baktın bakmadım kavgası :(

Arkadasim kusura bakma ama abartmissin.

Bu devirde bakmayan adam bulursan bir tane de bana yolla :)

Ben kapali bir bayanim. Ben bile bakiyorsam ki acik ya da kapali farketmiyor cekici gelen varsa.
Kaldi ki erkekler bakmasin....
Bazi kizlar o kadar guzel ve tatli oluyorlar ki....(masallah :) )

Ne bileyim ,abartmissiniz....

Icim bayildi valla. Bakmadim dediyse bakmamistir. Esinize hic mi guveniniz yok? Daha da hala gittiginiz yerde milletin icinde bakti bakmadi muhabbeti yapip rezil ediyorsunuz kendinizi. :ssz:

Diger konuyu okuyamadim. Ne nokta ne virgul var, hicbirsey anlasilmiyor. Okuyamadim yani, atlaya atlaya okumusum, sonra pes ettim. Karma karisik yazmissiniz, birsey anlasilmiyor.

okuma o zaman zorlayan yok seni fikrinede ihtiyaç yok

Benim başıma gelen birşeyi anlatayım size evden çıktık sitenin içinde marketimiz var oraya gideceğiz birlikte eşim ile marketin önünde bir kız yürüoruz markete doğru kız eşime bakıyor neyse dedim ki buna eşimi bırak ben bile bakmam kız eşime hala bakınca bende gayriihtiyari eşime baktım bi baktım o da bakıyor öyle bir içime oturduki anlatamam aynı anlattıgın gibi buz gibi sogudum ne oldu ne oldu diye soruyor ne olduğunu biliyor farkında hala ne oldu havasında açtım ağzımı yumdum gözümü 2 gun konusmadım neredeyse zindan ettim ona o günü işin kötüsü benim eşim gerçekten bakmaz kimseye ben onu tanımadan bir kaç izlemim oldu o farkında değil yanından erkek arkadaşı geçse selam vermez sonra iş tatlıya bağlandı fazla büyütme sende baktıysa baktı eşleri biz değil miyiz belki seninki istemeden bakmıştır :34: bu arada evlisiniz değil mi senin paran benim paran muhabbeti dönmüş sanırım evlilikte senin paran benim param olmaması gerekli bana kalırsa nacizane benim fikrim tabiki de bu :16:

evet haklısın evlilik böle bişey ve bunlar daha da yaşanır :) artık alışıcam mecbur yoksa evlilik yürümez herşeye sinirlenirsem kaldıki eşime güveniyorum tabiki ama sevgiliyken umursamazdım çok evlendikten sonra yakın kız arkadaşımla yaşadığım bir sorundan sonra onu başka bir konuya açmıştım bende paranoyaklık başladı hala o kötü olayın pskolojisinden kurtulamdım mevlilik ağır bir yükmüş evlenip hemen boşanan biri olmak istemiyorum şimdi hep öle biliosunuz malesef :( para konusuna gelince aslında aramızda öle bir sorun olmazdı kızkardeşine çok düşkün ki bu beni hiç ahatsız etmez normalde ama para durumumuz biraz sıkıntılı olduğunda önceliği ona vermesi canımı sıktı biraz birde benim eşim türk değil onlar biraz daha rahatlar para konusun da ama parası olduğunda ne istesem yapar hatta istemeden yapar da işte bu son durum biraz canımı sıktı kendisine de söyledim zaten bana kardeşinin daha öğenci ve yaşının küçük olmasından dolayı öncelik gibi gelebilir sana ama ilerde kendi mesleğini işini yapıp para kazandığın da böyle olmıycak tabi ki hem bizim çocuklarımız olucak onlar ikimizin önceliği olucaklar artık dedi rahatladım bende seviyorum ya napim :)

Ne güzel bir yere eğlenmeye giderken neden bu kadar aartıp hem de gittiğiniz yerde surat asıp geceyi zehir ettiniz anlamadım ortada hiçbirşey yokken birşey yememeler filan hele aynı ortamda wattsaptan yazışmak ne ya. Bir kere çevrenizdekieri insanlara karşı ayıp o ayaşadığını orada bırakıp girip eğlenecektiniz. Yani toplu taşıma araçlarında zaten yer dar eşinin yanına oturmuşlar öylesine bakmış kafasıın o tarafa çevirmiş olabilir hiç mi oraya kafasını çevirmeyecekti yani. Kızlar da inmiş gitmiş bitmiş yani şimdi bunu sorun yapan yarın bir gün tanıdğı bir kızı görüşüp konuşsa neler yaparsınız acaba gereksiz büyümüş. Hem de mesaj yazıp ben gelmiyorum sen kardeşinle git demek ne alaka evde de konuşabilirdiniz bu konuyu ne aceleniz vardı o ortamda onu demek için. Kaldı ki annen dedenle mi kalıyor, baban yok mu dedem ölünce zorda kaldı yardım ediyorum anneme diyorsunuz. Siz evlisiniz eşiniz size zaten yardım eder bir şekilde ben gelemem bu ay durumum müsait değil ne demek siz sevgili değil evlisiniz. Görümceniniz de hiç ekipmanı yok herhalde ne ekipmanı bu eskisi kullanılmıyor onu da merak ettim. Kardeşine almasını neden sorun ediyorsunuz. Konuşlacak yer orsı değil zaten arkadaşlarınızla birşey belli etmeden eğlenir eve gelir konuşursunuz ama kızgınlığınızla başka şeylere geçmişsiniz alakasız böyle çok sorun yaşarsınız dünyadaki tüm kızları yok edemezsiniz ya illa erkek gözü takılır.

valla ben baya bi karışık yazmışım anlaşılan konular birbirine girmiş sen de neyse sağlık olsun ama şunu anladım ki burda insanlar birbirine destek değil birikmiş sinirlerini boşaltmak için konulara cevap yazıyorlarmış bi daha sanırım hiç bir derdimi yazmam tamam abartmış olabilirim durumu ama bu şekilde cevaplar almayı beklemiyordum açıkcası tabiki yanlış yaptığımı söyleyen olacak ama uslup çok fena kadınlar bence bu yüzden kaybediyor genelde biz birbirimize düşmanlıktan başka birşey yapmıyoruz

Arkadasim kusura bakma ama abartmissin.

Bu devirde bakmayan adam bulursan bir tane de bana yolla :)

Ben kapali bir bayanim. Ben bile bakiyorsam ki acik ya da kapali farketmiyor cekici gelen varsa.
Kaldi ki erkekler bakmasin....
Bazi kizlar o kadar guzel ve tatli oluyorlar ki....(masallah :) )

Ne bileyim ,abartmissiniz....

evet abarttım bende farkındayım ama arkadaşım ben başka bir erkeğe bakmam aklıma bile gelmez ben bakmıyorsam o da bakamaz bu seferki yanlış anlama ama ilerde gerçekten bakarsa azarlamak kavga etmekle vakit kaybetmiycem direk dalıcam kafa göz :D

en sadık adam bile bakar. biz kadınlar bile birbirimize bakıyoruz.

aman derdiniz bu olsun. bence tartışılcak küsülcek konu değil. ah ah hayat öyle sorunlar getiriyorki bunu niye tartışmışız ki diyorsunuz ileride. yapmayın şükredin barışın. sizi çok seviyor benim anladığım kadarıyla.

Gerçekten çok yazık ben tahsilli biriyim ve çok iyi bir mesleğim var ama evlilik cahiliyim şuan inşallah yıllar sonra bugünleri gülerek anarım ama burda farkettiğim şu ki derdini yaz köşesi diye birşey yok aslında . Sen derdini yaz biz kafamıza göre patlayalım stres atalım var .Ben bir abla bir kardeş gibi hatalarımı söyleyen bayanların olduğunuda biliyorum burda çok saolsunlar ama kendimi durduk yere hiç tanımadığım insanlara da azarlatmaya da niyetim yok.Burda hamile bir arkadaş kefir arıyordu eğer başka bir şehirde olmasaydı elimle evine kadar götürürdüm ve asla kimsenin derdini hafife almam sinirlenip azarlamak benim haddim değil ve kimsenin bana bu şekilde hitap etmesinede izin vermem klavyeden atıp tutmak çok kolaydır umarım o özgüvenli arkadaşlar gerçek hayatların da da bu kadar eşlerine sevgililerine güveniyorlardır ve o güvenleride boşa çıkmaz bundan sonra tavsiye ya da başka birşey yazmanıza gerek yok sanırım yaşayarak tecrübe edicem evlillik kurumunu herkese çok teşekkürler ...

en sadık adam bile bakar. biz kadınlar bile birbirimize bakıyoruz.

aman derdiniz bu olsun. bence tartışılcak küsülcek konu değil. ah ah hayat öyle sorunlar getiriyorki bunu niye tartışmışız ki diyorsunuz ileride. yapmayın şükredin barışın. sizi çok seviyor benim anladığım kadarıyla.

teşekkür ederim evet seviyorum eşimde beni çok seviyor ama sanırım bi anlık buhran geçirdim barıştık bile zaten kinci biri değilim eşimde değildir bundan sonra sanırım baktın bakmadın kavgamız olmaz olmassın da zaten :D

Back
X