Allah bağışlasın nasıl kullandım bu ay bende kullanmak istiyorum
Bende umut kaybetmedim dediğiniz gibi Aalh verecek acele etmiyorum ama sadece sağlıklı yumurta için :),Çörek otu çekilince daha etkili oluyormuş diye duymuştum ama bir türlü çekilmiş bulamadım o yüzden ben de normal çörek otuyla yaptım. Onun ölçüsü vardı tam hatırlamıyorum ölçüsüne gore karistirdim sabah aksam yemeklerden önce çiğneyerek yedim. Adetin 2. Günü başlamıştım ben de sanırım ama bir daha adet görmedim. Sonra test yaptım negatifti kadın doğuma gittim doktor kendi kendine adet olacak gibi görünüyorsun dedi söktürücü vermedi ben de bu ay da olmadi diyerek herşeyi bıraktım folik asit bile içmedim. Sonra aradan yaklaşık 3 hafta geçti ben hala adet olmadım, bir ümit diyerek test yaptım ve pozitifti :) hep derler ya hiç beklemediğin zamanda oluyor diye, benim için beklememekten öte imkansız bir zamanda oldu o yüzden umudunuzu hic kaybetmeyin...
Bende umut kaybetmedim dediğiniz gibi Aalh verecek acele etmiyorum ama sadece sağlıklı yumurta için :),
Amin inşallah beizde bir yıldır düşünüyoruz Allah nasip ederseTabi ki biz elimizden geleni yapmalıyız ondan sonra sonucu Allaha bırakmalıyız. Biz bilemiyoruz bizim için hayırlı mi değil mi o yüzden en hayırlı zamanda olsun insallah. Tabi evlatlarımız da hayırlı ve sağlıklı olsunlar en önemlisi o...
Tabi bu hissiyata simdi ulaştım, öncesinde beklemek ne zor şey iyi bilirim. Bilseydim 2 yılın sonunda hamile olacağımı en azından bu kadar göz yaşı dökmez hayati kendime ve eşime zindan etmezdim. Evliligimin en güzel yılları bir daha geri gelmeyecek ama iste o an onu dusunemiyorsun panik oluyorsun..Rabbim kimseyi evladıyla ve evlatsizlikla sinamasin..
Amin inşallah beizde bir yıldır düşünüyoruz Allah nasip ederse
MAŞALLAH CANIM ALLAH İSTEYEN HERKSE NASİP ETSİN. BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAGINA LAIRSIN İNSALLAHKızlar ben de pco luyum 2 yila yakin bebek sahibi olamadık. Bal çörek otu tarçın kürünu geçen aylarda öylesine denedim. Çok fazla da değil 10-15 gun kadar. Onun bir faydası oldu mu emin değilim ama hiç beklemediğin bir anda hamile olduğumu öğrendim :)
Darısı tüm isteyen, bekleyenlerin başına. Allah hepimizin dermanini şifasını denk getirsin, melegine kavuştursun...
ben 3.5 yıllık evliyim 27 yaşıma girdim 2 kez düşük yaptım pıhtılaşma bozukluğu var bende ama bebekde stres yapınca heöen gelmyor bende beklemek istemıyorum artık o yuzden tüm yöntermleri deneyecem Allah nasıp ederse2,5yillik evliyiZ 1 yıldır düşünüyoruz ilki düştü kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi tekrar istiyoruz sen peki
Aynen bende öyle düşünüyorum kurtajin üzerinden 3 ay geçti zaten rabbim doğru zaman da nasip eder inşallahİnşallah Allah sizin mucizenizi de çok bekletmeden nasip etsin. Kendinizi illa hemen olsun diye germeyin, Bu sürecin keyfini cikarin, bebek de hediyesi oluyor zaten :)
Bende 27 yaşındayım canimben 3.5 yıllık evliyim 27 yaşıma girdim 2 kez düşük yaptım pıhtılaşma bozukluğu var bende ama bebekde stres yapınca heöen gelmyor bende beklemek istemıyorum artık o yuzden tüm yöntermleri deneyecem Allah nasıp edersesen kaç yaşındasın canım
inşallah bu 27 ler bıze ugur getirir de bu ay adet olmayız küre de gerek kalmaz senın bat ne zaman peki benim 27 ocakBende 27 yaşındayım canim
inşallah bu 27 ler bıze ugur getirir de bu ay adet olmayız küre de gerek kalmaz senın bat ne zaman peki benim 27 ocak
inşallah bu 27 ler bıze ugur getirir de bu ay adet olmayız küre de gerek kalmaz senın bat ne zaman peki benim 27 ocak
ee oyleyse hiç belirti var mı sende gebelik şüphesi fılanAynen canım benim de 26 ocak :)
Yok canım bende hiç birşey yok :) ilkinde de olmadı zaten sadece adet gecikti :) ama bu ay zaten olmam :)))ee oyleyse hiç belirti var mı sende gebelik şüphesi fılan
belli olmaz ama benim her zamanki belirtiler adet de olabılırım hamılede net birsey yok bakalım belki yarın test yaparım benYok canım bende hiç birşey yok :) ilkinde de olmadı zaten sadece adet gecikti :) ama bu ay zaten olmam :)))
İnşallah hamilesindir ama ben değilim biliyorum :)belli olmaz ama benim her zamanki belirtiler adet de olabılırım hamılede net birsey yok bakalım belki yarın test yaparım ben
İnşallah güzel bir sonuç alırsın bize de umut olur :)Bende bu ay denedim bakalım ne olacak :)
canım ben bugun test yaptım maalesef negatif bebek yok anliycan moral sıfır oldu tabiİnşallah hamilesindir ama ben değilim biliyorum :)
canım ben bugun test yaptım maalesef negatif bebek yok anliycan moral sıfır oldu tabi
canım çok sevindim hamilesin sanırım.:) bu ay bizim olmaz diyordun suprız mı oldumoralini bozma bence canım bu ay olmazsa öbür ay kısmet olur inşallahhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?