar dha dün akşam sorun yaşadık sevgilimle,yanımdayken gayriihtiyari gözü kayıyor basıyorum yaygarayı bilerek bakmıyorum göz bu kayıyo erkeğim ben(1) diyo dha çok snirleniyorum busefer deli oluyorum basıp gidesim geliyor.(2)Hani ben bakımsız çirkin biride değilim ki baksın anlamayamıyorum bunu birtlrlü şu mantığı atamadım kafamdan !
Kızlar dha dün akşam sorun yaşadık sevgilimle,yanımdayken gayriihtiyari gözü kayıyor basıyorum yaygarayı bilerek bakmıyorum göz bu kayıyo erkeğim ben diyo dha çok snirleniyorum busefer deli oluyorum basıp gidesim geliyor.Hani ben bakımsız çirkin biride değilim ki baksın anlamayamıyorum bunu birtlrlü şu mantığı atamadım kafamdan !
valla güzel bi kadın gördüğümde ne yalan söyliim ben de bakıyorum.. hatta sevgilim şüpheleniyorum senden nasıl süzüyosun kadının her yerini diye takılır bana.. sevgilimin ablasından gözlerimi alamamıstım ilk gördüğüm gün.. sevgilimden çok kıza bakmışım =)) ablama ayarliim istiyosan seni demişti.. ama şimdi afrodit gibi hatun benim sevgili görümce adayım da =) ben bazen çok seksi olurum yarım saat aynada kendime bakarım hayran hayran.. hayır bu benim narsistliğimle alakalı değil.. bu tamamen oky nin dediği gibi güzel bi tabloya bakmak gibi bişey.. allahım kendimi nasıl da övüyorum.. gıcık aldım harbi şimdi kendimden.. neyse bakmak tabiki aldatmak değildir..ama hep kadınlara baktiğimdan bahsettim.. kendimde bi tuhaflık sezdim şimdi ben.. ben hiç yakısıklı erkeklere bakmıyo muyum.. allahımmm bu site sayesinde daha ne ilginç yönlerimi keşfedeceğim ben.. yarın dershanedeki kızlara deil erkeklere bakıcam.. hala ilgimi çekenler bayanlarsa hemen bi psikologa görünmem şart !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?