Içinden geçen o duaya binlerce kez amiinnn :) ben bilmiyorum doktor bana hamilelik şansının yüksek olduğunu söyledi inşallah oyledirAhh canm cok uzuldum allah iyilik versin rabbimden umut kesilmez hic cocugun olmaz dedikleri bile 20 yil sonra dogal yollarla bebek sahibi oluyorlar. Tanidigim biri var rahim kanseri olmustu doktorlar asla cocugun olmaz dediler kiz simdi hamile 10 yillik evli. Rabbim nasip edecek oldumu bi sekilde mutlaka boyle mucizeler oluyo. Yani daha kotu durumda olan insanlar var demek istedigim, sen normale dönuyormussun sukur ki umudunu asla kaybetme allaha sıgın allahim sana ikiz evlatlar versin ins icimden geldi boyle bi dua nedense canm :)
insallahhh canim kavusuruz yaa kismet kurban oldugum rabbimin vardr bir bildigi vardr vakti zamani....Cumlemize inşallah cnm duygularını anlayabiliyorum ne kadar guc bir duygu oldugunu da anlayabiliyorum inşallah bizde bigun kavusuruz bebeklerimize
Aynen canım yaa ışte sabir gerek çok zor ama carede yok maalesef rabbimize siginmaktan başka ol der ölü verir inşallah bizler içinde ol desininsallahhh canim kavusuruz yaa kismet kurban oldugum rabbimin vardr bir bildigi vardr vakti zamani....
bende kullanıyorum ilk defa bu ay baaşladım abim 1 aylık evli ve bugun öğrendim ki eşi hamile ben 2 yıllık evliyim ve çok istiyorum.eşimde bende kaç gündür meryem suresini okuoruz rabbim duyar inşallah sesimizi bu gecenin yüzü suyu hürmetineYa bu kürü kullanip hamile kalan yokmu biride gelse ben kullandım ve hamile kaldım derede bizede umut olsa
tsh değerinize bakıldı mı yüksek olması düşük yaptırırmış...Ben gecen sene turkiyede muane olmustum tuplerime fln bakild
Gecen sene serophene kullanmistim ve hamile kalmistim ama 10 haftalikken dusuk yaptim aradan 4 ay gecti tekrar hamile kaldim yine dusuk yaptim5 ay oldu 2.dusugumu yapali. Simdi tekrar istiyoruz folik asit kullaniyorum su an sadece ve küre basladim bakalim hayirlisi. Bu arada 4 yillik evliyim 3 yildir bebek istiyoruz ama olmadi iste
canım adetin 2. gunu başlanıyormuş. nu ay adet olursam bende başlıcam ayın 27 sını bekliyorumARKADAŞLAR MERHABA BENİM ADETİME 11 GÜN VAR BENDE BAL TARÇIN ÇÖREK OTU KÜRÜ YAPMAK İSTİYORUM NE ZAMAN BAŞLAMAM GEREK
canım adetin 2. gunu başlanıyormuş. nu ay adet olursam bende başlıcam ayın 27 sını bekliyorum
hayırlısı bakalım ya acaba soğan küründede başlasak bi zararı olur mu ıkısı bır aradaBende o tarihlerde olacağım canım :)
Ben soğan kuru yapmam da arı sütü kullanıyorum su an ona destek amacliBende 27 sinde olcam. Ama ins olmayizda hamiş oluruzkizlar bana hic iyi gelmedi bu kür 6. Gun biraktim mecburen. Ins size faydasi olur
benim iş yerinden bı arkadasım arı poleni hayıt macunu ve sogan kuru yaptı aynı anda ve hamile kaldı. üstelik defarlaca aşılama tüp bebek yaptırmasına rağmen gebe kalammıştı. ama bu karsımları duzenlı kullandı oglu su an da 2 yaşındaBen soğan kuru yapmam da arı sütü kullanıyorum su an ona destek amacli
Bende ilk gebeligim de arı sütü kullandim..faydası oldu ama düştü malesef şimdi yine kullanıyorumbenim iş yerinden bı arkadasım arı poleni hayıt macunu ve sogan kuru yaptı aynı anda ve hamile kaldı. üstelik defarlaca aşılama tüp bebek yaptırmasına rağmen gebe kalammıştı. ama bu karsımları duzenlı kullandı oglu su an da 2 yaşında
benimde iki düsüğüm var . yaşın kaç ne kadarlık evlisin canımBende ilk gebeligim de arı sütü kullandim..faydası oldu ama düştü malesef şimdi yine kullanıyorum
2,5yillik evliyiZ 1 yıldır düşünüyoruz ilki düştü kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi tekrar istiyoruz sen pekibenimde iki düsüğüm var . yaşın kaç ne kadarlık evlisin canım
Allah bağışlasın nasıl kullandım bu ay bende kullanmak istiyorumKızlar ben de pco luyum 2 yila yakin bebek sahibi olamadık. Bal çörek otu tarçın kürünu geçen aylarda öylesine denedim. Çok fazla da değil 10-15 gun kadar. Onun bir faydası oldu mu emin değilim ama hiç beklemediğin bir anda hamile olduğumu öğrendim :)
Darısı tüm isteyen, bekleyenlerin başına. Allah hepimizin dermanini şifasını denk getirsin, melegine kavuştursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?