Bakmak aldatmak mıdır?

Herkesin dediği gibi bakmaktan bakmaya fark var diyorum...Ve aradan sıyrılıyorum : )

Yolda yürürken farkında olmadan bakabiliriz.Baktığımız kişi bir kız,çocuk ya da erkek olabilir.Bunda art niyet aramam ben.Erkek de bakabilir bu durumda.Yolda yürürken gözümüzü kapatacak halimiz yok,ama erkek ya da kadın keserse ,alıcı gözüyle bakarsa orda art niyet ararım.kaydirigubbakcemile3
Bazı kadınlar var ,eşlerinin,sevgililerinin gözünün içine bakıyorlar karşıdan gelen hatuna bakıyor mu ,diye.Bu da bana göre paranoyaklıktır.

bakarım tabiki erkek ya da kız güzelse hoşsa neden bakayım kı

şimdi karşıdan hugh jackman gibi bir adam gelecek bende bakmayacagım oof of oof aklinialirimsmile bokunu çıkartmayak şekilde bakılabilir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tabir budurr süperraklinialirimsmile

bence bakmak aldatmak değildir, hatta bakışmak bile aldatmak sayılmayabilir.
bir düşünüyorum kendimi,
atıyorum yalnız başıma dolaşıyorum,
bir an için biriyle göz göze geldim,bakıştım.
geçti bitti. bu kadardır.
gelirse konuşmam,
gidip de konuşmam.

bir başkasını hayal etmek, düşünmek, yatmak öpmek falan aldatmaktır bence.

güzelliğe aşırı zaafı olan biri olarak ,görme yetim doğrultusunda gördüğüm her güzel şeye bakarım ...aklinialirimsmile
bay yada bayan, yada belki de bir obje ,her neyse, ilgimi çekecek hoşlukta herşeye bakarım:ecrin_bebek: hatta bakarken kusurda ararım ,bakılmaya değer bir güzellik mi diye

vala bana göre aldatmadır
neden mi?
bi arkadaşımın sevgilisi var üstelik ikisi de çok yakın arkadaşımdır
çocuk ara ara dekolteme gözü kayıyor ama 1 saniselik
o kadar rahatsız oluyorum ki üstelik yanında sevgilisi varken
e bu aldatma değil mi yani?
o yüzden tamam bi an yanından biri geçince kız erkek farketmez kafan dönüyor otomatik
onu geçiyorum ama gözü takılıyorsa cıngar çıkar.
bi keresinde sevgilimin arkadaşı hoşlandığı kızı gösterdi onun arkasından sevgilim baktı o zaman bile kafasına vurmuştum ki ben de bakıyordum kıza üstelik arkadaşı için bakmasına rağmen o zaman bile 1 saniyelik bakışı kaldıramadım
yok anacım ben kaldıramam böyle şeyleri
çünkü sokakta sevgilileri gördüğümde yanında kız varken erkek beni süzdüğünde çok sinir oluyorum ve kız adına çok üzülüyorum
asla kendimi o konuma düşürmemeye yemin ettim!

Bakistan bakisa fark var.
Bir iki saniye bakmakla, 15-20 dakika gözlerini birinden ayirmamak cok farkli.
Ama nedense uzun süreli bakismalari ihanet olarak degerlendirmiyorum. Ihanet edebilecek potansiyele sahip bir insan olarak görüyorum bu tarz insanlari.
Sonuc yine tehlikeli yani.

valla güzel bi kadın gördüğümde ne yalan söyliim ben de bakıyorum.. hatta sevgilim şüpheleniyorum senden nasıl süzüyosun kadının her yerini diye takılır bana.. sevgilimin ablasından gözlerimi alamamıstım ilk gördüğüm gün.. sevgilimden çok kıza bakmışım =)) ablama ayarliim istiyosan seni demişti.. ama şimdi afrodit gibi hatun benim sevgili görümce adayım da =) ben bazen çok seksi olurum yarım saat aynada kendime bakarım hayran hayran.. hayır bu benim narsistliğimle alakalı değil.. bu tamamen oky nin dediği gibi güzel bi tabloya bakmak gibi bişey.. allahım kendimi nasıl da övüyorum.. gıcık aldım harbi şimdi kendimden.. neyse bakmak tabiki aldatmak değildir..ama hep kadınlara baktiğimdan bahsettim.. kendimde bi tuhaflık sezdim şimdi ben.. ben hiç yakısıklı erkeklere bakmıyo muyum.. allahımmm bu site sayesinde daha ne ilginç yönlerimi keşfedeceğim ben.. yarın dershanedeki kızlara deil erkeklere bakıcam.. hala ilgimi çekenler bayanlarsa hemen bi psikologa görünmem şart !

Ama bu dogru burcucum, kadinlar genelde erkeklerden fazla kadinlari süzerler:)
Güzel bir kadin gördügümde 10 dk onu seyredebilirim, ama yakisIkli bir erkege uzun süre bakmiyorum, bi bakiyorsun yakisIkli cocuk diyorsun o kadar.
Bayanlarda merak var birde. Kadin sacini/makyajini nasil yapmis falan merak ederiz.
Bence sen gayet normalsin cicim:lepi:

haha burcu sen normalsin canım bence :)
sevgilim bi ara komplekse girmişti bütün kızlar ve erkekler niye sana bakıyor diye :)
üstelik erkekler bi kere baktılarsa sonra kafalarını çevirirler mesela abartmazlar
ama kızlarla resmen yüzlerine de baksam istifini bozmadan bakmaya devam ederler
10 kadından 9u lezbiyen o zaman o 1i de aseksüel ben oluyorum bi nevi sokakta kız erkek kimseyi gözüm görmüyor bakan körümdür ben de bi anormalim ya insanlara direk bakmaya çekiniyorum sokakta fln

''karşılıksız algılama'' olarak değerlendirilebilir,bazı bakmalar..
mesela;elma resmi çizilmiş bir resim tablosuna bakarsınız ama ordaki elmayı yemeyi düşünmeden bakarsınız..
ve veya
''algıda seçicilik'' diye bir kavram da var..
burda da görüş alanınızda olan ve ister istemez dikkat çeken şeyler vardır,diğer şeylere göre daha ön planda olan.. onlara da öylesine bakarsınız.. bu durumda da,önemsizdir bakmanın anlamı yani..

amaaa sorguladığımız anlamdaki bakmalar hiiiiiiççççç hoş deeldir arkadaşlar,o şekilde bakıyosa erkek başka bir kadına,kendisi için iyi bişey yapmıyo demektirklava:

böyle düşünüyorum bu konuda ve öpüldünüz diyorum arkadaşlarımmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Kızlar dha dün akşam sorun yaşadık sevgilimle,yanımdayken gayriihtiyari gözü kayıyor basıyorum yaygarayı bilerek bakmıyorum göz bu kayıyo erkeğim ben diyo dha çok snirleniyorum busefer deli oluyorum basıp gidesim geliyor.Hani ben bakımsız çirkin biride değilim ki baksın anlamayamıyorum bunu birtlrlü şu mantığı atamadım kafamdan !

1. erkek arkadaşın gözüne hakim olamayacak kadar aciz bir yaratılmışakannehir

2.
bu mantıkla bakarsan olaylara lmaz: güzel biri olmasaydın sevgilinin başka kızlara bakmasına göz yumardın yani:hulya:

dünyanın en güzel,en bakımlı kızı sen olmadığına göre sevgilinin başka kızlara bakması da normal oluyor
sempatiksalakcinni

yani ben avatarımdaki cocuga bakıyorum kaydirigubbakcemile3 yakısıklıda diyorum erkek arkadasımda biliyor musade etmesinin tek sebebi unlu biri olması tabi bunu fazlada abartmamak lazım yanımda erkek arkadasım varken boyle seylerden bahsetmem yakısıklı gorunce bak ne kadar yakısıklı demem banada yapılmasını istemem sonucta yanımdan gecen kıza erkek arkadasım bakıp da gusel kızmıs demesi gercekten sinir bozucu..

arkadaşlar herşey bakmakla başlar bunuda unutmayalım bide kendine bakıldığını farkeden erkek bu bir anlık öylesine bakış bile olsa erkek mizacında fırtınalar estirip kendini bir halt zannettirebilir

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki;

Erkeğin kadına, kadının da erkeğe [şehvetle] bakması haramdır

Normal bakar geçersin :hulya: ama vay ne kadar güzelmiş,ne yakışıklıymış,vs şeklinde bakılması hoş değil bana göre

bir bakisla cok sey baslayabilir ama önemli
olan bundan sonraki hamledir aldatma olup olmayacagini
bu belirler sonucta sadece bakismak aldatmak sayilmaz bence

canım sana bi yöntem önericem
ama riskli haberin olsun :)
erkek arkadaşınla buluştuğunda açık saçık güzel giyin biraz
bütün erkeklerin gözü sana kaysın
o zaman bak bakalım kızlara gözü kayıyor mu
yoksa sana bakan erkeklerle uğraşmaktan etrafta senden başka kız olduğunun farkına varmıyor mu :)
ex sevgiliye denenmiş onaylanmış bi yöntemimdi :)

ne yalan soyliyim bende bakarim hemde ne bakmakkaklinialirimsmilenapim etrafta tas gibi rus kizlari varr.heryer kiz kayniyor.:ecrin_bebek:ama onlarda bakiyor.biz bayanlar olarak seviyoruz birbirimize bakmayierkekler ne yapsinnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…