baktın bakmadım kavgası :(

ojess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
1.800
979
73
Arkadaşlar canım çok sıkkın dün akşam eşimle dolmuşa bindik arkadaşlarımızla buluşmaya gitmek için dolmuşta ben en köşeye cam kenarına oturdum eşimde yanıma onun yanınada iki kız oturdu köprüden anadolu yakasına geçiyorduk emin bi kaç kere o tarafa baktı daha önce hiç bu konuda tartışmamız olmadı ve ben pek dikkat etmem açıkcası gözünde güneş gözlükleri vardı en son artık kızlarada söle çok beğendiysen bizle gelsinler bari dedim ne diosu dedi dedim ne diosam o ne bakıp duruyosun kıza madem öle ben kimseye bakmıyorum falan kızlar indi biz tartışmaya başlamadan Allahtan bi 5 dakka sonrada biz indik nese bakmıyorum beni hala tanımadınmı en nefret ettiim şeyi yapıyosun anla artık seni seviyorum ve gözüm kimseyi görmez benim bırak sen yanımdayken sen yokken bile kimseyi görmem ben dedi nese biz mekana girdik hepsi eşimin arkadaşı aslında ama benide çok severler ve tanırlar arkadaş hemen neyin var senin diye sordu yok bişey dedi tartışmamız esnasında beni kendinle karıştırma gibi bi laf etti neyse orda arkadaşı sorunca bizimki hemen atladı dolmuşta kıza bakmışım ondan böle yapıyo diye bizim arkadaşlar ortam yumuşasın diye espiri yapıyorlar filan ama bende keyif kaçtı iştah filan kalmadı hiç bişey yemedim ben yemeyince eşimde yemedi ikidebir sırnaşıyo ben robot gibi katıldım kaldım öle sonra aşkım lütfen yapma böle yemin ederim bakmadım dedi dedim tamam haklı olabilirsin belki ben yanlış anladım ama o dediğin neydi öle beni kendinle karıştırma ben ne zaman başka adamlara baktım dedim tabiki bakmadın ama beni haksız yere suçlamanın nasıl bişey olduğunu anla diye öle söledim dedi bilmiyorum ama o kadar içime oturduki anlatamam içimden öpmek sarılmak konuşmak gelmiyor çok soğudum oda farkında durmadan işe geldim watsaptan yazıyo niye bölesin neyin var diye bide bizim haftasonu bi etkinliğe katılmamız lazım ve ekipmanlar bira tuzlu daha önce kullandıklarımız olmuyor yenilerini almamız lazım benimde dedem vefat etti başka şehirde o yüzden anneme maddi olarak yardımcı oluyorum eşimin kızkardeşide bizle katılıyor bu etkinliğe bana diyorki motora bay apara gidicek kardeşimede ekipman almam lazım yani diorki sen başının çaresine bak o kardeşine alırmış bende şimdi watsaptan yazdım msiz ikiniz gidin benim bu ay para durumum yeni ekipman almaya yetmez annemin durumu yüzünden sıkışığım gelemiycem diye bana şimdi ben bi konuşıyım adamlarla eski kıyafetlerle katılırsın falan filan saçmalıyo ordan biliyorum ne derler sorunlar vara hayatta bu benimkiler çok saçma kalıyor ama paylaşmak istedim ve akıl almak içim öle soğuk ki buz gibiyim niye böle oldu birden anlayamıyorum :(

Beni kendinle karıştırma demesi hiç hoş değil ama bir anlık kızgınlıkla söylemiştir öyle düşündüğünü sanmıyorum. Maddi durumunuzu anlayamadım. Ayrı harcamalarmı yapıyorsunuz. Benim bu ay para durumum müsait değil demişsiniz ya onun için soruyorum. Evlilikte senin paran benim param olmamalı diye düşünüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ne diyeceğimi bilmiyorum umarim kızgınlıkla söylemiştir ve umarim sizi gerçekten seviyordur..aksi halde sevgi olmadan olmuyor ne yazık ki..peki görümceniz ne diyo bu ekipman işine?

belkı bazı seylerı yanlıslıkla soylemıstır ama sen varken baska kızlara bakması tabıkı can sıkıcı ıllakı yalan soyleyecekler bakmadım senı sevııyorum gıbı bence takılma ya baksa nolur bakmasa nolur bak baktıysa bıle kızlr gıtmıss yıne sen yanındasın ne iş yapıyosn

teşekkür ederim evet bencede ayrı olmamalı aslında değil zaten eşim bi kay aydır çalışmadığından biraz sıkıştık bu ay başladı işe ve motoru arızalandı şansızlık yani maaşını alsa bile çoğunluğu motora gidicek normalde benim maaşıma dokundurtmaz ben de katkıda bulunuyorum tabi ki ama ikimizde ailelerimize yardımcı oluyoruz ki olmalıyızda bunlar hiç sorun değil kızkadeşi okuyor ve benimde kardeşim gibi çok seviyorum tabiki yapıcak o konu da hiç sorun çıkarmadım ama ikimize aynı anda birşey lazım olduğunda kızkardeşini seçmesi ne biliyim kalbimi kırdı yinede demekki hala hayatında bi önceliğim yok :(

Arkadaşım öncelikle sana şunu söyleyim, bazı erkekler sadece bakar ama görmezler. Tabiki kesinlikle hiç bakmasa daha iyi ama erkeklerin geneli bakıyor. Yanından geçen veya yanına oturan bir kıza bakıp kafasını çeviriyorsa sadece bakmıştır. Ama mesela yanından geçen kıza bakıp birde arkasından bakıyorsa o zaman çok lafı hakeder. Bunu yapan sadece senin eşin değil emin ol. Kendini bu yüzden bu kadar yıpratma. Eşinin bakışlarınıda takip etme:) kendin üzülürsün. Diğer konudada ben senin eşin isem bana karşı sorumlulukların var, önce ben sonra kardeşin. Ama güzel laf söylemişsin. Yada boşver hiç minnet etme.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Önceliğin yok diye düşünüp canını sıkma lütfen sende kızkardeşide onun ailesi ama etkinlik olduğu için yani keyfi birşey olduğu için şuanda oraya para harcanması mantıklı değil. Annesini zorunlu ihtiyaç olduğu için annene yardımcı olmalıyız diye düşünmesi lazım eşinin. Bence kendi kendine düşünüp kendini daha çok soğutma eşine karşı msjlar gönderiyormuş. Akşam konuşalım de düşündüklerini sakin sakin anlat herşey konuşarak halleder canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadasim, sen esini suclamissin o da senin empati yapmani saglamis. Erkegi ahlaksizlikla kolayca suclayabiliyor ama biri bizim ahlakimiza laf atinca hemen ondan soguyoruz. Sogumasi gereken biri var ise once esiniz sogumali sizden. Baktin bakmadin meselelerini buyutmeye gerek yok. Hele ki gonlunuzu almaya calismisken.

Diger meseleye gelince aranizda para problemi olmuyorsa ve maddi olarak istediginiz ekipmalari alabilecek durumda isen esinle git bence. Esinin dedigi gibi eski ekipmanlarla da gidebilirsin eger oluyorsa.

daha önce hiç bakışlarını takip etmedim aklıma bile gelmedi bu dün akşam kendi de söyledi sende en çok hoşlandığım şeylerden biride buydu asla bi kere bile ona baktın buna baktın dememiştin dedi ilk defa oldu bu konu hakkında ama ben ciyaklayarak yada fevri haraket ederek bişey söylemedim ona o birden parladı bana karşı ve bende utandım arkadaşlarını yanında konuşmasak olmuyormuydu yani insanlar sürekli bu şekilde davrandığımı sanıcaklar birde orda ben sessiz kouşuyorum işte bu söylediğine kırıldım en çok tamam yanlış anlamış olabilirim bakma olayını diye birden ehhh yeter filan diye sesini yükseltmesi beni acayip bozdu tabiki abartıyorum bunun farkındayım dertsiz başıma dert arıyorum ama kalbime söz geçiremiyorum acayip kırıldım şimdi bu etkinliğe biz üyeyiz ve klüp olarak büyük bir organizasyon olduğundan gitmek zorundayız spor aktivitesi ve çok önemli bir olay 3 müz katılıyoruz en başından beridedemin vefatından bir ay öncesinden beri hazırlanıyoruz herşey üstüste geldi şimdi watsaptan yazmış ben adamla konuştum bi şekilde hallederiz demiş sende bi konuş istersen diyo ben herşekilde işimi hallederim kimseye minnet etmem ama madem adamla konuştun beni daha niye muhatap ediyosun nasıl halloluyorsa yap işte ben bu huyuna sinir oluyorum o zaman niye evlendik ben tek başımada yaşardım bu şekilde zaten çok rahat çok ve sinirime dokunuyor

Arkadaşlar canım çok sıkkın dün akşam eşimle dolmuşa bindik arkadaşlarımızla buluşmaya gitmek için dolmuşta ben en köşeye cam kenarına oturdum eşimde yanıma onun yanınada iki kız oturdu köprüden anadolu yakasına geçiyorduk emin bi kaç kere o tarafa baktı daha önce hiç bu konuda tartışmamız olmadı ve ben pek dikkat etmem açıkcası gözünde güneş gözlükleri vardı en son artık kızlarada söle çok beğendiysen bizle gelsinler bari dedim ne diosu dedi dedim ne diosam o ne bakıp duruyosun kıza madem öle ben kimseye bakmıyorum falan kızlar indi biz tartışmaya başlamadan Allahtan bi 5 dakka sonrada biz indik nese bakmıyorum beni hala tanımadınmı en nefret ettiim şeyi yapıyosun anla artık seni seviyorum ve gözüm kimseyi görmez benim bırak sen yanımdayken sen yokken bile kimseyi görmem ben dedi nese biz mekana girdik hepsi eşimin arkadaşı aslında ama benide çok severler ve tanırlar arkadaş hemen neyin var senin diye sordu yok bişey dedi tartışmamız esnasında beni kendinle karıştırma gibi bi laf etti neyse orda arkadaşı sorunca bizimki hemen atladı dolmuşta kıza bakmışım ondan böle yapıyo diye bizim arkadaşlar ortam yumuşasın diye espiri yapıyorlar filan ama bende keyif kaçtı iştah filan kalmadı hiç bişey yemedim ben yemeyince eşimde yemedi ikidebir sırnaşıyo ben robot gibi katıldım kaldım öle sonra aşkım lütfen yapma böle yemin ederim bakmadım dedi dedim tamam haklı olabilirsin belki ben yanlış anladım ama o dediğin neydi öle beni kendinle karıştırma ben ne zaman başka adamlara baktım dedim tabiki bakmadın ama beni haksız yere suçlamanın nasıl bişey olduğunu anla diye öle söledim dedi bilmiyorum ama o kadar içime oturduki anlatamam içimden öpmek sarılmak konuşmak gelmiyor çok soğudum oda farkında durmadan işe geldim watsaptan yazıyo niye bölesin neyin var diye bide bizim haftasonu bi etkinliğe katılmamız lazım ve ekipmanlar bira tuzlu daha önce kullandıklarımız olmuyor yenilerini almamız lazım benimde dedem vefat etti başka şehirde o yüzden anneme maddi olarak yardımcı oluyorum eşimin kızkardeşide bizle katılıyor bu etkinliğe bana diyorki motora bay apara gidicek kardeşimede ekipman almam lazım yani diorki sen başının çaresine bak o kardeşine alırmış bende şimdi watsaptan yazdım msiz ikiniz gidin benim bu ay para durumum yeni ekipman almaya yetmez annemin durumu yüzünden sıkışığım gelemiycem diye bana şimdi ben bi konuşıyım adamlarla eski kıyafetlerle katılırsın falan filan saçmalıyo ordan biliyorum ne derler sorunlar vara hayatta bu benimkiler çok saçma kalıyor ama paylaşmak istedim ve akıl almak içim öle soğuk ki buz gibiyim niye böle oldu birden anlayamıyorum :(

şu kırmızıyla işaretlediğim yerden sonrasını okumadım. içim bayıldı.

Su baktin bakmadin muhabbeti cok gereksiz kusura bakmayin.
siz istediginiz laflari söylüyorsunuz, esiniz size söyleyince vay gururum kirildi vay sogudum.
ayni seyi yapmis o da size.cocukca, uzatmayin.
burda kafa yorulacak bir sey varsa su spor etkinliginde evliligi gectim, iki sevgili kadar birbirinizi sahiplenemiyor olusunuz.
Niye bu kadar ayri gayri hareket ediyorsunuz?
insan flort ettigi kisiye dese bu ay durumum yok diye, o bile ben hallederim tamam der.
siz iki yabanci gibi davraniyorsunuz.
probleminiz bu asamada ve oldukça buyuk bence.

:46::46::46::46:

Su baktin bakmadin muhabbeti cok gereksiz kusura bakmayin.
siz istediginiz laflari söylüyorsunuz, esiniz size söyleyince vay gururum kirildi vay sogudum.
ayni seyi yapmis o da size.cocukca, uzatmayin.
burda kafa yorulacak bir sey varsa su spor etkinliginde evliligi gectim, iki sevgili kadar birbirinizi sahiplenemiyor olusunuz.
Niye bu kadar ayri gayri hareket ediyorsunuz?
insan flort ettigi kisiye dese bu ay durumum yok diye, o bile ben hallederim tamam der.
siz iki yabanci gibi davraniyorsunuz.
probleminiz bu asamada ve oldukça buyuk bence.

Arkadaşlar ben daha 1 yıllık evli bile değilim evlenmeyi hiç düşünmeyen biriyken aşık oldum ve evlendim ve 27 yaşındayım bu tarz durumu ilk kez yaşadım ve evli deneyimli arkadaşlardan bilgi yada teselli almak istedim okurken sıkılan arkadaşlar kusura bakmasın azarlama deil akıl verilse çok daha güzel olur buraya beni azarlayın diye derdimi yazmadım abartma yada değil bunları yaşayanlar sanırım beni anlıyordur ilk zamanlar bu tarz anlaşmazlıkların olabileceğinin farkındayım ama insan gene de birinden duymak istiyor güzel fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim ...

kırmızılı yazan yer çok güzelmiş. iyi tiyatrocu olur bu adamdan :1:

Benim başıma gelen birşeyi anlatayım size evden çıktık sitenin içinde marketimiz var oraya gideceğiz birlikte eşim ile marketin önünde bir kız yürüoruz markete doğru kız eşime bakıyor neyse dedim ki buna eşimi bırak ben bile bakmam kız eşime hala bakınca bende gayriihtiyari eşime baktım bi baktım o da bakıyor öyle bir içime oturduki anlatamam aynı anlattıgın gibi buz gibi sogudum ne oldu ne oldu diye soruyor ne olduğunu biliyor farkında hala ne oldu havasında açtım ağzımı yumdum gözümü 2 gun konusmadım neredeyse zindan ettim ona o günü işin kötüsü benim eşim gerçekten bakmaz kimseye ben onu tanımadan bir kaç izlemim oldu o farkında değil yanından erkek arkadaşı geçse selam vermez sonra iş tatlıya bağlandı fazla büyütme sende baktıysa baktı eşleri biz değil miyiz belki seninki istemeden bakmıştır :34: bu arada evlisiniz değil mi senin paran benim paran muhabbeti dönmüş sanırım evlilikte senin paran benim param olmaması gerekli bana kalırsa nacizane benim fikrim tabiki de bu :16:

Icim bayildi valla. Bakmadim dediyse bakmamistir. Esinize hic mi guveniniz yok? Daha da hala gittiginiz yerde milletin icinde bakti bakmadi muhabbeti yapip rezil ediyorsunuz kendinizi. :ssz:

Diger konuyu okuyamadim. Ne nokta ne virgul var, hicbirsey anlasilmiyor. Okuyamadim yani, atlaya atlaya okumusum, sonra pes ettim. Karma karisik yazmissiniz, birsey anlasilmiyor.

Ne güzel bir yere eğlenmeye giderken neden bu kadar aartıp hem de gittiğiniz yerde surat asıp geceyi zehir ettiniz anlamadım ortada hiçbirşey yokken birşey yememeler filan hele aynı ortamda wattsaptan yazışmak ne ya. Bir kere çevrenizdekieri insanlara karşı ayıp o ayaşadığını orada bırakıp girip eğlenecektiniz. Yani toplu taşıma araçlarında zaten yer dar eşinin yanına oturmuşlar öylesine bakmış kafasıın o tarafa çevirmiş olabilir hiç mi oraya kafasını çevirmeyecekti yani. Kızlar da inmiş gitmiş bitmiş yani şimdi bunu sorun yapan yarın bir gün tanıdğı bir kızı görüşüp konuşsa neler yaparsınız acaba gereksiz büyümüş. Hem de mesaj yazıp ben gelmiyorum sen kardeşinle git demek ne alaka evde de konuşabilirdiniz bu konuyu ne aceleniz vardı o ortamda onu demek için. Kaldı ki annen dedenle mi kalıyor, baban yok mu dedem ölünce zorda kaldı yardım ediyorum anneme diyorsunuz. Siz evlisiniz eşiniz size zaten yardım eder bir şekilde ben gelemem bu ay durumum müsait değil ne demek siz sevgili değil evlisiniz. Görümceniniz de hiç ekipmanı yok herhalde ne ekipmanı bu eskisi kullanılmıyor onu da merak ettim. Kardeşine almasını neden sorun ediyorsunuz. Konuşlacak yer orsı değil zaten arkadaşlarınızla birşey belli etmeden eğlenir eve gelir konuşursunuz ama kızgınlığınızla başka şeylere geçmişsiniz alakasız böyle çok sorun yaşarsınız dünyadaki tüm kızları yok edemezsiniz ya illa erkek gözü takılır.

Arkadaşlar ben daha 1 yıllık evli bile değilim evlenmeyi hiç düşünmeyen biriyken aşık oldum ve evlendim ve 27 yaşındayım bu tarz durumu ilk kez yaşadım ve evli deneyimli arkadaşlardan bilgi yada teselli almak istedim okurken sıkılan arkadaşlar kusura bakmasın azarlama deil akıl verilse çok daha güzel olur buraya beni azarlayın diye derdimi yazmadım abartma yada değil bunları yaşayanlar sanırım beni anlıyordur ilk zamanlar bu tarz anlaşmazlıkların olabileceğinin farkındayım ama insan gene de birinden duymak istiyor güzel fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim ...

İlk kez mi tartışıyorsunuz diyecektım,öyleymiş.
Gerçi bunlar sevgiliyken aşılacak tripler ama yeni evliyken olur böyle şeyler.
Sana tek diyeceğim,çok fazla uzatma.1 hatanın 1 cezası olur.
Baktı,kızdın,bitti.Daha sonrasında surat yapmak,başkalarının yanında sözetmek filan gereksiz.
Bazen insan farketmeden bir noktaya takılıp dalabiliyor.
Diğer konu için,ben de açık konuşmandan yanayım.
Duygularını,beklentilerini anlatmazsan bilemez ki...
Ama sitem şeklinde değil,sence nasıl yapalım,bence şöyle yapsak daha iyi olur şeklinde.

Son düzenleme:
Back
X