Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki;
Erkeğin kadına, kadının da erkeğe [şehvetle] bakması haramdır
Normal bakar geçersin :hulya: ama vay ne kadar güzelmiş,ne yakışıklıymış,vs şeklinde bakılması hoş değil bana göre
ne yalan soyliyim bende bakarim hemde ne bakmakkaklinialirimsmilenapim etrafta tas gibi rus kizlari varr.heryer kiz kayniyor.:ecrin_bebek:ama onlarda bakiyor.biz bayanlar olarak seviyoruz birbirimize bakmayierkekler ne yapsinnkaydirigubbakcemile3
ah ah mesela hugh jackmana baksam o da bana baksa ne gözel olma mı :asigim:
yakışıklıya yakışıklı denilir..sevgilim de güzel görünce güzel diyordur ama bana söylemesin ne güzel kız diye kendi içinden güzel desin
hatta şöyle söyleyim,arkadan bayanı görüyor ilerleyince yüzünü görmek için bakıyor bu da öylesinemidir?
bence öylesine.
bir merak.
yani arkadan görüyor yüzünasıl acaba diyor.
bence sadece merak
insanın yapısında vardır ,gözüne hoş gelen her şeye bakar insan! arkadaşım., ilgisini çeken herşeye , bakar bazen çok yakışıklı bir erkektir , bazen çok güzel bir kadındır , insan her şeyi görür , herşeyi düşünebilir , ama her şeyi ,söyleyemez . toplum da .bakmak asla aldatmak sayılmaz .akannehirbunu hep düşünürüm, bakmak aldatma mıdır yoksa hani güzel bir tabloya bakar gibi bir sanat eserine bakmak gibi doğal birşey midir.??.
güzele bakarız.
erkek yada kadın.
yanımızdan geçse yada bir yerde yan masada otursa yakışıklı bir erkek bakmaz mısınız..?
tabiii kiii bakmak daaa aldatmaktır ne demek yaaaa bnm yanımda bnm erkeğim baska birine bakcak naparım önce sağ gözünü sonra sol gözünü oyarım daha sonra ne yaparım biliomusunuz kızlarrr akşam yemeğinde deee burnunu kulaklarını pişirir ona yediririmmmlmaz:
ama benim erkeğim yanında ben varken baskasına bakma ihtiyacı duymazzz her daim yanında bakımlı ve güzel olmaya dikkat ederim çünküüü şimdiye kadar böle bişiy yaşamadımm allah yaşatmaz insss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?