Bakmamak bu kadar zor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden şu mesajları 50 100 150 kere beğenemiyoruz ki o kadar güzel aciklamisiniz ki teşekkür etmek istedim

genel degerlendirmek lazim madem oyle ramazanda insanlar gun boyu ac kaliyor aksam yemegini yiyor ustelik 1 ay sadece birde parasizlikdan ac kalanlar var asil onlara ayip ediyoruz bu acidan bakinca ustelik ibadetini yapan insanlarin gozunun sagda soda olmasida ayrica tuhaf birak milletden sanane sen baska seylerde ara saygiyi ayibi

OF COK HAKLI BIR YORUM. Bu arada su oruc tutmayanlari doven tayfa var ya hatta bir kere Tophane'de Radiohead album dinletisini basmislardi, kendilerinin de oruc tutmadigina, icki ictigine, geneleve gittigine yuzde yuz bahse girerim. Saygi istedikleri sey kendi egemenlikleri. Adamin kendine ailesine hayri yok Islam'i Ramazan ayni boyunca savunmayi, yani kariya kiza dik dik bakmayi, kufretmeyi, adam dovmeyi gorev bellemis. Boyle insanlar yuzunden humanist de olamiyoruz agiz tadiyla, onlar da insan cunku.

Valla bunun sonu yok. İki kesimin de birbirine saygılı olması en güzeli aslında ama herkes saygıyı karşı taraftan bekleyip kendisi asla göstermiyor nedense.

Ben sigara kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım iftarda mesela çorbanın ortasında kalkıp sigara içiyorlar. Bağımlılık neticede. Sigara kokusu geldiği için bakıyordurlar belki direkt bi şey dememişler sonuçta aldırmayın. Evin önünden arabayla geçen adam sizi ne kadar rahatsız edebilir yani neticede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…