- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
canım ben yakı vuruyorum sabh da abdesimi alıyorum iyice yıkıyorum su altına gecsin diye çok ark var yapan RABBİM biliyo niyetimizi sen bilirsin çok ta hamile kalan var RABBİM tez vakite versin melegini inş bacımay benim geçti ya yumurtlamaya yakın yapaarsak ilişki nasıl olacak tatlım yakı yapısınca 4 gun banyo yapmamak gerekiyor diye bılıyorum ben
a.s bacım hg bnde adetinmin 2. günü başladım inş emegimiz boşa cıkmaz inşşSlm arkadaşlar bende 5 gün oldu çörekotuna başlayalı doktorumda klomen verdi 2 gündürde onu kullanıyorum birde folbiol kullanıyorum bu ay inşallah gelir bebişlerimiz Allah ım kucağumızı boş bırakmaz inşallah
canım ben yakı vuruyorum sabh da abdesimi alıyorum iyice yıkıyorum su altına gecsin diye çok ark var yapan RABBİM biliyo niyetimizi sen bilirsin çok ta hamile kalan var RABBİM tez vakite versin melegini inş bacım inşallah tatlım Rabbim cumlemize nasip etsin tatlım benden size bir öneri eşinize yumurtlama ya yakın hergün bir bardak
200 ml sut 1 kivi 1 muz 3 4 çilek 1 avuç çekilmiş ceviz bitter çikolata ve göz kararı keçiboynuzu pekmezi koyup brenderla cekiyorsjnuz eşinize afiyetle iciriyosunz inanılmaz etkili güçlendirir artı çilek muz kivi spermlerin enerjisini artırıcı özellikte tadı da süper
a.s bacım hg bnde adetinmin 2. günü başladım inş emegimiz boşa cıkmaz inşş
bnde aşılamada ilk klomen hap kulanmıştım
bu ay çörek otu yakı folikasit kulanıyorum eşimede kecib.kürü pekmezini
birde cakşir iciriyorum ALLAHIM emegimizi boş cıkartmaz inş canım
Bal çörek otu tarçınla mi oldu canım hayırlı olsun gebeliğin allah tamamininerdirsin .bende yarın başlayacağım küre araştırma yapiyorumBende o tarihlerde olacağım canım :)
Canim ben bu ay kullanacaktim ama gerek kalmadı yalnız sen başla çok faydaliymisBal çörek otu tarçınla mi oldu canım hayırlı olsun gebeliğin allah tamamininerdirsin .bende yarın başlayacağım küre araştırma yapiyorum
Canim ben bu ay kullanacaktim ama gerek kalmadı yalnız sen başla çok faydaliymis
SAĞOL CANIM RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAHH SENİN İLK GEBELİĞİN Mİ OLACAKHayırlı olsun canım Allah sağlıklı kucağına almayı nasip eylesin bizdende dualarını esirgeme olur mu
Bugün başladım canım . İnşallah ise yararCanim ben bu ay kullanacaktim ama gerek kalmadı yalnız sen başla çok faydaliymis
Allah nasip ederse ilk olacak canm 3 buçuk senelik evliyim olmadı hiçSAĞOL CANIM RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAHH SENİN İLK GEBELİĞİN Mİ OLACAK
Banada yardımcı olurmusunuzben varim canim nasil yardimci olabilirim..
Ben ikinci günü başladım canım ikinci günü başlanıyo diye okudum burdanKozlar merhaba bugün adetin 6.günü bugün başlasam bir şey olur mu
Ben de öyle okudum da yine de yaptim simdi yedim bileBen ikinci günü başladım canım ikinci günü başlanıyo diye okudum burdan
Sende bendensin. Hem klomen hem bal çörekotu tarçın yiyorum. Birde sabahları 1bardak ıncir suyu içiyorum. Ve kasıklarim ağrıyoBen klomende kullaniyorum takviye olarakta bu kuru uyguluyorum günde bikac tanede kuru icir yiyorum ne halt ediyorum bende bilmiyorum :)
Bende bu ay oyle yaptım sağda 1yum solda 2yum oluştu. Çatlama iğnesi yaptırdım 2haftam kaldı bakalım nasipSende bendensin. Hem klomen hem bal çörekotu tarçın yiyorum. Birde sabahları 1bardak ıncir suyu içiyorum. Ve kasıklarim ağrıyo
Canım napiyosun varmı bi gelişme sende neler yapiyosunSende bendensin. Hem klomen hem bal çörekotu tarçın yiyorum. Birde sabahları 1bardak ıncir suyu içiyorum. Ve kasıklarim ağrıyo
Canim benim klomen bitti bugün pazartesi kontrole gideceğim. Bakalım hayırlısı. Geçen ay hiç kasıklarim ağrımadi. Bir tane yumurtam olurmuş klomenle.bu ay ne olacak bilmiyorum. Bekliyorum. Bir yandanda kpss çalışıyorum. Ne olacak halim. İşsiz öğretmenimCanım napiyosun varmı bi gelişme sende neler yapiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?