Arkadaşlar canım çok sıkkın dün akşam eşimle dolmuşa bindik arkadaşlarımızla buluşmaya gitmek için dolmuşta ben en köşeye cam kenarına oturdum eşimde yanıma onun yanınada iki kız oturdu köprüden anadolu yakasına geçiyorduk emin bi kaç kere o tarafa baktı daha önce hiç bu konuda tartışmamız olmadı ve ben pek dikkat etmem açıkcası gözünde güneş gözlükleri vardı en son artık kızlarada söle çok beğendiysen bizle gelsinler bari dedim ne diosu dedi dedim ne diosam o ne bakıp duruyosun kıza madem öle ben kimseye bakmıyorum falan kızlar indi biz tartışmaya başlamadan Allahtan bi 5 dakka sonrada biz indik nese bakmıyorum beni hala tanımadınmı en nefret ettiim şeyi yapıyosun anla artık seni seviyorum ve gözüm kimseyi görmez benim bırak sen yanımdayken sen yokken bile kimseyi görmem ben dedi nese biz mekana girdik hepsi eşimin arkadaşı aslında ama benide çok severler ve tanırlar arkadaş hemen neyin var senin diye sordu yok bişey dedi tartışmamız esnasında beni kendinle karıştırma gibi bi laf etti neyse orda arkadaşı sorunca bizimki hemen atladı dolmuşta kıza bakmışım ondan böle yapıyo diye bizim arkadaşlar ortam yumuşasın diye espiri yapıyorlar filan ama bende keyif kaçtı iştah filan kalmadı hiç bişey yemedim ben yemeyince eşimde yemedi ikidebir sırnaşıyo ben robot gibi katıldım kaldım öle sonra aşkım lütfen yapma böle yemin ederim bakmadım dedi dedim tamam haklı olabilirsin belki ben yanlış anladım ama o dediğin neydi öle beni kendinle karıştırma ben ne zaman başka adamlara baktım dedim tabiki bakmadın ama beni haksız yere suçlamanın nasıl bişey olduğunu anla diye öle söledim dedi bilmiyorum ama o kadar içime oturduki anlatamam içimden öpmek sarılmak konuşmak gelmiyor çok soğudum oda farkında durmadan işe geldim watsaptan yazıyo niye bölesin neyin var diye bide bizim haftasonu bi etkinliğe katılmamız lazım ve ekipmanlar bira tuzlu daha önce kullandıklarımız olmuyor yenilerini almamız lazım benimde dedem vefat etti başka şehirde o yüzden anneme maddi olarak yardımcı oluyorum eşimin kızkardeşide bizle katılıyor bu etkinliğe bana diyorki motora bay apara gidicek kardeşimede ekipman almam lazım yani diorki sen başının çaresine bak o kardeşine alırmış bende şimdi watsaptan yazdım msiz ikiniz gidin benim bu ay para durumum yeni ekipman almaya yetmez annemin durumu yüzünden sıkışığım gelemiycem diye bana şimdi ben bi konuşıyım adamlarla eski kıyafetlerle katılırsın falan filan saçmalıyo ordan biliyorum ne derler sorunlar vara hayatta bu benimkiler çok saçma kalıyor ama paylaşmak istedim ve akıl almak içim öle soğuk ki buz gibiyim niye böle oldu birden anlayamıyorum