Bakmak

Suslupuslum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
156
55
98
Ankara
Merhaba.Ben saçma sapan insanların yüzüne bakıyorum tanımasam da. 4 ay evvel bir telefon geldi benle görüşmek istediğini söyledi sonra ben sert konuşunca lafı toparlayamadı yanlış dedi kapattı. Bu kişinin işyerindeki destek personelinden biri olduğunu anladım. Ve evet saçma ama her denk geldiğimizde ya da gördüğümde yüzüne bakıyordum. Yine diğer bir kişiye de aynı saçmalığı yaptım. Şimdi gayet sert giriyorum içeri falan ama o bana bakıyor izliyor. Nasıl çözeceğim rahatsız oluyorum

Tanımıyorum. Selam vermekte değil. Öyle deli gibi gözüne bakmak. Bende kendime kızdım. Yalnız şu an araması ve beni görünce olduğum tarafa gelmesi vs rahatsız ediyor.

Eski konunuzu hatırlıyorum, hatta aşağıda benzer konularda mevcut şu an. Çalışan yetişkin insansınız. Kendinize hakim olabilirsiniz diye düşünüyorum

Merhaba.Ben saçma sapan insanların yüzüne bakıyorum tanımasam da. 4 ay evvel bir telefon geldi benle görüşmek istediğini söyledi sonra ben sert konuşunca lafı toparlayamadı yanlış dedi kapattı. Bu kişinin işyerindeki destek personelinden biri olduğunu anladım. Ve evet saçma ama her denk geldiğimizde ya da gördüğümde yüzüne bakıyordum. Yine diğer bir kişiye de aynı saçmalığı yaptım. Şimdi gayet sert giriyorum içeri falan ama o bana bakıyor izliyor. Nasıl çözeceğim rahatsız oluyorum
Yanlış anlaşılmaya kendin sebep olmuşsun gibi geliyo bana insanlara öyle uzun uzun bakarsan onlarda bi anlam çıkarıp adım atarlar öyle de olmuş bakma insanlara böyle de bi sorun kalmasın :)

İnsanların yüzüne bakan siz konuşmak istediklerinde tersleyen siz insanları şikayet eden siz içeri sert girmek nedir ya.
Kendinizi ne olarak görmelerini istiyorsunuz?
Destek personeli nedir bilmiyorum ama muhtemelen kendinden aşağıda görüyor insanları. Konuşmak isteyen destek personeli değil müdür yardımcısı falan olsaydı hoşuna giderdi.

Önceki konunuza baktım da
İnsanların gözüne gözüne bakmak gibi bir huyum var demişsiniz.
O kadar bakıyorsanız bari bi selam verin de nezaket olsun
Öyle anlamsızca bakarım diyorsanız da destek alabilirsiniz insanlar yanlış anlayabilir bakılmayı

Tik gibi birşey mi?
Durduk yere öyle gözünü dikip bakmak normal değil hiç
Takıntılı bi adama denk gelirsin bana sinyal yaktı bakıp durdu benden hoşlanıyor olarak algılar başına bela olur dikkat et
Elinde olmayan bir durumsa tedavi ol derim

Benim annemde aynısını yapar bir yere gittik mi insanlara o kadar dik bakar ki suratına falan sinir olurum. Kaç kere uyardım bilerek yapmıyorum istemsiz falan dedi anca yanında uyaran biri olması lazım seni kendine getiren tik gibi birşey olmuş sende de.. Annemi tanımasam bilerek yapıyo derim ama yok kadın istemsiz bakıyo çok enteresan.

Neden bakıyodunuz yanlış anlamış demekki baktığınız kişi

Anlamadım ki sizin amacınız ne? Niye özellikle bakıp duruyorsunuz insanlara? Velev ki tanışmak istiyorum diye aradı sizi bir terslemek neden? Normal konuşamıyor musunuz? Hala daha bakmaya devam ediyormuşsunuz, üstelik içeri sert girmek neden? Senin ne haddine benimle tanışmak mı demek istiyorsunuz?

Back
X