EVT CANIM SÜPRİZ OLDU BUGÜN KESEYİ GÖRDÜKcanım çok sevindim hamilesin sanırım.:) bu ay bizim olmaz diyordun suprız mı oldu
maşallah canım Allah size bağışlasın evladınızı peki herhangi birsey yaptın mı bana yardımcı olabılecegın bilgiler var mıEVT CANIM SÜPRİZ OLDU BUGÜN KESEYİ GÖRDÜK
İnofolic içtim birde arı sütü canimmaşallah canım Allah size bağışlasın evladınızı peki herhangi birsey yaptın mı bana yardımcı olabılecegın bilgiler var mı
inofolic nedir canım ayrıca arı sutu dediğin arı polininden farklı bırsey mıİnofolic içtim birde arı sütü canim
inofolic toz halınde olan bir ilaç değil mi . bende bal tarcın olayına gırdım insallah hayırlı olur yaİNOFOLİC FOLİC ASİT CANIM ARİ SÜTÜ POENDEN FARKLI
Aynen öyle canım :))inofolic toz halınde olan bir ilaç değil mi . bende bal tarcın olayına gırdım insallah hayırlı olur ya
arkadaşım ben kullandım ama sadece 5 gün sabah akşam yedim ama ona rağmen yumurtlamm erken oldu ve aşırı ağrım. Vardı çok faydalı kesinlikle herkese tavsiye ederim inşallah 20 gün sonra hayırlı bi haber alır im da herkes e ilan ederimslm kızlarrr kimse yokmu bu gün adetimn 2. günü bende denemeyi düşünüyorum aranzda başka kulanan varmı??
ayy hadi inşş çok güzel haberler verirsin bnde başladım dün sabh akşm yiyorum umut işte haberini dört gözle bekliyorum lütfen buruya yaz olurmu lütfen umut ol bnaarkadaşım ben kullandım ama sadece 5 gün sabah akşam yedim ama ona rağmen yumurtlamm erken oldu ve aşırı ağrım. Vardı çok faydalı kesinlikle herkese tavsiye ederim inşallah 20 gün sonra hayırlı bi haber alır im da herkes e ilan ederim
aminn cümlemize inş sende icindeÖncelikle hayırlı olsun, bu kürle güzel haber alan arkadaşlara :) Şimdi forumda gezinirken bu kürden sayenizde tesadüfen haberim oldu. Adetin 2. günü ben de kullanmaya başlayayım bakalım neler olacak :) Soğan kürünü de burdan öğrendim onu da denemeye çalışacağım.
Öyle mi? Bunu da bilmiyordum. Ben de ayrı zamanlarda yapayım o zaman. Tüm dileklerine can-ı gönülden amin...
ayy hadi inşş çok güzel haberler verirsin bnde başladım dün sabh akşm yiyorum umut işte haberini dört gözle bekliyorum lütfen buruya yaz olurmu lütfen umut ol bna[/QUOTE inşallah canım sabah özellikle aç karnına olsun ben diğer kaşığı gece yatmadan yedim ayrıca infoligi keşke başka zaman icseydin genelde böyle şeyleri ayrı ayrı yapmayı öneriyorlar birsey daha ben çörek otunu çok inceltmedim dislerimle cignedim inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmaz
Canim yakiyi ne zaman yapmak gerekiyoryok sakın iki kür bir arada olmaz bide folik asit tozu var ben iciyorum ha bu arada canım yakıda vur çok iyi geliyo unutma
adet bitince yumurtlama ya yakın yapıştr canımCanim yakiyi ne zaman yapmak gerekiyor
ay benim geçti ya yumurtlamaya yakın yapaarsak ilişki nasıl olacak tatlım yakı yapısınca 4 gun banyo yapmamak gerekiyor diye bılıyorum benadet bitince yumurtlama ya yakın yapıştr canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?