Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Içinden geçen o duaya binlerce kez amiinnn :) ben bilmiyorum doktor bana hamilelik şansının yüksek olduğunu söyledi inşallah oyledir

Ya kizlar bisey sorcam corekotu kürünü 2 gundur yapiyorum adetim kesildi sanki hic boyle olmazdi birde benim adet donemim cok sancili gecer agri kesici almazsam dayanamiyorum agriya, bu ay hic karnim agrimadi ve adetim cok az oldu boyle oldumu sizdede

Cumlemize inşallah cnm duygularını anlayabiliyorum ne kadar guc bir duygu oldugunu da anlayabiliyorum inşallah bizde bigun kavusuruz bebeklerimize
insallahhh canim kavusuruz yaa kismet kurban oldugum rabbimin vardr bir bildigi vardr vakti zamani....

insallahhh canim kavusuruz yaa kismet kurban oldugum rabbimin vardr bir bildigi vardr vakti zamani....
Aynen canım yaa ışte sabir gerek çok zor ama carede yok maalesef rabbimize siginmaktan başka ol der ölü verir inşallah bizler içinde ol desin

Ya bu kürü kullanip hamile kalan yokmu biride gelse ben kullandım ve hamile kaldım derede bizede umut olsa

Ya bu kürü kullanip hamile kalan yokmu biride gelse ben kullandım ve hamile kaldım derede bizede umut olsa
bende kullanıyorum ilk defa bu ay baaşladım abim 1 aylık evli ve bugun öğrendim ki eşi hamile ben 2 yıllık evliyim ve çok istiyorum.eşimde bende kaç gündür meryem suresini okuoruz rabbim duyar inşallah sesimizi bu gecenin yüzü suyu hürmetine

tsh değerinize bakıldı mı yüksek olması düşük yaptırırmış...

angel-devil . Yok canm hic biseye bakilmadi dusukten sonra doktora gittim arastirilmasi icin ama 3 dusukten sonra ancak bakabiliriz dedi (yurtdisinda yasiyorum) kan testine bile baktiramadim acaba kan pihtilasmasimi var die. burasida boyle bi yer iste allah dusurmesin kimseyi burdaki doktorlara

ARKADAŞLAR MERHABA BENİM ADETİME 11 GÜN VAR BENDE BAL TARÇIN ÇÖREK OTU KÜRÜ YAPMAK İSTİYORUM NE ZAMAN BAŞLAMAM GEREK

ARKADAŞLAR MERHABA BENİM ADETİME 11 GÜN VAR BENDE BAL TARÇIN ÇÖREK OTU KÜRÜ YAPMAK İSTİYORUM NE ZAMAN BAŞLAMAM GEREK
canım adetin 2. gunu başlanıyormuş. nu ay adet olursam bende başlıcam ayın 27 sını bekliyorum

Bende 27 sinde olcam. Ama ins olmayizda hamiş oluruz kizlar bana hic iyi gelmedi bu kür 6. Gun biraktim mecburen. Ins size faydasi olur

Ben soğan kuru yapmam da arı sütü kullanıyorum su an ona destek amacli
benim iş yerinden bı arkadasım arı poleni hayıt macunu ve sogan kuru yaptı aynı anda ve hamile kaldı. üstelik defarlaca aşılama tüp bebek yaptırmasına rağmen gebe kalammıştı. ama bu karsımları duzenlı kullandı oglu su an da 2 yaşında

Bende ilk gebeligim de arı sütü kullandim..faydası oldu ama düştü malesef şimdi yine kullanıyorum

Kızlar ben de pco luyum 2 yila yakin bebek sahibi olamadık. Bal çörek otu tarçın kürünu geçen aylarda öylesine denedim. Çok fazla da değil 10-15 gun kadar. Onun bir faydası oldu mu emin değilim ama hiç beklemediğin bir anda hamile olduğumu öğrendim :)

Darısı tüm isteyen, bekleyenlerin başına. Allah hepimizin dermanini şifasını denk getirsin, melegine kavuştursun...

Allah bağışlasın nasıl kullandım bu ay bende kullanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…