Bakmak aldatmak mıdır?

bakmanin boyutuna göre degisir
mesela yanimizdan gecen bir bayana esim bakarsa bozulmam göz bu baglayamazya ama ama kadina öküzün trene baktigi gibi agzi sulana sulana baksa kiyamet kopar herhalde

valla kizlar bende hep bakimli biriyim.kendimi güzelde buluyorum.daha benim esim kasimin ciktigini bile görmemistir.degilki öbür yerlerim.ama gelgelelim aldatiyor adam.bi cocugum var yoksa dururmyum bi dakka.cocuk oldumu ayrilmak zorlasiyormus.ama artik esimden vazgectim.inceldigi yerden kopsun ipler.

insana allahim yasatmasin aldatilmayi.cok zor bi durummus.kendim bi gün aldatilacagimi zannetmezdim.meger bende aldatiliyormusum.hemde hersey cok güzel bi sekildeyken.hayatimi karartti esim.ondan sadece nefret ediyorumm

yani bakmaktan bakmaya fark var. Ben kadın erkek demem gözüme çarparsa bakarım ama sadece bakarım...Bazı bakışlar da vardır ki adeta bakışlarıyla soyar insanı...Bence içgüdüsel olarak anlaşılabilir birşey,özellikle söz konusu sevdiğiniz insansa...

valla ben katlanamam nası bu kadar rahat oluyorsunuz anlamıyorum (yanlarında bakmasına bişi demem ben gösteririm ne güzel diye fln diyenlere söylüyorum.)
ne biliyim arkadaşlarıma yaparım ama sevgilimle bu konumda olursak ona karşı hislerimin bitmiş olması gerek.

belki bi kadin esinin aldatmalarina dayanamayip intikam icin yada artik sevmediginden aldatabilir esini.bu sekilde ben olsam esimi evliyken aldatip s siz konumuna düsecegime ayrilirim.aldatmak güzel bisey degil hangi sekil olursa olsun.kimse istemez ben evde oturiyim esim beni aldatsin sonra ona güler yüz gösteriyim kimse yapmaz.bende yapmiyorum yapamiyorum

:1ninca:
yanlış yere yazmışsınız galiba

pardon.
ne sizi ne eşin aldatılması. ben bekarım üstelik:))
yanlış yazı, yanlış konu.:))

bakmak aldatmak değildir ..
ama aldatır tarza bakarsan iş değişir..
nassıl oluyo o deme kanka böyle süzüle süzüle bakarlar ya iç çekerler bi elleride saçlarındadır aplalarımızın...
o aldatmadır işte kadını erkeği fark etmez bu konuda eger aklında şeytanlar zilleri çoktan çalmaya başladıysa sigarayı tutup ağzında yakmalarını beklemekte aldatmadır.!!!
bunu yapan bir sürü dişi kişilik var ne yazık ki ..!!!

heyt ben bekarım richard bana kaldı.zemuszemus

bence bakmak aldatmak degil tabiki ama bakmadan bakmaya fark var bir insan sevdiginin ve karisinin yaninda baskasina bakarmi ustelik yeni evlenen biri mesela ben benim esim benimle evlendi bir kac gun sonra yanimda baskalarina bakti?:18:

pardon.
ne sizi ne eşin aldatılması. ben bekarım üstelik:))
yanlış yazı, yanlış konu.:))

ben sadece size bir sey sordum yanlis yazmadim peki bisey daha neden evli bir erkek esinden habersiz bir msn adresi acar ve orda kizlarla arkadaslik kurar bunu ben yasadim ben gordum ama inkar etti

bakmak aldatmak değildir ama baktıkça bakmak bir yerde aldatma sayılır. çünki bakmaya doyamamış ve içinden kimbilir ne geçiriyordur:)))

Şu an aklıma eski bir vatandaş geldi ,ne zaman bir yere gitsek ya yolda ya gittiğimiz yerde biraz dikkat çeken bir bayan görsem hemen onun yüzüne bakardım .... tabi onun o kadına uzun uzun bakışlarını görüp içimden Allah canını alsın demek için... bakmak var bakmak var bakar geçer gidersin uzun uzadıya niye bakar insan egosunu tatmin için tabiki ! yine sinirlencem ya.. bak..

bence bakmak aldatmak degil tabiki ama bakmadan bakmaya fark var bir insan sevdiginin ve karisinin yaninda baskasina bakarmi ustelik yeni evlenen biri mesela ben benim esim benimle evlendi bir kac gun sonra yanimda baskalarina bakti?:18:

peki sen ne yaptın

Bence değildir
Herkes güzel veya yakışıklı bir insana dönüp bakar.
Benim çok sevdiğim bir insan var ama hoş bir erkek görürsem dönüp bakarım, ama öylesine bakarım hani aa yakışıklı biriymiş falan diye.
Zaten insan sevdiğini o kadar güzel/yakışıklı görüyor ki istese de başkalarına o gözle bakamıyor.

Bence bakmıyorum demek aldatmaktır. Şimdi birsürü inkar eden çıkar bu mesaja ama kendinizi kandırmayın robotmuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…