Bal Böcününnn Çeyizi

Sağol canım benimm, inşalllah o tatlı heycanları bende yaşarımm. Kilona formuna dikkat ettt, bildiğim bütün adaylarr son dönemde aşırı kilo veriyorr. Sağlığın çok önemli cnm.
Dediğin gibi modası geçmiycek şeyler almaya çalışıyorum bi kahvaltı takımım ve aynı desen tencerelerimin modası geçer belki bilemiyorum.
Günlük aldığım çatal- kaşık takımı Emsan canım 70 Tl ye aldım indirimli peşin hali 36 parça 6 kişilik ama ben bunu 12 kişiliğe tamamlamak istiyorum. Arkadaşlarım bütün çeyizini alma eksiklerini alalım dedilerr bi takımını onlara bırakıyorum :90:
Misafir takımımda sade gerçi düz bi model ama napimm çatal kaşıkta böyle şeyler hoşuma gidiyoo bu da saten olsun dedim bakalım Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin sana bana hepimize inş.:97:

Cnm yeni ciciler herzaman başka bir heyecandır dimi ? Tabaklar çok şirinmiş . Güle güle kullan .

karaca sevgililer günü serisi cikarmis ve benim haberim yok
coook güzel canim cook güle güle kullan

Sağolun kıslarr teşekkürlerrr...
Evet cnm sevgililer günü serisi çok şekerr kasesi, tatlı tabağı, servis tabağı bide katlı tabağı ile boll kasesi vardı. 2 Kİşilik takım yapcaktım aslında ama kasesi hoşuma gitmedi. Beyaz üstü yazılı olanlarıda varrr

Tatlım güle güle kullan son aldıklarınıda. kalpli tabaklar harika. yarın da a101 'e kupalar geliyormuş şirin bende ondan alcam tavsiye ederim görmedim ama ..

inş cnm inş Allah gönlünüze göre versin
evt malesef haklısın kimisi kilo alıyr kimis veriyor bnde verenler kısmındayım stres beni kurutyr
olsun cnm onlrda nazarlık olsun
ne güzel seni düşünen arkadaşlarının olması
çok uyguna almışsn cnm yaa bildiğin züccaciyeci mi yoksa emsan bayisi mi bnde alcam da günlük için o yüzden soryrm
sadenin modası geçmez cnm bnm olsun iyi günlerde kullan hepsini maşallah
amin amin hepimize sanada banada tüm evleniceklererde inş :97:

Tatlım güle güle kullan son aldıklarınıda. kalpli tabaklar harika. yarın da a101 'e kupalar geliyormuş şirin bende ondan alcam tavsiye ederim görmedim ama ..

günlük çatal bıçakların çokzarifmiş.

Sağolun kıslarr, daha iyileri sizin olsun, evet cnm a101 de gördüm bende istiyorum bi uğrıycam inş. kalırr. Bim e de kupalar geliyo onlarıda bulurum inş. aklımdalarrr:26:

Yok cnm krc mağazasından aldım. Krc da emsan satıyo görmüşsündür. Gerçi emsanın fabrikası bize 1 km ama üşeniyorum oraya gitsem daha uyguna alırdım
Günlük kaşıkları çok araştırdım ben herkes ne gerek var parça parça al dedi ama benim içim el vermedi bu şekilde aldım. Bizim evde tencereler çatal kaşıklar emsan annem 25 yıldır kullanıyorr memnunuz inş. bende memnun kalırım.

Yok cnm krc mağazasından aldım. Krc da emsan satıyo görmüşsündür. Gerçi emsanın fabrikası bize 1 km ama üşeniyorum oraya gitsem daha uyguna alırdım

Günlük kaşıkları çok araştırdım ben herkes ne gerek var parça parça al dedi ama benim içim el vermedi bu şekilde aldım. Bizim evde tencereler çatal kaşıklar emsan annem 25 yıldır kullanıyorr memnunuz inş. bende memnun kalırım.
[/QUOTE]

anldım cnm çok saol bnde bakıym bi lazım banada çnkü
hemde çok begendim

anldım cnm çok saol bnde bakıym bi lazım banada çnkü
hemde çok begendim

Evet zarif güzeller, inş sende kısa zamanda günlük çatal kaşık sorununu çözersin sende cnm, beni bayağı oyalamıştı

Kıslarr hafta sonu yeni cicilerr aldımm bugün unuttum ama en kısa zamanda ekliycemm

Un eleğim, pasta dekor setim,kepçeliğim, tahta kaşık takımım, peçeteliğim ve baharat kavanozlarım...
Baharat takımından deneme amaçlı aldım bi takım içi ne kadar alıyo diyee merak ettim gözüme küçük gelmişti, baktım gayet iyi 2 takım daha alıcam,
Tahta kaşık takımındanda keşke daha çok alsaydım dedimm en çok onları kullanıyorum onlardan da alıcam yinee :26:

böcüğüm güle güle kullan son aldıklarınıda.. ikeacıyız sanırım bu hafta
ama ben un eleginden görmedim

Canım aldıklarını güle güle kullan.
Senin düğün belli değil ama maaşallah herşey fazla fazla tamam.
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Sevgiler...

bal_bocegi yeni aldıklarını da güzel günlerde kullan inşallah. İlk sayfaya yeni aldıklarını eklemen de ayrıca ince bir davranış. Sıkıldıkça bakıyorum içim açılıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…