Ne halttan bir is ya bu bu yurt dişinin doktorları hep mi böyle türkiyedeki doktorların gözünü seveyim üzülme mevlam büyük bol bol dua edelim Allahın izniyle daga tasa can veren Rabbim bizim agacimizida meyvesiz koymaz insSebebini bende bilmiyorum doktor sebepsiz dusuk dedi ikisinede normalmis yani teshisi koydular ne sacma arastirma bile yapilmadi vardir bi sebebi mutlaka ancak 3.dusukten sonra arastirma yapiliyo burda (yurtdisindayim) cok sacma yaa. Evet kürü ilk defa yapiyorum sabah aksam ac karnina yemeklerden yarim saat once
bende klomen kullanmyorum canim ayni senin gibi gunde iki incir yiyorum bide corek otu bal tarcin kurunu kullanyorum canim islaklik bendede var kasikta inanilmaz agri goguslermde sizi var ates basyo oyle adet tarihin nezaman?
ayniyiz hemen hemen ben sat 5 aralik 21 gun adet dongum 25 araliga denk geliyo kismet artik bekliycez benimde iki kaybim var dusuk bi tane oglum var ikinciyi dusunyoruz aslinda yeni dusuk yaptim 5 ay oldu ama ben yine istiyorum cocuk kim istemz rabbim kimseyi mahrum etmesin....Aaa ayni sekilde bire bir ayni seyleri uyguluyoruz benim daha çok var adetin 6 günü birazdan 7. Günü olucak ins :) ben her ay bir hafta öncesi oluyorum yani bat 3 ocak
Aynen kuzum canından bir parça istemek en doğal en güzel şey sonuclarinizi yazın buraya mutlaka ya bu arada yokmu burda bize umut olacak bu kuru uygulayıp hamile kalan destek olsa bizeayniyiz hemen hemen ben sat 5 aralik 21 gun adet dongum 25 araliga denk geliyo kismet artik bekliycez benimde iki kaybim var dusuk bi tane oglum var ikinciyi dusunyoruz aslinda yeni dusuk yaptim 5 ay oldu ama ben yine istiyorum cocuk kim istemz rabbim kimseyi mahrum etmesin....
canim yok adetliyken yasamadim ben suan regl degilim bitti 9 aralikta bitti tam olarak ama bugun duramiyorum agridan aferdersn iliski oldugu gun dahada fenayim o gun daha cok sancilarim artiyo.Peki benim bugünkü yaşadığım ağrıyı sende yasadinmi bugün daha adetin 6. Günü olmasına rağmen yaşadığım o ağrı tıpkı çatlama ağrısı gibiydi dediğim gb cnm benim adet 24 günde bir olduğundan bat 3 ocak
Kız tutmuş olmayasin belirtilerin çok benziyor hadi inscanim yok adetliyken yasamadim ben suan regl degilim bitti 9 aralikta bitti tam olarak ama bugun duramiyorum agridan aferdersn iliski oldugu gun dahada fenayim o gun daha cok sancilarim artiyo.
gecmis olsun canim rabbim bi daha yasatmasin cook zor benimde karnimda bebeklerin beyin gelisim bozukluklari meydana cikyo cook zor yaa folik asit mutlaka kullan imkanin varsa bulabilirsende canim inofolic diye bi ilac var onu kullanSebebini bende bilmiyorum doktor sebepsiz dusuk dedi ikisinede normalmis yani teshisi koydular ne sacma arastirma bile yapilmadi vardir bi sebebi mutlaka ancak 3.dusukten sonra arastirma yapiliyo burda (yurtdisindayim) cok sacma yaa. Evet kürü ilk defa yapiyorum sabah aksam ac karnina yemeklerden yarim saat once
ayyy canim agzini bal yesin Insallah canim benim yaaa rabbim sanada nasip etsin insallah yaaa ben o kadar duygulanyorum ki suan yazarken bile gozlerimden yas akiyo rabbim nasil bi micize veriyo kurban olurum yaaKız tutmuş olmayasin belirtilerin çok benziyor hadi ins
Allah kimseyi burdaki doktorlarin eline dusurmesin 2. Hamileligimde 5 haftalikken kanamam oldu beni göz göre göre eve gonderdiler biseyin yok diye. Kesinlikle hicbi mudahele edilmedi zaten 5 hafta sonrada dusuk yaptim. Dusugu onleyici biseyler yapsalardi turkiyedeki gibi. belki su anda bebegim benimle birlikte 7 aylik olacaktiNe halttan bir is ya bu bu yurt dişinin doktorları hep mi böyle türkiyedeki doktorların gözünü seveyim üzülme mevlam büyük bol bol dua edelim Allahın izniyle daga tasa can veren Rabbim bizim agacimizida meyvesiz koymaz ins
Sagol canm allah razi olsun.sanada gecmis olsun. su anda seven seas diye folik asit kullaniyorum. 2. Hamile kaldigimda bu hapla kalmistim. tekrar kullanmaya basladim. Canm inofolic ne icin vitaminmigecmis olsun canim rabbim bi daha yasatmasin cook zor benimde karnimda bebeklerin beyin gelisim bozukluklari meydana cikyo cook zor yaa folik asit mutlaka kullan imkanin varsa bulabilirsende canim inofolic diye bi ilac var onu kullan
rabbim sabir versin canim yaaa gercekten cok zorrr orada onemi yok cocugun okadar cunku merhamet yok o insanlsrda sende acaba kan bihtilasmasimi var canim dusuklerinin sebebi?Allah kimseyi burdaki doktorlarin eline dusurmesin 2. Hamileligimde 5 haftalikken kanamam oldu beni göz göre göre eve gonderdiler biseyin yok diye. Kesinlikle hicbi mudahele edilmedi zaten 5 hafta sonrada dusuk yaptim. Dusugu onleyici biseyler yapsalardi turkiyedeki gibi. belki su anda bebegim benimle birlikte 7 aylik olacaktiallahim kimselerin basina vermesin cok kotu bisey canimdan can gitti
inofolic hem folik asit hemde inozitol yumurtari onaryo gebelik sagliyo senin kullandgn ilac acaba turkiyede var mi?Sagol canm allah razi olsun.sanada gecmis olsun. su anda seven seas diye folik asit kullaniyorum. 2. Hamile kaldigimda bu hapla kalmistim. tekrar kullanmaya basladim. Canm inofolic ne icin vitaminmi
Ahh canm bide ben bilsen derdimin ne oldugunu kan pihtilasmasimi yoksa baska biseymi hic bilmiyorum hastaneden sirf bunun icin randevu aldim 2.5 ay bekledim randevuyu bi gittim arastirma yapamayiz dedi doktor tokat gibi geldi. Allah izin verirde tekrar hamile kalirsam hemen turkiyeye gidicem burdan bana hayir yok. Canm ebay die site var ordan getirttik Aslinda burda eczanede oluyo ama alcagimiz zaman yoktu onun icin netten aldik.inofolic hem folik asit hemde inozitol yumurtari onaryo gebelik sagliyo senin kullandgn ilac acaba turkiyede var mi?
Cumlemize inşallah cnm duygularını anlayabiliyorum ne kadar guc bir duygu oldugunu da anlayabiliyorum inşallah bizde bigun kavusuruz bebeklerimizeayyy canim agzini bal yesin Insallah canim benim yaaa rabbim sanada nasip etsin insallah yaaa ben o kadar duygulanyorum ki suan yazarken bile gozlerimden yas akiyo rabbim nasil bi micize veriyo kurban olurum yaa
Senin kadar hissedemesemde o acıyı anlayabiliyorum hiç biseyden A nlamayanlari uzman yapıyorlar başımıza mecburen güveniyoruz bizde neyse takdiri ilahi diyelim uzme kendini inşallah hayırlı bir zamanda hayırlı bu evlat alırsın kucaginaAllah kimseyi burdaki doktorlarin eline dusurmesin 2. Hamileligimde 5 haftalikken kanamam oldu beni göz göre göre eve gonderdiler biseyin yok diye. Kesinlikle hicbi mudahele edilmedi zaten 5 hafta sonrada dusuk yaptim. Dusugu onleyici biseyler yapsalardi turkiyedeki gibi. belki su anda bebegim benimle birlikte 7 aylik olacaktiallahim kimselerin basina vermesin cok kotu bisey canimdan can gitti
Sagol ins en kisa zamanda allahim sanada hayirli evlatlar nasip etsin. Sen ne kadardir istiyorsun. Ve herhangi bi sorunun varmi canmSenin kadar hissedemesemde o acıyı anlayabiliyorum hiç biseyden A nlamayanlari uzman yapıyorlar başımıza mecburen güveniyoruz bizde neyse takdiri ilahi diyelim uzme kendini inşallah hayırlı bir zamanda hayırlı bu evlat alırsın kucagina
Sende sağol Canım benim iki yıl olcak isteyeli bana geçen yıl tup bebek falan dediler onda bile sans az verdiler yumurta rezerv azlığı diye hormonlar alt üst vs şimdiki sonuclarim çok iyi normal çıktı sadece amh geçen yıl 0.25 bitmek üzere dediler şimdide 0.75 çıktı yani normale yakın doktor normal yolla hamile kalabilirsin dedi bakalım kısmet Allahın dediği olurSagol ins en kisa zamanda allahim sanada hayirli evlatlar nasip etsin. Sen ne kadardir istiyorsun. Ve herhangi bi sorunun varmi canm
Ya buranin sistemi cok kotu bebek 3 aylik olduktan sonra bakiyorlar ultrasonla. İlk hamileligimde bebek 5haftalikken karnimda ölmüsTurkiyede de durun cok farkli sayilmaz 2veya 3dusukten sonra arastruliyor devlet hastensinde ama ozele gidrsniz parayu bastrrsuniz arastirirlar.bal tarcin corek otu kasiklarda agri gaz sancisi gibi aisme batna yapyor bu benim 2.ayim gecen ay klomen ile birlikye yaptm kendgiliginden catladi dun bende sizler gbi agridan durmadim daha oncemi gunlerde hafif hafif agrilarim oldu buyudugu icin agri cektgimizi soyluyor doktorlar normlade bukadr agrim catlama ignesinden somra olurdu benin ama sanrm kurle kendi kendine buyudu ve catlasi die dusunuyorum.benimde bir tane dusugum var canim ufak gebeliklerde doktolr fazla bisi yapmyorlar neden dersen rahim bazen sagliksiz gebelikleri disari atiyor ayiklama yapiyor belko bebeklrin dusmeseydi sakat olabilirlerde bazen 2.buvuk 3aylik gebelere yatis ve dusurmemsi igne vs yapiliyor ama ufaklri dogal surkilasyonuni dogal akisina birakiyorlar ben dusuk yaparken uc hastne gezdim hic biri bisi yaoamadi sagliksiz bir gebelikse sonlanir dediler tabi 2.dusuk olurda aratrmaya koyulacagin.bende bur kur akainti yapti baya beyaz akintilrm sizlerde de var mi en az uc ay yapayim diorm ben benim sol kasgimda agrim fazla oluyor bugun 12.gun gecen ay bugun kocaman sarimsi yumrta aki akintim gelmsti bakalim bugun olacak mi
Ahh canm cok uzuldum allah iyilik versin rabbimden umut kesilmez hic cocugun olmaz dedikleri bile 20 yil sonra dogal yollarla bebek sahibi oluyorlar. Tanidigim biri var rahim kanseri olmustu doktorlar asla cocugun olmaz dediler kiz simdi hamile 10 yillik evli. Rabbim nasip edecek oldumu bi sekilde mutlaka boyle mucizeler oluyo. Yani daha kotu durumda olan insanlar var demek istedigim, sen normale dönuyormussun sukur ki umudunu asla kaybetme allaha sıgın allahim sana ikiz evlatlar versin ins icimden geldi boyle bi dua nedense canm :)Sende sağol Canım benim iki yıl olcak isteyeli bana geçen yıl tup bebek falan dediler onda bile sans az verdiler yumurta rezerv azlığı diye hormonlar alt üst vs şimdiki sonuclarim çok iyi normal çıktı sadece amh geçen yıl 0.25 bitmek üzere dediler şimdide 0.75 çıktı yani normale yakın doktor normal yolla hamile kalabilirsin dedi bakalım kısmet Allahın dediği olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?