Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay benim geçti ya yumurtlamaya yakın yapaarsak ilişki nasıl olacak tatlım yakı yapısınca 4 gun banyo yapmamak gerekiyor diye bılıyorum ben
canım ben yakı vuruyorum sabh da abdesimi alıyorum iyice yıkıyorum su altına gecsin diye çok ark var yapan RABBİM biliyo niyetimizi sen bilirsin çok ta hamile kalan var RABBİM tez vakite versin melegini inş bacım

a.s bacım hg bnde adetinmin 2. günü başladım inş emegimiz boşa cıkmaz inşş
bnde aşılamada ilk klomen hap kulanmıştım
bu ay çörek otu yakı folikasit kulanıyorum eşimede kecib.kürü pekmezini
birde cakşir iciriyorum ALLAHIM emegimizi boş cıkartmaz inş canım

Ha birde bal koydum ben içine ayrıca bol bol incir fındık fıstık ben bu şekilde iki kez hamile kaldım :)

Kızlar bende hazırladım bugün yarın başlicam ama içine biraz balın peteğindende koydum bişey olur mu

Ben klomende kullaniyorum takviye olarakta bu kuru uyguluyorum günde bikac tanede kuru icir yiyorum ne halt ediyorum bende bilmiyorum :)
Sende bendensin. Hem klomen hem bal çörekotu tarçın yiyorum. Birde sabahları 1bardak ıncir suyu içiyorum. Ve kasıklarim ağrıyo

Umarım bu ay olumlu bir sonuç olur. Klomeni 2.kullanışım yani. Geçen ay çok ümitlendim ve çatlatma iğnesi sonrası 15.gün adetim geldi

Sende bendensin. Hem klomen hem bal çörekotu tarçın yiyorum. Birde sabahları 1bardak ıncir suyu içiyorum. Ve kasıklarim ağrıyo
Bende bu ay oyle yaptım sağda 1yum solda 2yum oluştu. Çatlama iğnesi yaptırdım 2haftam kaldı bakalım nasip

kızlar gunaydın ben bu ay bal tarcın ı 5 gun yıyebılmıştım ama 15. gun adet oldum yenıdden yesem mı yoksa soğan suyu mu içsem bılemedim

Canım napiyosun varmı bi gelişme sende neler yapiyosun
Canim benim klomen bitti bugün pazartesi kontrole gideceğim. Bakalım hayırlısı. Geçen ay hiç kasıklarim ağrımadi. Bir tane yumurtam olurmuş klomenle.bu ay ne olacak bilmiyorum. Bekliyorum. Bir yandanda kpss çalışıyorum. Ne olacak halim. İşsiz öğretmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…