Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah bağışlasın nasıl kullandım bu ay bende kullanmak istiyorum

Çörek otu çekilince daha etkili oluyormuş diye duymuştum ama bir türlü çekilmiş bulamadım o yüzden ben de normal çörek otuyla yaptım. Onun ölçüsü vardı tam hatırlamıyorum ölçüsüne gore karistirdim sabah aksam yemeklerden önce çiğneyerek yedim. Adetin 2. Günü başlamıştım ben de sanırım ama bir daha adet görmedim. Sonra test yaptım negatifti kadın doğuma gittim doktor kendi kendine adet olacak gibi görünüyorsun dedi söktürücü vermedi ben de bu ay da olmadi diyerek herşeyi bıraktım folik asit bile içmedim. Sonra aradan yaklaşık 3 hafta geçti ben hala adet olmadım, bir ümit diyerek test yaptım ve pozitifti :) hep derler ya hiç beklemediğin zamanda oluyor diye, benim için beklememekten öte imkansız bir zamanda oldu o yüzden umudunuzu hic kaybetmeyin...

Bende umut kaybetmedim dediğiniz gibi Aalh verecek acele etmiyorum ama sadece sağlıklı yumurta için :),

Bende umut kaybetmedim dediğiniz gibi Aalh verecek acele etmiyorum ama sadece sağlıklı yumurta için :),

Tabi ki biz elimizden geleni yapmalıyız ondan sonra sonucu Allaha bırakmalıyız. Biz bilemiyoruz bizim için hayırlı mi değil mi o yüzden en hayırlı zamanda olsun insallah. Tabi evlatlarımız da hayırlı ve sağlıklı olsunlar en önemlisi o...
Tabi bu hissiyata simdi ulaştım, öncesinde beklemek ne zor şey iyi bilirim. Bilseydim 2 yılın sonunda hamile olacağımı en azından bu kadar göz yaşı dökmez hayati kendime ve eşime zindan etmezdim. Evliligimin en güzel yılları bir daha geri gelmeyecek ama iste o an onu dusunemiyorsun panik oluyorsun.. Rabbim kimseyi evladıyla ve evlatsizlikla sinamasin..

Amin inşallah beizde bir yıldır düşünüyoruz Allah nasip ederse

Amin inşallah beizde bir yıldır düşünüyoruz Allah nasip ederse

İnşallah Allah sizin mucizenizi de çok bekletmeden nasip etsin. Kendinizi illa hemen olsun diye germeyin, Bu sürecin keyfini cikarin, bebek de hediyesi oluyor zaten :)

MAŞALLAH CANIM ALLAH İSTEYEN HERKSE NASİP ETSİN. BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAGINA LAIRSIN İNSALLAH

2,5yillik evliyiZ 1 yıldır düşünüyoruz ilki düştü kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi tekrar istiyoruz sen peki
ben 3.5 yıllık evliyim 27 yaşıma girdim 2 kez düşük yaptım pıhtılaşma bozukluğu var bende ama bebekde stres yapınca heöen gelmyor bende beklemek istemıyorum artık o yuzden tüm yöntermleri deneyecem Allah nasıp ederse sen kaç yaşındasın canım

İnşallah Allah sizin mucizenizi de çok bekletmeden nasip etsin. Kendinizi illa hemen olsun diye germeyin, Bu sürecin keyfini cikarin, bebek de hediyesi oluyor zaten :)
Aynen bende öyle düşünüyorum kurtajin üzerinden 3 ay geçti zaten rabbim doğru zaman da nasip eder inşallah

Bende 27 yaşındayım canim

Yok canım bende hiç birşey yok :) ilkinde de olmadı zaten sadece adet gecikti :) ama bu ay zaten olmam :)))
belli olmaz ama benim her zamanki belirtiler adet de olabılırım hamılede net birsey yok bakalım belki yarın test yaparım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…