- 10 Temmuz 2015
- 363
- 241
- 23
- 36
uzulme canim ben bi yerde okumustum corek otu bazi ilaclarin dengesini bozuyomus etkisini olduryomus uzulme gecer insallah iyi olursun ben yakiyi duydum bide onuda deniycem yarin bel'e yumurtlama gunu yaki yapistirilyo bir iki gun kalip cikartilyo istersen kistlerin icin sogan suyuna basla canimCnm dün doktora Gittim tabiki hamile değilim bu kür den mi bilmiyorum kistim olusmus ayrıca troit hastasıyım ilaç kullaniodum ama bu ay onun dengeside bozulmuş ilaç imi yukseltti doktor ve ben artık bilmedigim kürleri yaapmiycam biraktim allah isterse verir ztn herseyin hayirlisi bukdr zorlamanin bi anlamı yok
ben varim canim nasil yardimci olabilirim..Selam kızlar kimse yokmu bende bu kür e yeni baslayanlardanim bana yardım edecek biri varmı
ben varim canim nasil yardimci olabilirim..Selam kızlar kimse yokmu bende bu kür e yeni baslayanlardanim bana yardım edecek biri varmı
Burda birini görmek beni c oookkk mutlu etti doğrusu canım bende yumurta takibindeyim geçen ay klomen kullandım ama gebelik olusmadi bu b.c.t kurunu duydum ve onca tedaviye rağmen hamile anlamayanlar bu kür sayesinde hamile kalanların coklukta olduğunu gördüm ve bende başladım adetin 6. Günü bugün üçüncü günü başladım ve bugün acayip bu karin ağrım var ve devamlı kendimde bu islaklik var ufak akintilar klomen kullanmıyorum birlikte bu ağrı yumurta olgunlaşma ağrısı vs yani ne olabilir bilgin varmı yardımcı olursan cookkk mutlu olurum canım yaaben varim canim nasil yardimci olabilirim..
Canim bende bugun basladim küre. Neden agrilarin oldu bilmiyorum belkide yumurtaliklari etkiliyo ondan olabilir. Yumurta catlarken sol yada sag tarafta agri oluyoKimse yokmuuuuuuu yaaa
Etkiliyor derken kasiklarim agriyordu bu arada son bir saattir geçti ağrımCanim bende bugun basladim küre. Neden agrilarin oldu bilmiyorum belkide yumurtaliklari etkiliyo ondan olabilir. Yumurta catlarken sol yada sag tarafta agri oluyo
Klomen kullanırken yumurtam oluşmuştu bitane böyle ağrım olmadi neredeyse hiç olmadi ufak tefek ağrılar oldu ama bugün bildiğin adet ağrısı yaşar gibiydim peki çatlama olayı nasıl olucak kendi kendine çatlar heralde demi yoksa başka biseymi yapmak lazım hiç fikrin varmıYumurtalari buyutuyormus ve yumurta kalitesini ve sayisini cogaltiyormus hamile kalma ihtimalini yukseltiyormus.
Bende folik asit kullaniyorum. nerden bisey duysam onu uyguluyorum bi arada sogan kürüne takmistim kardesim ictigi ay hamile kalmisti benden tık yokBen klomende kullaniyorum takviye olarakta bu kuru uyguluyorum günde bikac tanede kuru icir yiyorum ne halt ediyorum bende bilmiyorum :)
Inşallah bu kür ise yaricak doktor bana ara ver bu ay dedi ama ben boş durmadım :) dilerim sende en yakın zamanda dileğine kavusursun da bebisin olurBende folik asit kullaniyorum. nerden bisey duysam onu uyguluyorum bi arada sogan kürüne takmistim kardesim ictigi ay hamile kalmisti benden tık yok
Gecen sene serophene kullanmistim ve hamile kalmistim ama 10 haftalikken dusuk yaptim aradan 4 ay gecti tekrar hamile kaldim yine dusuk yaptimKlomen kullanırken yumurtam oluşmuştu bitane böyle ağrım olmadi neredeyse hiç olmadi ufak tefek ağrılar oldu ama bugün bildiğin adet ağrısı yaşar gibiydim peki çatlama olayı nasıl olucak kendi kendine çatlar heralde demi yoksa başka biseymi yapmak lazım hiç fikrin varmı
bu arada sen nebkadaedir istiyorsun klomen vs kullandım mi
Peki neden oluyor bu dusukler üzücü bir durum ama inşallah geride kalacak herşey bu kuru ilk kez mi yapıyorsun ve nasıl kullaniyorsunBen gecen sene turkiyede muane olmustum tuplerime fln bakild
Gecen sene serophene kullanmistim ve hamile kalmistim ama 10 haftalikken dusuk yaptim aradan 4 ay gecti tekrar hamile kaldim yine dusuk yaptim5 ay oldu 2.dusugumu yapali. Simdi tekrar istiyoruz folik asit kullaniyorum su an sadece ve küre basladim bakalim hayirlisi. Bu arada 4 yillik evliyim 3 yildir bebek istiyoruz ama olmadi iste
Burda birini görmek beni c oookkk mutlu etti doğrusu canım bende yumurta takibindeyim geçen ay klomen kullandım ama gebelik olusmadi bu b.c.t kurunu duydum ve onca tedaviye rağmen hamile anlamayanlar bu kür sayesinde hamile kalanların coklukta olduğunu gördüm ve bende başladım adetin 6. Günü bugün üçüncü günü başladım ve bugün acayip bu karin ağrım var ve devamlı kendimde bu islaklik var ufak akintilar klomen kullanmıyorum birlikte bu ağrı yumurta olgunlaşma ağrısı vs yani ne olabilir bilgin varmı yardımcı olursan cookkk mutlu olurum canım yaa[/QUOTni]
canim merhaba bende seninle suan ayni durumu yasiyorum klomen kullanyorum kasiklarimda belimde agri var islaklik var surekli akinti gibi gunde iki incir yiyorum bal corek otu tarcin kullaniyorum yarin bityo benimde valla canim bende birilerinden bi umut ariyorum bat 25 aralik senin nezaman canim?
bende klomen kullanmyorum canim ayni senin gibi gunde iki incir yiyorum bide corek otu bal tarcin kurunu kullanyorum canim islaklik bendede var kasikta inanilmaz agri goguslermde sizi var ates basyo oyle adet tarihin nezaman?Ben klomende kullaniyorum takviye olarakta bu kuru uyguluyorum günde bikac tanede kuru icir yiyorum ne halt ediyorum bende bilmiyorum :)
Sebebini bende bilmiyorum doktor sebepsiz dusuk dedi ikisinede normalmis yani teshisi koydular ne sacma arastirma bile yapilmadi vardir bi sebebi mutlaka ancak 3.dusukten sonra arastirma yapiliyo burda (yurtdisindayim) cok sacma yaa. Evet kürü ilk defa yapiyorum sabah aksam ac karnina yemeklerden yarim saat oncePeki neden oluyor bu dusukler üzücü bir durum ama inşallah geride kalacak herşey bu kuru ilk kez mi yapıyorsun ve nasıl kullaniyorsun
Peki benim bugünkü yaşadığım ağrıyı sende yasadinmi bugün daha adetin 6. Günü olmasına rağmen yaşadığım o ağrı tıpkı çatlama ağrısı gibiydi dediğim gb cnm benim adet 24 günde bir olduğundan bat 3 ocakbende klomen kullanmyorum canim ayni senin gibi gunde iki incir yiyorum bide corek otu bal tarcin kurunu kullanyorum canim islaklik bendede var kasikta inanilmaz agri goguslermde sizi var ates basyo oyle adet tarihin nezaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?