Bakmak aldatmak mıdır?

aman ,bu konuyuda dine getirmeyelim.sonra kilitleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ah ah mesela hugh jackmana baksam o da bana baksa ne gözel olma mı :asigim:
yakışıklıya yakışıklı denilir..sevgilim de güzel görünce güzel diyordur ama bana söylemesin ne güzel kız diye kendi içinden güzel desin

ne yalan soyliyim bende bakarim hemde ne bakmakkaklinialirimsmilenapim etrafta tas gibi rus kizlari varr.heryer kiz kayniyor.:ecrin_bebek:ama onlarda bakiyor.biz bayanlar olarak seviyoruz birbirimize bakmayierkekler ne yapsinnkaydirigubbakcemile3

mors mesela resimdeki sensen burda olsan ben de işi gücü bırakıp sana bakarım valla taş gibisin maşallah =)) demek bende bi anormallik yokmuş Şeniz

evet mümkünse içinden desin.. tabiki güzel veya yakışıklı diye yakıştırmalar yapacaz insanlar hakkında ama bunu böyle gözümüze soka soka yapmasınlar.. içinden güzel kızmış allah sahibine bağişlasın desin geçsin.. biz bi artiste yakısıklı diyoruz kıyamet kopuyo :umursamaz:

bencede bakmak aldatmak değildir. güzele kim bakmazki, ben bazen eşime bile gösteririm tv deki güzel kadınları bak negüzel die..

Peki şöyle arkaya dönüpte tekrar bakma nedir bunu sorsam?

hatta şöyle söyleyim,arkadan bayanı görüyor ilerleyince yüzünü görmek için bakıyor bu da öylesinemidir?

bende bakarim.. hatta süzerim ama hani güzelede yaki$ikliyada bakmak ho$uma gidiyor.. elbette ic cekmiyorum yanlis anla$ilmasin.. onun icin bakmayi aldatmak olarak görmüyorum..

ama sevgilim yanimda güzel haricindede abartacak sekilde bir takim $eyler söylerse rahatsiz olurum ben acikcasi.. icinden söylesin birzahmet.. ve benim yanimdayken kafasinida cevirmesin:1closedeyes: meraktanda olsa..

bence öylesine.
bir merak.
yani arkadan görüyor yüzünasıl acaba diyor.
bence sadece merak

Umarım ohaoldumsmile
Geçenlerde başıma geldi bu,sonra kafaya taktım tüm gün.
Patladım tabi,farkında bile değilim öylesine bakmışımdır demişti.
Pek inandırıcı gelmemişti... :çok üzgünüm:
Kıskançlık yapıyorum galiba,ya da gözü rahat durmuyor

tabiii kiii bakmak daaa aldatmaktır ne demek yaaaa bnm yanımda bnm erkeğim baska birine bakcak naparım önce sağ gözünü sonra sol gözünü oyarım daha sonra ne yaparım biliomusunuz kızlarrr akşam yemeğinde deee burnunu kulaklarını pişirir ona yediririmmm lmaz:

ama benim erkeğim yanında ben varken baskasına bakma ihtiyacı duymazzz her daim yanında bakımlı ve güzel olmaya dikkat ederim çünküüü şimdiye kadar böle bişiy yaşamadımm allah yaşatmaz insss

bakmak aldatmak olur mu ya begeni sadece
o zaman tv de begendiğim aktörlere de bakıyorum hatta ne yakışıklı adam beee diyorum bu da aldatmak olur
bence degil bakmak begenmek ayrı şey
mesela son zamanlarda Gerard butler e bakıyorum sık sık :))) hoş adam yaaa diye aldatmış olmam heralde

bakmak aldatmak değildir
yanında yokken de bakabilir bu da aldatmak değildir,güzel bir kadına bakılmaz mı
ben bile bakarım,bana da bakarlar,ben bakana, bakan bakana birbirimize bakar dururuz sempatiksalakcinni
beni erkeklerden mi korusun yoksa kadınlardan mı şaşırdı adam zaten:) kaydirigubbakcemile2
bana bakıp iç geçirenlerden başkasına bakmaya fırsat bile bulamıyor.

bende takımışımdır hep buna..o yüzden hayatımda birisi varsa kafamı bile yerden kaldıran birisi değilim:kedi:

insanın yapısında vardır ,gözüne hoş gelen her şeye bakar insan! arkadaşım., ilgisini çeken herşeye , bakar bazen çok yakışıklı bir erkektir , bazen çok güzel bir kadındır , insan her şeyi görür , herşeyi düşünebilir , ama her şeyi ,söyleyemez . toplum da .bakmak asla aldatmak sayılmaz .akannehir

du bakam bırıne aldatılmaya gırcekmı:)))))))..
bazı kadınlar var erkeklere oyle bakıyolar kı yanımızdakı muhasebecı bayan onun ıcın resmen cınsel ılıskıye gırdı adamla bakmakla demısdı....
ama bazen hoş bay yada bayan gordugumde hmm hoşmuş dedıgım olmusdu..

akannehir

bir defa bakarsın da ikinci kez dönüp bakıyorsan ya da uzun süre bakmaya devam ediyorsan kötü.
aldatmak denemez ama hoş bir durum değil.
yalnız bana hep evli ya da sevgilisi olan birinin bir sanatçıya, mankene hayranlık besleyip
hayallerimin kadını (ya da erkeği) demesi, sürekli çok güzel (yakışıklı) demesi tuhaf gelmiştir.

Bende bakarım...

Okypete hani senin resimlerini koyduğun aktörler, aktristler, prensesler sayfaları var ya, oralara bir giriyorum gözüm gönlüm açılıyor boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…