- Konu Sahibi bal_bocegi
-
amin cnm olmaz mı heycan sinir stres hepsi birbrine girdi kendimi tanıyamıorm bazen :90:
Allah sizde o günleri göstersin cnm
al tabi en doğrusunu yapıosn zamanı gelince sıkışmazsın
ama sana tavsiyem sakın modası geçicek şeyler alma hani bi dönem moda oluo ama ömrü kısa olan şeyler olr ya onlrdan bahsediyorumgerçi sen gayet akıllı alışverişler yapmışsn bnim uyarıma gerek yok
yeni aldığın çatal bıçak takımı çok güzel modelide öle modası geçmez hiçbir zmn
iyi günlerde kullan cnm
kaç parça,markası ve fiyatı ne kadr acaba cnm
Cnm yeni ciciler herzaman başka bir heyecandır dimi ?Tabaklar çok şirinmiş . Güle güle kullan .
karaca sevgililer günü serisi cikarmis ve benim haberim yok
coook güzel canim cook güle güle kullan
Sağol canım benimm, inşalllah o tatlı heycanları bende yaşarımm. Kilona formuna dikkat ettt, bildiğim bütün adaylarr son dönemde aşırı kilo veriyorr. Sağlığın çok önemli cnm.
Dediğin gibi modası geçmiycek şeyler almaya çalışıyorum bi kahvaltı takımım ve aynı desen tencerelerimin modası geçer belki bilemiyorum.
Günlük aldığım çatal- kaşık takımı Emsan canım 70 Tl ye aldım indirimli peşin hali 36 parça 6 kişilik ama ben bunu 12 kişiliğe tamamlamak istiyorum. Arkadaşlarım bütün çeyizini alma eksiklerini alalım dedilerr bi takımını onlara bırakıyorum :90:
Misafir takımımda sade gerçi düz bi model ama napimm çatal kaşıkta böyle şeyler hoşuma gidiyoo bu da saten olsun dedim bakalım Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin sana bana hepimize inş.:97:
Tatlım güle güle kullan son aldıklarınıda. kalpli tabaklar harika. yarın da a101 'e kupalar geliyormuş şirin bende ondan alcam tavsiye ederim görmedim ama ..
günlük çatal bıçakların çokzarifmiş.
inş cnm inş Allah gönlünüze göre versin
evt malesef haklısın kimisi kilo alıyr kimis veriyor bnde verenler kısmındayım stres beni kurutyr
olsun cnm onlrda nazarlık olsun
ne güzel seni düşünen arkadaşlarının olması
çok uyguna almışsn cnm yaa bildiğin züccaciyeci mi yoksa emsan bayisi mi bnde alcam da günlük için o yüzden soryrm
sadenin modası geçmez cnm bnm olsun iyi günlerde kullan hepsini maşallah
amin amin hepimize sanada banada tüm evleniceklererde inş :97:
cnm güle güle kullan çok zarif
Gerçekten güzel ve zarifmiş canım güle güle kullan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?