Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlarrr kimse yokmu bu gün adetimn 2. günü bende denemeyi düşünüyorum aranzda başka kulanan varmı??

slm kızlarrr kimse yokmu bu gün adetimn 2. günü bende denemeyi düşünüyorum aranzda başka kulanan varmı??
arkadaşım ben kullandım ama sadece 5 gün sabah akşam yedim ama ona rağmen yumurtlamm erken oldu ve aşırı ağrım. Vardı çok faydalı kesinlikle herkese tavsiye ederim inşallah 20 gün sonra hayırlı bi haber alır im da herkes e ilan ederim

ayy hadi inşş çok güzel haberler verirsin bnde başladım dün sabh akşm yiyorum umut işte haberini dört gözle bekliyorum lütfen buruya yaz olurmu lütfen umut ol bna

Öncelikle hayırlı olsun, bu kürle güzel haber alan arkadaşlara :) Şimdi forumda gezinirken bu kürden sayenizde tesadüfen haberim oldu. Adetin 2. günü ben de kullanmaya başlayayım bakalım neler olacak :) Soğan kürünü de burdan öğrendim onu da denemeye çalışacağım.

aminn cümlemize inş sende icinde
bacım sogan kürü ile ikisi bir olmuyo dikkat et bacım ben gecen ay sogan kürü bu ayda bu kürü yapıyorum
amann ALLAH korusun kaş yapalım derken ....hadi inş RABBİM kucagımızı doldursun inş canım

Öyle mi? Bunu da bilmiyordum. Ben de ayrı zamanlarda yapayım o zaman. Tüm dileklerine can-ı gönülden amin...

Öyle mi? Bunu da bilmiyordum. Ben de ayrı zamanlarda yapayım o zaman. Tüm dileklerine can-ı gönülden amin...

yok sakın iki kür bir arada olmaz bide folik asit tozu var ben iciyorum ha bu arada canım yakıda vur çok iyi geliyo unutma

Folbiol folik asit kullanıyorum zaten. Yakıyı da hiç duymamıştım neler varmış :)

Slm arkadaşlar bende 5 gün oldu çörekotuna başlayalı doktorumda klomen verdi 2 gündürde onu kullanıyorum birde folbiol kullanıyorum bu ay inşallah gelir bebişlerimiz Allah ım kucağumızı boş bırakmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…